Lyxsemester i Europa

Lyxsemester i Europa

Extravaganta spa-behandlingar i spektakulära omgivningar

Populära destinationer för din lyxsemester

Våra finaste destinationer för din lyxsemester i Europa

Ultimat lyx med europeisk flair

Lyxsemester i Europa

Du behöver inte resa jorden runt för att kunna njuta av exkvisita hotell och konkurrenslös lyx! Våra lyxhotell och toppen-spa:n i Europa bjuder på en kokong utav total wellness och uppfyller alla dina önskemål.

Gör en mini-trip till Tyskland, sjöarnas, slottens och lyxiga wellnessens land, och dyk in i ultimat lyx på ett trendigt, modernt hotell. Njut av renässans-atmosfär på ett av våra femstjärniga hotell i Italien och upplev det världskända italienska köket som utriktas efter dina smaker. Slappna av på spanska stränder och ge dig själv en upplevelse utöver det vanliga med en första klassens mediterran wellness-semester.

Äkta lyx i fantastiska omgivningar

Upptäck europeiska städer med fantastiska kulturarv och hotell som bjuder på ultimat komfort och moderna faciliteter i andetagande omgivningar. Från Östersjöns glittriga kuster till de utsträckta imponerande sjöarna i Ungern... Östeuropa ger dina spa-behandlingar med naturliga, regionala ingredienser den perfekta bakgrunden.

Med detox-, viktminsknings-, tränings- och ayurvedaprogram som vi erbjuder i femstjärniga hotell kan du använda din lyxsemester i ett av våra hotell i Europa till att göra något för din hälsa. Välj ett av våra mångfaldiga lyxhotell i Europa och starta din wellnessresa redan idag! Med SpaDreams bästa pris-garanti kan du njuta av ultimat lyx till låga priser.
 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest populära destinationer för din lyxsemester i Europa

Planera din lyxiga resa till ett av våra hotell i Europa till bästa pris