Paliesius Clinic

Litauen · Östra Litauen · Ignalina
Villa med integrerad klinik
Helhetssyn på kropp och själ
Världen av musik, konst och natur
Till erbjudandena

Kurer och avkoppling i underbar natur

Paliesius Clinic - den första ackrediterade kliniken för hjärthälsa och rörelseterapi i Litauen och de baltiska staterna - är vackert integrerad i "Herrenhaus" Paliesius, som byggdes på 1600-talet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Lugnt område
Handikappsvänlig
Mitt i naturen
Badläkare på hotellet
Nyhet i programmet
Husdjur tillåtna
Laktosfri kost
Glutenfri kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Hjärthälsa för idrottare

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 13 421 kr

Anti-stress

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 27 305 kr

Viktkur

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 27 305 kr

Diabetikerkur

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 27 305 kr

Paliesius Clinic i detalj

Ditt hotell

Paliesius Clinic är belägen i ett ombyggt herrgård från 1600-talet och omges av naturskön miljö. Det är den första ackrediterade kliniken för hjärthälsa och rörelseterapi i Litauen och de baltiska staterna. Den är också känd för sitt engagemang för social, kulturell och ekologisk hållbarhet.

Ät & Njut

Restaurangen i Paliesius ligger i huvudbyggnaden och fokuserar på ursprunget av livsmedel, därför används endast lokala produkter. Även vegetariska, reducerade, laktos- och glutenfria alternativ. Måltider anpassas individuellt och serveras. À la carte lunch och middag för gäster som inte deltar i klinikprogrammet.

Spa

I mitten av ett århundradegammalt valv finns det ca. 50 kvm stora spa-utrymmet (öppet dagligen 10:00 - 20:00), en oas för uppfriskning med bubbelpool, musik, örtte och aromaterapi. Avkoppling erbjuds i ångbastun med vit rök.

Kurer & Hälsa

Paliesius Clinic baseras på ett holistiskt tillvägagångssätt för kropp och själ. Ett team av specialister som t.ex. sportmedicinare, kardiologer, fysioterapeuter, psykoterapeuter skapar en individuell träningsplan. Omfattande internmedicinska diagnostik som kroppssammansättningsanalyser och olika blodtester. Ytterligare behandlingar t.ex. EKG, ultraljud, individuell fysioterapi, balans- och koordinationsträning, lymfdränage, terapeutiska triggerpunkts-, vakuum-, Kobido-massage och helkroppsmassage, föreläsningar om hälsa och kost. Alla hälsoprogram inkluderar styrketräning, nordic walking, musikterapeutiska erbjudanden och utflykter.

Rekommenderas för hjärtproblem, högt blodtryck, typ 2-diabetes, multipel skleros, Long COVID, utbrändhet, fetma eller cancerrehabilitering.

Fritid

Parken har egna vandringsleder med en total längd på 1 250 meter, utmärkta hälsostigar i närheten. Filmkvällar, cykeluthyrning, simning i närliggande sjö. Mot en avgift: E-cyklar, jacuzzi/sauna (90 ' € 23/18, ca. 255/200 SEK, max. 8 pers.), konsertkvällar, kognitiva program som t.ex. tillverkning av örtteer och deras användning samt öl- och vinprovning.

Ankomst

Extra information

Paliesius Hälsoprogram

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

13 rum med bad eller dusch/WC, hårtork, te-/kaffeset, A/C, telefon och Wi-Fi. TV har medvetet utelämnats. Även tillgängliga för personer med funktionsnedsättning.

  • Dubbelrum

    mer information
  • Enkelrum

    mer information

Plats

Paliesius Clinic
Litauen, Östra Litauen, Ignalina
Kaunas International Airport (KUN)
ca 183 km / 158 min
Vilnius International Airport (VNO)
ca 119 km / 115 min

Hotell i närheten