Chenot Palace Weggis

Schweiz · Luzern · Weggis
Nytt ledande hälsoretreat
Forskningsorienterat tillvägagångssätt - speciell diagnostik
Chenot-dieten: 850 kcal, hälsosam gourmetmat
Till erbjudandena

Wellness med vetenskaplig precision - ett holistiskt koncept med de senaste diagnostiska metoderna

Hjärtat av Chenot Palace är det moderna Medical Spa med ett holistiskt tillvägagångssätt. Här når du din fulla potential och ökar din fysiska och mentala prestanda. Den harmoniska atmosfären stimulerar alla sinnen, förbättrar ditt välbefinnande och inbjuder dig att fullt ut njuta av dessa stunder som är helt dedikerade till dig själv. Chenot Palace är en plats där du kan låta din själ sväva fritt. Här lever man enligt Henri Chenots filosofi som främjar en hälsosam livsstil och inkluderar både kropp och sinne.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Bergsområde
Deluxe / Best Spa
Vid en sjö
Wellness-område
Badläkare på hotellet
Mitt i naturen

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avancerad Detox

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 84 714 kr

Återhämta & Energisera

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 95 063 kr

Förebyggande & Åldras Väl

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 103 123 kr

Chenot Palace Weggis i detalj

Ditt hälsospa-hotell

Direkt vid stranden av Vierwaldstättersee, på sluttningen av det majestätiska berget Rigi och med utsikt över sjön mot Pilatus och Bürgenstock, ligger Health Wellness Retreat Chenot Palace - det nya flaggskeppet för märket Chenot - en charmig praktbyggnad med en nybyggnad av samtida arkitektur av den berömda arkitekten Davide Macullo. Här lever man filosofin av Henri Chenot. Hotellet, med sin vackra utsikt över sjön och landskapet, tillsammans med Medical Spa, utgör den idealiska platsen för en unik resa för kropp och själ i en lyxig miljö. Hotellet är inbäddat i ett parklandskap med Zen-trädgårdar på ungefär 20 000 kvm yta och inrymmer ett galleri för samtida konst.

Läge & Omgivning

Den idylliska semesterorten Weggis ligger vid de mjuka stränderna av Vierwaldstättersjön, vid foten av det berömda berget Rigi. Regionen, med sin syrerika luft, frodiga vegetation och många hälsosamma källor, kallas ofta för "Rivieran" i centrala Schweiz. Den certifierade hälsodestinationen Weggis gör Chenot Palace Weggis till den idealiska platsen för att förbättra livsstilen, det fysiska och mentala välbefinnandet i harmoni med naturen.

Ät & Njut

"Chenot Palace Weggis" kombinerar sofistikerad, kreativ gastronomi med hälsosam, terapeutisk näring. Chenot-detoxdieten (ca. 850 kcal) är en grundläggande del av Chenot-metoden®. Te-loungen med sjöutsikt och den japanska bonsaiträdgården inbjuder till avkoppling.

Chenot-dieten

Att äta är inte bara bränsle - det kan bli en terapi! Chenot-dieten - baserad på växter - har utvecklats speciellt för att aktivera kroppens fasta läge och självläkningsprocess, samtidigt som den säkerställer en tillräcklig tillförsel av näringsämnen till cellerna. Dieten är fri från koffein, salt, gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och animaliskt protein och stödjer kroppens självläkningsmekanismer. Den bidrar till en djupgående rening och detox, återställer det metaboliska och hormonella balansen och harmoniserar tarmfloran. Det önskade resultatet är att gästerna känner sig uppfriskade med ny energi och nya celler, och förblir biologiskt unga.
Regelbundna matlagningskurser (mot en avgift).

Wellness & SPA

"Chenot Palace Weggis" erbjuder ett omfattande wellness- och spa-utbud på en yta av cirka 5 000 kvadratmeter. Faciliteterna inkluderar behandlingsrum för olika terapier, en inomhuspool, ångbad, bastur samt ett modernt gym och ett höghöjdsträningsrum. Personliga tränare finns också tillgängliga.

Medicinskt spa

Ett förstklassigt team av experter arbetar tätt tillsammans inom alla områden för att gästerna ska uppnå och bibehålla en hög nivå av välbefinnande och fysisk funktionalitet över tid. Det finns olika avdelningar, inklusive den medicinska avdelningen, avdelningen för mänsklig prestation, hydroterapiavdelningen, estetiska avdelningen, medicinskt-estetiska avdelningen och sport & fitnessavdelningen. Högt kvalificerade internationella läkare med specialiseringar inom områden som internmedicin, kardiologi, idrottsmedicin och energimedicin finns tillgängliga. Dessutom finns erfarna specialister inom akupunktur, nutrition, osteopati, fysioterapi och fitness. Diagnostikutbudet inkluderar bioenergetiska check-ups med högteknologisk screening för att bedöma energitillståndet hos organ och kroppsfunktioner samt laboratoriediagnostik, benmineralmätning, tester för matintolerans, mätning av oxidativ stress och biologisk ålder på blodkärl, AGE-avlagringar i blodkärlen, basalmetabolism och hudens kollagentäthet, analys av mineralbalansen, tungmetallbelastning samt bedömning av hållning, rörelse och balans. Stress tester för att bestämma hjärt-kärlfunktionen samt terapier som bioenergetiska behandlingar för att återställa energibalansen, akupunktur, intravenösa terapier med kosttillskott, kolonhydroterapi, ozonterapi och spirometri för att bedöma lungtillståndet erbjuds också. Andra tillgängliga behandlingar inkluderar fysioterapi och manuell terapi, intermittenta hypoxi-hyperoxi-terapier för att stimulera metabolismen, högtonsterapi (en form av elektroterapi inom fysioterapi), kryoterapi i kylkabin upp till -110°C, Anti-Gravity-träning - i viktlöshet för att stimulera metabolism och hjärnfunktion, neuroakustisk djupavslappning, vakuumterapi och Body Slim Vacu Therm för målinriktad fettförbränning, hydromassagebad med aromaterapi, Phyto-Fango-terapi (inpackning av grön lera, mineraler, mikroalger och rena eteriska oljor), Hydro-Jet-behandling (kall vattenstråle med reglerbart tryck), koppterapi, bindvävsmassage och avslappningsmassage samt manuell lymfdränage och cellulitbehandlingar.

