Spahotell Pyramide Sibyllenbad

Helande termalkällor
Mångsidiga fritidsaktiviteter
Beläget i Oberpfälzer Wald
Till erbjudandena

Upplev ren avkoppling i hjärtat av Oberpfälzer Wald

Spahotell Pyramide är idealiskt för avkoppling och fritidsaktiviteter, medan det närliggande Sibyllenbad erbjuder perfekta möjligheter till avslappning.

Populära attribut

Gratis WiFi
Centralt läge
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Wellness-område
termalbad
Mitt i naturen
Nyhet i programmet
Bastu

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Termiska dagar

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 2 748 kr
ny

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 8 554 kr
ny

Radonbehandling

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 10 566 kr
ny

Hjärt-kärlbehandling

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 10 566 kr
ny

Spahotell Pyramide Sibyllenbad i detalj

Ditt spahotell

Spahotell Pyramide Sibyllenbad välkomnar dig varmt i Bad Neualbenreuth, bara 43 km från Karlsbad. Hotellet har en egen restaurang som bjuder på läckerheter och har en reception som är öppen dygnet runt. Med totalt 56 bekvämt inredda rum erbjuder Spahotell Pyramide Sibyllenbad en inbjudande atmosfär för avkoppling och återhämtning.

Området runt hotellet erbjuder också många möjligheter för utflykter: Marienbad ligger bara 20 km bort, och den charmiga staden Klingenthal når du efter 42 km.

Läge & Omgivning

Upplev läget och omgivningen i Neualbenreuth, en idyllisk tillflyktsort i Oberpfälzer Wald. Inbäddad i mjuka kullar och täta skogar erbjuder regionen en perfekt kuliss för naturälskare och de som söker återhämtning.
Njut av avkopplande promenader och vandringar genom den orörda naturen.
Den charmiga kurorten imponerar med historiska korsvirkeshus och den imponerande St. Laurentius-kyrkan. Ett höjdpunkt i området är Tillenberg, som med sina vandringsleder och hisnande utsikter lockar.
Undfly vardagen och hitta lugn, natur och återhämtning i Neualbenreuth – en plats som uppfyller alla dina önskemål.

Ät & Njut

Frukostbuffén är tillgänglig dagligen från 07:00 till 10:00 (på helger till 10:30). På kvällen väntar dig en varierad buffé från 17:30 till 20:00. Dessutom erbjuder restaurangen kontinuerlig varm mat från 12:00 till 21:00. En bar är också tillgänglig från 06:00 till 22:00.

Hotellet erbjuder även möjligheten att njuta av en läcker 4-rätters meny som en del av halvpensionen på kvällen inom ramen för "Sibyllenbader Wohlfühlmenü". Denna speciella kampanj ger dig möjlighet att upptäcka det kulinariska utbudet i Bad Neualbenreuth och omgivningarna, där du kan välja mellan 20 olika restauranger.

Vegetarisk och laktosfri kost är tillgänglig på begäran.

Spa

På Spahotell Pyramide Sibyllenbad väntar ett brett utbud av avslappningsmöjligheter, inklusive en biosauna, ångbad och finsk bastu. Saltkabin (mot avgift). Ett flertal skönhetsbehandlingar och massage erbjuds, såsom aromoljemassage, sheasmörmassage eller en ayurvedisk oljemassage (mot avgift). Kosmetiktider kan bokas från tisdag till torsdag mellan 08:00 och 14:00. Massagetider från måndag till fredag mellan 08:00 och 16:00.

Sibyllenbad

Sibyllenbad i Bad Neualbenreuth, ett av Bayerns nyaste hälsobad nära det böhmiska badtriangeln, är ett välrenommerat hälsokällbad som erbjuder ett brett utbud av wellness- och hälsotjänster för avslappning och återhämtning. Den intilliggande kurparken erbjuder en idyllisk miljö för promenader och avkoppling i frisk luft. Sibyllenbad i Bad Neualbenreuth är således ett omfattande wellness- och hälsocentrum som erbjuder många möjligheter till avslappning, läkning och återhämtning.

Den moderna badanläggningen inkluderar inomhus- och utomhuspooler fyllda med mineraltungt läkande vatten som främjar hälsa och välbefinnande. Den imponerande wellnessanläggningen omfattar åtta olika bastur i Bauhausstil som erbjuder ett varierat utbud för bastuälskare. Dessutom erbjuder ett orientaliskt badtempel i stil med ett turkiskt hamam en exotisk badupplevelse med traditionella reningsritualer och ångbad. Flera viloområden inbjuder till avkoppling och vila medan du njuter av badets välgörande atmosfär.

