Zala Springs Golf Resort
FIRST CLASS

Ungern · Balaton · Zalacsány
internationell championship golfbana
exklusivt Evergreen Health Center
endast ca 5 km från Bad Hévíz och Balatonsjön
Till erbjudandena

En unik golfupplevelse nära Bad Hévíz

Ett drömmigt resort direkt vid golfbanan av den kända golfbanearkitekten Robert Trent Jones Jr. Idealiskt för de som söker lugn och återhämtning.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Vid en sjö
Mitt i naturen
Bastu
Husdjur tillåtna
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Termisk Wellness Vistelse

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 1 041 kr

Obegränsad Golf Vardagar

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 2 661 kr

Obegränsad Golf Helg

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 2 950 kr

Wellness Vistelse

2 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 3 517 kr

Wellness och Yoga Vistelse

2 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 3 552 kr

Golf & Wellness Paus

2 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 4 871 kr

Zala Springs Golf Resort i detalj

Ditt hotell

Den nya golf- och wellness-återhämtningsparken Zala Springs Golf Resort uppfyller de högsta kraven. Hjärtat i komplexet är den nybyggda internationella Zala Springs Championship golfbanan, som räknas till en av Europas vackraste golfanläggningar. Komplexet är omgivet av vingårdar, naturreservat och en sjö. Klubbhus med finrestaurang.

Läge & Omgivning

Endast ca 5 km väster om Bad Hévíz och Balatonsjön ligger det vackra Zala Springs Golf Resort mitt i ett vinområde. Budapest, Wien och Zagreb kan bekvämt nås inom 1,5 till 2 timmars bilresa.

Ät & Njut

Det egna bistro erbjuder internationell mat samt färska och regionala ingredienser. Uteservering med utsikt över golfbanan, unika vinmiddagar samt musikkvällar året runt. Frukost och halvpension (à la carte 4-rättersmeny) på Zala Springs Bistro. Restaurangen strävar efter att fånga upp de senaste kulinariska trenderna och erbjuder en balanserad, harmonisk kombination av smaker. Det nyligen öppnade "The Cup" erbjuder nära golfbanan färskt bryggt kaffe, uppfriskande drycker, snacks och kakor. Med uteservering och mini-vardagsrum. "The Cup" är öppet när vädret är lämpligt för golf.

Spa

Utomhuspoolen (20 m) och utomhusjacuzzin välkomnar de som söker återhämtning året runt med termalvatten. Vattenupplevelsen kompletteras av inomhuspoolen, där olika upplevelseelement och ljusterapier bjuder in till skämning. Förutom en biosauna och en klassisk ångkabine finns även en autentisk finsk sauna som lämpar sig för större bastusessioner.

Fritid

Planerna för resortens golfanläggning, som också anses vara särskilt högklassig och utmärkt utformad inom Europa, skapades av den världsberömda golfbanearkitekten Robert Trent Jones Jr. Den 18-håls championship-banan, som sträcker sig över 160 ha och 6351 m längd och är omgiven av naturreservat, vingårdar och genomkorsas av varierande sjöar, byggdes enligt amerikanska standarder, så att internationella tävlingar av världsklass kan hållas här.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

De högkvalitativa rummen är designade i en innovativ stil, modernt inredda och erbjuder genom stora glaspartier en fantastisk utsikt över golfbanan och det pittoreska landskapet. De är utrustade med A/C, bekväma badrum, hårtork, TV, kassaskåp, telefon, vardagsrum och sovrum samt ett utrustat pentry, balkong eller trädgårdsterrass.

 • Premium Golf Studio Suite

   ca. 28-35 qm
  mer information
 • Boutique Dubbelrum

  mer information
 • Premium Golf Studio Suite för enskilt bruk

   ca. 28-35 qm
  mer information
 • Boutique Enkelrum=Dubbelrum

  mer information

Plats

Zala Springs Golf Resort
Ungern, Balaton, Zalacsány
Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
ca 242 km / 147 min
Vienna International Airport (VIE)
ca 192 km / 155 min

Hotell i närheten