Chenot-metoden

Chenot-metoden® undersöker med vetenskaplig precision en rad viktiga biomarkörer i kroppen. Dessa är kända som Chenot Lifestyle Biomarker® och gör det möjligt att anpassa behandlingsplanen till dina personliga behov. De bestämmer påverkan av din livsstil på din åldringsprocess och ditt vitalitetsindex. Detta mäter din vitalitet och är ett viktigt övervaknings- och märkningssystem. Se det som en sofistikerad bedömning av ditt välbefinnande. Du får en rad behandlingar och kostplaner som är individuellt anpassade till dig. Detta skapar synergier som stimulerar kroppen att eliminera toxiner, öka vitalitet och energibalans samt återställa de fysiologiska kroppsfunktionerna till balans. Chenot-metoden® ökar och förbättrar din vitalitet i varje livsfas. Styrkan i Chenot-metoden® ligger i hur den aktiverar och förstärker kroppens naturliga självläkningsprocesser.

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

Den praktfulla byggnaden av slottet och den nya byggnaden i modern, spektakulär arkitektur rymmer 97 elegant designade rum och sviter med dusch och/eller badrum/toalett, hårtork, badrock, queensize- eller kingsize-säng, satellit-TV, telefon, Wi-Fi, kassaskåp, luftkonditionering och privat terrass/balkong med utsikt över bergen eller Vierwaldstättersjön. Det finns rumskategorier som dubbelrum classic (ca. 29-54 kvm), enkelrum classic (ca. 21-26 kvm), dubbelrum deluxe (ca. 40 kvm) med soffa, enkelrum deluxe (ca. 22-37 kvm), enkelrum executive (ca. 48-56 kvm), junior svit (ca. 65 kvm) med dusch och badkar, walk-in garderob och generöst sittområde samt garden svit (ca. 72 kvm) med dusch och badkar och separat vardagsrum.

Junior sviterna, enkelrum classic och enkelrum deluxe finns i slottet. Dubbelrum classic garden finns i den nya byggnaden. Dubbelrum classic och deluxe samt enkelrum executive finns i båda byggnaderna. Dessutom finns hissar tillgängliga.

 • Enkelrum Nest

   ca. 21-26 qm
  mer information
 • Dubbelrum Classic

   ca. 29-54 qm
  mer information
 • Dubbelrum Classic Garden

   ca. 29-54 qm
  mer information
 • Dubbelrum Deluxe

   ca. 40 qm
  mer information
 • Enkelrum Superior

   ca. 22-37 qm
  mer information
 • Enkelrum Executive

   ca. 48-56 qm
  mer information
 • Junior Suite 2 P.

   ca. 65 qm
  mer information

Plats

Chenot Palace Weggis
Schweiz, Luzern, Weggis
Zürich Airport (ZRH)
ca 69 km / 55 min

Liknande hotell

Hotell i närheten

 • från 3 nätter
  5 242 kr
  Hotel Schliffkopf
  Hotel Schliffkopf
  S
  Tyskland · Baden-Württemberg · Baiersbronn
  Andningspaus
 • från 1 natt
  924 kr
  - 15%
  Vital- & Wellnesshotel Albblick
  Vital- & Wellnesshotel Albblick
  S
  Tyskland · Schwarzwald · Waldachtal-Salzstetten
  Albblick Wellnessvistelse
  Fantastiskt
  4,4
  /5
 • från 1 natt
  1 071 kr
  Privathotell & Spa Post vid termen
  Privathotell & Spa Post vid termen
  Tyskland · Schwarzwald · Badenweiler
  Termalbad
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 7 nätter
  26 243 kr
  - 10%
  Oberwaid Hotellet. Kliniken.
  Oberwaid Hotellet. Kliniken.
  S
  Schweiz · Bodensjön · St. Gallen
  Oberwaid Kur: Medvetet Offline
 • från 1 natt
  913 kr
  Hotell Hohenrodt
  Hotell Hohenrodt
  Tyskland · Schwarzwald · Loßburg
  Tid för Wellness
  Förstklassigt
  4
  /5
 • från 1 natt
  1 285 kr
  - 25%
  bora HotSpaResort
  bora HotSpaResort
  S
  Tyskland · Föralperna · Radolfzell am Bodensee
  Avkoppling vid Bodensjön
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 3 nätter
  10 134 kr
  - 5%
  Bio- & Wellnesshotel Alpenblick
  Bio- & Wellnesshotel Alpenblick
  Tyskland · Baden-Württemberg · Höchenschwand
  Acidosana Balans
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 2 nätter
  4 983 kr
  - 25%
  Grand Hotel Belvedere
  Grand Hotel Belvedere
  Schweiz · Berner Oberland · Wengen
  Avkoppling i bergen