RAKxa Integrative Wellness
DELUXE

Top 1 hotell
i Bangkok
VitalLife's Scientific Wellness Clinic
Traditionell holistisk behandling & modern teknologi
RAKxa Jai, holistiskt wellnesscenter
Till erbjudandena

Traditionella behandlingar kombinerade med den senaste teknologin

Upplev ren lyx på RAKxa Integrative Wellness för fysisk, mental och andlig hälsa. Bangkoks "gröna lunga" är den perfekta platsen för att återupptäcka dig själv.

Populära attribut

Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Wellness-område
Mitt i naturen
Spa & wellnesscenter

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

RAKxa personlig

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 24 316 kr

Känsla av RAKxa

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 37 238 kr

Anti-Stress

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 56 461 kr

Detox

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 56 772 kr

Immunförstärkare

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 58 565 kr

Detox

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 77 190 kr

Tarmhälsa Plus

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 99 713 kr

Vikthantering Plus

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 157 979 kr

RAKxa Integrative Wellness i detalj

Ditt hotell

RAKxa Integrative Wellness är utformat som ett hållbart, medicinskt wellness-retreat och är det första integrativa wellness- och medicinska retreatet i Thailand. Fokus ligger på att bevara hälsan och förebygga sjukdomar. Detta specialhotell, som är utformat i en holistisk stil, använder en kombination av vetenskap och tradition för att erbjuda unika behandlingar med en visionär inställning där holistiska terapier och teknologi kombineras. Hälsospecialister skapar, baserat på förtester som t.ex. DNA-analys (utförd på Vitalife Scientific Wellness Clinic), ett skräddarsytt vårdprogram som passar dina behov och hjälper dig att grundligt förändra din livsstil. Oavsett om du länge prioriterat din hälsa eller precis börjat din personliga wellness-resa, kommer RAKxas specialistteam att stödja dig på din unika väg. Dessutom satsar hotellet på hållbarhet: på den 85 hektar stora tomten har redan 4 000 nya stora träd planterats för att stödja området med högt ozoninnehåll och 85% av området används för grönområden, som t.ex. hotellets ekologiska bondgård och i hotellträdgårdarna odlas en mängd örter, kryddor och ätbara blommor.

Läge & omgivning

Bang Krachao är en djungeltäckt, skyddad halvö vid floden Chao Phraya. Tropisk fågelsång, en mild bris och den melodiska rytmen av vattenflödet skapar en avkopplande atmosfär. Dessutom lockar ön med en hisnande utsikt över Bangkoks skyline. Fördjupa dig i en naturlig oas och börja din resa mot ultimat välbefinnande på denna idylliska plats. Bangkoks stadskärna når du på ca 25 km.

Ät & Njut

RAKxa värderar ursprunget av livsmedel och fördelarna med en hållbar kost. Detta återspeglas i de två restaurangerna: Huvudrestaurangen "UNAM" erbjuder ett varierat utbud av nylagade, medelhavsinspirerade rätter. Menyerna baseras på ekologiska ingredienser, kompletterade med hållbart kött och skaldjur. Råa, sockerfria och mjölfria desserter ger en söt avslutning. Specialrestaurangen "UKHAO" inspireras av traditionella recept från Thailand och dess grannländer. Smakmenyerna från UKHAO är en hyllning till den skickliga användningen av kryddor och vilda örter i regionen. I "RAKxa CHA" kan du delta i teceremonier och förtrollas av utvalda teer (mot en avgift). Te-sommeliererna berättar om varje tes ursprungshistoria och visar hur du bäst utnyttjar deras hälsofördelar. Helpension som 3-rättersmeny.

Spa

VitalLife's Scientific Wellness Clinic, partner till det världsberömda Bumrungrad sjukhuset med över två decenniers erfarenhet av avancerad anti-aging-teknologi, föryngringsbehandlingar och positiva livsstilsprogram, använder internationellt utbildade läkare en holistisk strategi för att uppnå dina hälsomål. Behandlingarna fokuserar på sjukdomsförebyggande, anti-aging, sömnförbättring samt fysisk prestanda. Data som samlas in på kliniken delas med din hälsa- och wellnessrådgivare, läkare, naturläkare, tränare, fysioterapeuter, dietister och kockar samt alla andra specialister som tar hand om dig. Allt detta möjliggör skapandet av en plan som hjälper dig att nå och bibehålla din idealvikt samt förbättra ditt immunsystem, din matsmältning och din hjärnfunktion. Resultatet är ett komplett paket som kickstartar kroppen, laddar om energin, föryngrar och återupplivar ditt liv. På RAKxa Jai, det holistiska wellnesscentret med vitalpool och infraröd bastu, arbetar läkare tillsammans med experter på traditionell kinesisk och thailändsk medicin, ayurveda och energiläkning för att skapa en kommunikationsväg mellan det fysiska, det emotionella och det spirituella. Upplev kraften av alternativa medicinska tillvägagångssätt som harmoniserar din kropp, ditt sinne och din själ. Det terapeutiska spat är omgivet av frodig tropisk flora med utsikt över lagunen. Spa-oasen med mysiga behandlingsrum erbjuder ett utsökt urval av massage, skönhets- och helande behandlingar. Span inbjuder till avkoppling och detox och har omfattande hydroterapeutiska faciliteter som örtångbad med noga utvalda örter från trädgården, en infraröd bastu, ismåne-dusch, vitalpool med värme- och kylterapi och många andra behandlingar som renar och läker kroppen. I det medicinska gymmet RAKxa GAYA (07:00-18:30) fokuseras det på stabilitet, balans och inre frid, nycklarna till hälsa och vitalitet. Du kan förvänta dig skräddarsydda träningsprogram från fysioterapeuter och personliga tränare. I förväg mäts dina rörelsemönster. Dessutom används toppmoderna maskiner som Keiser, InBody och Technogym, som används av medicinska forskare, idrottsvetare och professionella atleter över hela världen. Dessutom erbjuds kurser som yoga, pilates, aqua-cardio, bågskytte, tai chi, spinning eller thailändsk boxning.

Fritid

Vid sidan av saltvattenspoolen utomhus inbjuder ört- och kryddträdgården till en promenad genom exotiska och regionala växter. Olika workshops erbjuds. I närheten finns flera tempel och Erawan-museet ligger på ca 20 km avstånd.

Ankomst

Ytterligare information

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

62 privata villor i jordtoner. 40 Garden Villas med bad och dusch/WC, badrock, hårtork, separat vardagsrum med TV, minibar, Wi-Fi och terrass. Pool Villa på förfrågan.

 • Garden Villa dubbelrum

   ca. 80 qm
  mer information
 • Garden Villa enkelrum

   ca. 80 qm
  mer information

Plats

RAKxa Integrative Wellness
Thailand, Bangkok, Bang Krachao - Samut Prakan
Suvarnabhumi Airport (BKK)
ca 50 km / 45 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  3 507 kr
  - 10%
  Hotel Lambert Medical Spa
  Hotel Lambert Medical Spa
  Polen · Östersjön · Ustronie Morskie
  Spakur
  Fantastiskt
  4,3
  /5
 • från 11 nätter
  37 112 kr
  - 10%
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Ayurveda Panchakarma
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 1 natt
  678 kr
  - 25%
  Sentido Galosol
  Sentido Galosol
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Aktiv vila på Madeira
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  25 351 kr
  Kunzmann's Hotel | SPA
  Kunzmann's Hotel | SPA
  S
  Tyskland · Rhön / Vogelsberg · Bad Bocklet
  Klassisk Ayurvedakur - Regeneration
  Utmärkt
  4,7
  /5

Hotell i närheten