Badets medicinska avdelning erbjuder radonterapi för långvarig smärtlindring och för att stärka immunförsvaret. Indikationer för radonterapi inkluderar reumatiska sjukdomar. Detta inkluderar kroniska inflammatoriska sjukdomar i ryggraden, Spondylitis ancylosans (Bechterews sjukdom), lederna, reumatoid artrit (kronisk polyartrit eller "ledreumatism"), inflammatoriska mjukdelssjukdomar, Polymyalgia rheumatica. Degenerativa sjukdomar i ryggraden och lederna, dvs. de reumatiska sjukdomar som orsakas av slitage, artros (höftleds-, knäleds-, fingerleds-, ryggkotsledsartros etc.). Icke-inflammatoriska skador på ryggraden (t.ex. diskbråck, osteokondros och skolios) och mjukdelsreumatism – fibromyalgi, kroniska inflammatoriska förändringar i luftvägarna som kronisk bronkit, samt sjukdomar orsakade av spasticitet och förstörelse av nervvävnad som multipel skleros (MS), hormonbrist orsakad av kvinnans klimakterium, osteoporos och neuralgier efter borrelios (neuroborrelios), bältros (zosterneuralgi), trigeminusneuralgi och polyneuropati vid diabetes.
Ytterligare indikationer utan radonbehandling: högt blodtryck, tillstånd efter stroke, hjärtinfarkt, koronar kärlutvidgning (PTCA) med eller utan stent samt efter bypass-operation (ACVB), hjärtrytmstörningar med eller utan stroke, sklerodermi, Sudecks sjukdom (efter dåligt läkt fraktur), perifer arteriell cirkulationsstörning i benen och minskad smärtfri gångsträcka ("schaufensterkrankheit"), neurocirculatoriska störningar, t.ex. vid diabetes (diabetisk polyneuropati), vegetativ dysreglering, psykovegetativa utmattningstillstånd, kronisk venös insufficiens med eller utan ödem.

Fritid

Den charmiga kurorten Bad Neualbenreuth, känd för sina helande termalkällor och den pittoreska landskapet, erbjuder ett överflöd av fritidsaktiviteter.
Börja din dag med en promenad genom Bad Neualbenreuths historiska centrum. De kärleksfullt restaurerade korsvirkeshusen och de lugna gränderna utstrålar en unik charm som inbjuder till att stanna och utforska. Ett besök i S:t Laurentius-kyrkan, vars historia sträcker sig tillbaka till 1300-talet, rekommenderas varmt.

För naturälskare erbjuder omgivningarna runt Bad Neualbenreuth ett flertal vandrings- och cykelleder. Särskilt populära är Pfennigvägen och rundturen runt Tillenberg som erbjuder hisnande utsikter över det omgivande landskapet.
Oavsett om det är nordic walking, mountainbiking eller tennis – möjligheterna är många. På vintern förvandlas regionen till ett litet paradis för vintersportentusiaster med välpreparerade längdskidspår och pulkabackar.
Bad Neualbenreuth erbjuder en perfekt blandning av avkoppling, naturupplevelser och kulturella höjdpunkter. Låt dig förtrollas av gästfriheten och det mångsidiga fritidsutbudet i denna charmiga kurort och upplev en tid fylld av njutning och återhämtning.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Njut av komfort och avslappning med modern design och stilfull inredning med utsikt över de mjuka kullarna i Oberpfälzer Wald. Den högkvalitativa inredningen med många charmiga detaljer uppfyller alla krav och lämnar inga önskningar oöppnade.

 • Dubbelrum

   Dubbelbädd
  +4 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum

  mer information

Plats

Spahotell Pyramide Sibyllenbad
Tyskland, Oberpfalz, Bad Neualbenreuth
Nuremberg Airport (NUE)
ca 146 km / 109 min
Tåg Stn. Marktredwitz
ca 36 km / 32 min

Liknande hotell

Hotell i närheten

 • från 7 nätter
  5 633 kr
  Spa Hotel Centrum
  Spa Hotel Centrum
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Komplex helkur
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 6 nätter
  3 518 kr
  - 15%
  Spa & Medical Hotel Goethe
  Spa & Medical Hotel Goethe
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Klassisk kur
  Fantastiskt
  4,3
  /5
 • från 6 nätter
  4 691 kr
  - 15%
  Spa & Medical Hotel Savoy
  Spa & Medical Hotel Savoy
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Intensiv helande kur
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 2 nätter
  989 kr
  - 10%
  Badenia Hotel Praha
  Badenia Hotel Praha
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Vistelse i Franzensbad
  Fantastiskt
  4,4
  /5
 • från 14 nätter
  16 418 kr
  - 10%
  Monti Spa Hotel
  Monti Spa Hotel
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Komplex behandlingskur
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 7 nätter
  10 140 kr
  - 15%
  Spahotell Imperial
  Spahotell Imperial
  S
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Komplex behandlingskur
  Utmärkt
  4,8
  /5
 • från 7 nätter
  6 864 kr
  - 10%
  Sanatorium Dr. Petak
  Sanatorium Dr. Petak
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Komplex kurbehandling
  Fantastiskt
  4,3
  /5
 • från 7 nätter
  7 243 kr
  Sanatorium Klima Premium Spa & Wellness
  Sanatorium Klima Premium Spa & Wellness
  Tjeckien · Västra Böhmen · Františkovy Lázně
  Hälsokur Light
  Utmärkt
  4,8
  /5