- 25%
drömskt läge i hjärtat av Jungfrau-regionen
Nyöppning 2024
fräscht, mineralrikt vital-kök
Till erbjudandena

Nyöppning september 2024

Det första 5-stjärniga hotellet i Wengen hälsar dig välkommen från och med 01/11/2024. Grand Hotel Belvedere omfattar en imponerande nybyggnad som erbjuder lyxiga wellness-faciliteter. Detta arkitektoniska mästerverk skiljer sig tydligt från det eleganta hotellet i jugendstil.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Bergsområde
Deluxe / Best Spa
Handikappsvänlig
Perfekt för ensamresande
Ekologiska hotell

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkoppling i bergen

2 nätter, Dubbelrum, Frukost
i stället för 6 776 krfrån 5 082 kr
ny

Grand Hotel Belvedere i detalj

Ditt wellness-hotell

Grand Hotel Belvedere, ett historiskt lantgård från 1912, ligger ovanför den charmiga byn Wengen. Njut av alpin lyx mitt i de schweiziska bergen och upplev modern komfort i en mysig atmosfär. Koppla av i wellness-området med bubbelpool och bastu eller utforska naturen genom att åka skidor på vintern och vandra på sommaren. I hotellets egna restauranger serveras lokala specialiteter och internationella delikatesser. Grand Hotel Belvedere förkroppsligar äkta schweizisk gästfrihet och lovar en avkopplande vistelse.

Jungfruregionen

Grand Hotel Belvedere ligger i hjärtat av Jungfruregionen på solterrassen i Wengen. Området runt Wengen präglas av orörd natur och erbjuder året runt ett flertal aktiviteter för naturälskare och äventyrare. På sommaren lockar oändliga vandringsleder genom alpängar och täta skogar, medan mountainbikeleder och klätterrutter står redo för adrenalinälskare. De klara bergssjöarna erbjuder dessutom möjligheter för simning eller forsränning. På vintern förvandlas regionen till ett sant paradis för vintersportentusiaster. De omgivande bergen erbjuder perfekta pister för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer, medan längdskidspår, snöskovandringar och rodelbanor ger variation.

Ät & Njut

På Grand Hotel Belvedere blir gästerna bortskämda med regionala specialiteter i de olika gastronomiska anläggningarna. Här läggs vikt vid enkel elegans och kärlek till detaljer. Restaurangerna, terrasserna och barerna erbjuder ett utbud av schweiziska och internationella läckerheter, tillagade med lokala produkter. De säsongsbetonade produkterna lyfts fram genom innovativa tillagningstekniker. Oavsett om det är i Brasserie Belvedere med internationell atmosfär, i restaurang Waldrand med typisk schweizisk miljö, på den ljusfyllda terrassen Sonnenbad eller i de mysiga barerna - överallt känns hotellets trivsel, detaljrikedom och autenticitet. Vid bokad halvpension serveras en varierad à la carte 3-rätters middag till middag. Speciella kostbehov tillgodoses gärna, med glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer tillgängliga på begäran. En omfattande dryckesmeny kompletterar det kulinariska utbudet med ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Spa

Grand Hotel Belvedere erbjuder en omfattande wellness- och spa-upplevelse för optimal avkoppling och återhämtning. Det nybyggda spat integreras harmoniskt mellan hotellets två vingar och har en ekologisk bastu, ångbad, hamam, solarium samt en inomhus- och utomhuspool i Onsen-stil. Olika typer av massagebehandlingar erbjuds, utförda av erfarna specialister. Bland de speciella erbjudandena finns bland annat Alpörtslera, en meditationsstig utomhus och Power-löpningar. Det fräscha, mineralrika vital-köket och många sportmöjligheter mitt i naturen garanterar välbefinnande för kropp och själ året runt.

Fitness & Kurser

Hotellet erbjuder en mängd möjligheter för sportaktiviteter och avkoppling såsom Pilates och yoga. Utomhuspoolområdet är perfekt för aktiv återhämtning och vattenträning. Dessutom kan du hyra en elcykel eller träna i gymmet inomhus.

