- 30%
första VLCC Wellness- och skönhetskliniken i Sydostasien
helhetssyn på kropp, själ & ande
beläget direkt vid stranden
Till erbjudandena

Unikt tillvägagångssätt för hälsa och välmående

Omfattande område med pooler, sjöar och trädgårdar direkt vid havet. På området finns även Sydostasiens första VLCC Wellness & Beauty Clinic med sitt unika och vetenskapliga tillvägagångssätt för wellness och skönhet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Fokus på hållbarhet
Wellness-område
Spa & wellnesscenter
Nyhet i programmet
Gym

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

AVANI PLUS Återhämtning

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
i stället för 1 790 krfrån 1 253 kr

VLCC Avani Plus i detalj

Ert wellnesshotell

VLCC Avani Plus Hua Hin Resort ligger direkt vid havet, cirka 10 km från Hua Hin och har ett omfattande område med pooler, sjöar och trädgårdar som inbjuder till att stanna och koppla av.

Läge & Omgivning

Den populära badorten Hua Hin i Thailandviken är landets äldsta badort. Här finns också den thailändska kungafamiljens sommarresidens. I närheten finns flera buddhistiska tempel att beundra och även den lokala fiskmarknaden är värd ett besök.

Ät & Njut

Njut av en utsökt och riklig frukostbuffé med live-matlagningstationer i huvudrestaurangen "STAA'S". Till lunch och middag kan du välja från ett brett utbud från buffén. Avani Plus Hua Hin Resort lägger stor vikt vid att använda lokala produkter. 90% av ingredienserna som används i matlagningen kommer från lokala bönder. "Brezza Beach Bar & Restaurant" är en populär plats för solnedgången. Njut av utsökta internationella och asiatiska rätter samt färska skaldjur och avsluta dagen med ett glas vin eller en läcker cocktail. Snacks och smoothies serveras i "Open-Air Terrace Bar". Ta plats vid ett romantiskt bord för två i "AVANIPOPUP" och njut av utsökta menyer efter eget val direkt vid havet. Eller kryp ihop på bekväma kuddar i sanden för en perfekt picknick under stjärnorna.

MEDICAL SPA

Den första VLCC Wellness & Beauty Clinic (dagligen 09:00 - 21:00) i Sydostasien presenteras exklusivt av Avani Plus. VLCC har som mål att förändra ditt liv genom sitt unika och vetenskapliga tillvägagångssätt för wellness och skönhet. Läkare, nutritionister, personliga tränare, fysioterapeuter och kosmetologer skapar individuella program för varje gäst, som hjälper din kropp att avgifta, minska i vikt, återställa tarmhälsan och stärka immunförsvaret. Wellness-behandlingarna kompletteras med spa-avslappning och skönhetsbehandlingar samt en modern tolkning av Ayurveda under ledning av den bosatta Ayurveda-läkaren från Indien.

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

Totalt 196. De moderna Avani Deluxe-rummen ligger på andra och tredje våningen och är inredda i ljusa trätoner med tropiska accenter. Från din balkong kan du njuta av en underbar utsikt över poolen. Avani Deluxe-Garden-Access-rummen ligger på bottenvåningen och har en terrass med solsäng och utsikt över den frodiga, tropiska trädgården. Avani Deluxe Pool-Access-rummen erbjuder direkt tillgång till lagunpoolen.

 • Dubbelrum AVANI Deluxe

   ca. 33 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Dubbelrum AVANI Deluxe med trädgårdstillgång

   ca. 41 qm
  +5 vidare
  mer information
 • dubbelrum AVANI Deluxe poolaccess

   ca. 41 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum AVANI Deluxe

   ca. 33 qm
  +5 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum AVANI Deluxe trädgårdsaccess

   ca. 41 qm
  +5 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum AVANI Deluxe Pool Access

   ca. 41 qm
  +5 vidare
  mer information

Plats

VLCC Avani Plus
Thailand, Thailandviken, Hua Hin
Suvarnabhumi Airport (BKK)
ca 209 km / 180 min

Liknande hotell

Hotell i närheten