Fritid

Förutom de många aktiviteterna på plats erbjuder omgivningen i Wengen också en mängd värdefulla utflyktsmål.

Dagsutflykt till Bern: En populär dagsutflykt går till Bern, Schweiz huvudstad. Där kan du utforska den historiska gamla staden, som är ett UNESCO-världsarv. De medeltida gränderna, imponerande sandstensbyggnader och den berömda Zytglogge-tornet tar dig tillbaka till svunna tider.

Avkoppling vid Thunsjön: För naturälskare är en utflykt till den idylliska Thunsjön, som bara är en kort tågresa från Wengen, att rekommendera. Här kan du göra båtturer, promenera längs strandpromenaderna eller utforska de omgivande bergsbyarna.

Trümmelbachfällen: Dessa spektakulära vattenfall är unika eftersom de brusar inuti berget och strömmar genom smala klippsprickor. Det brusande vattnet har över årtusenden skapat en imponerande ravin som kan upplevas genom en rad gallerier och utsiktsplattformar.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Rummen erbjuder en behaglig inomhusmiljö tack vare individuellt justerbar uppvärmning. De flesta rum har en balkong som ger en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Rummen är utrustade med parkettgolv och erbjuder en bekväm dubbelsäng samt möjlighet att ställa upp barnsängar för de yngsta gästerna. Inredningen skapar en balans mellan urban funktionalitet och värme och integrerar moderna element för en samtida touch. Målet är att skapa mysiga utrymmen som är i harmoni med den omgivande bergslandskapet och dess historia.

 • Dubbelrum Superior med trädgårdsutsikt

   ca. 22 qm · Dubbelbädd eller två enkelsängar · Trädgårdsutsikt
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Superior med Jungfrau-utsikt

   ca. 22 qm · Två enkelsängar eller dubbelsäng · Bergsutsikt · delvis med balkong
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Deluxe med trädgårdsutsikt

   ca. 25 qm · Två enkelsängar eller dubbelsäng · Trädgårdsutsikt
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Deluxe med Jungfrau-utsikt

   ca. 25 qm · twin- eller dubbelsäng · bergutsikt · delvis med balkong
  +3 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Superior med trädgårdsutsikt

   ca. 22 qm · Två enkelsängar eller dubbelsäng · Bergsutsikt
  +3 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Superior med Jungfrau-utsikt

   ca. 22 qm · Två enkelsängar eller dubbelsäng · Bergsutsikt · vissa rum med balkong
  +3 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Deluxe med trädgårdsutsikt

   ca. 25 qm · Två enkelsängar eller dubbelsäng · Trädgårdsutsikt
  +3 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum Deluxe Jungfrau utsikt

   ca. 25 qm · twin- eller dubbelsäng · bergutsikt · delvis med balkong
  +3 vidare
  mer information
 • Junior Suite Family trädgårdsutsikt

   ca. 29 qm · twin- eller dubbelsäng · trädgårdsutsikt
  +4 vidare
  mer information

Plats

Grand Hotel Belvedere
Schweiz, Berner Oberland, Wengen
Bern Belp Airport (BRN)
ca 73 km / 70 min
Tåg Stn. Interlaken Ost
ca 14 km / 30 min
Tåg Stn. Basel Bad Bf
ca 170 km / 137 min
Tåg Stn. Berne
ca 938 km / 625 min

Liknande hotell

 • från 11 nätter
  37 112 kr
  - 10%
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Ayurveda Panchakarma
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 1 natt
  678 kr
  - 25%
  Sentido Galosol
  Sentido Galosol
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Aktiv vila på Madeira
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 5 nätter
  10 175 kr
  Heritage Ayurveda
  Heritage Ayurveda
  STANDARD
  Tyskland · Odenwald · Lindenfels-Winterkasten
  Ayurveda Förnyelse
  Enastående
  4,9
  /5
 • från 1 natt
  2 012 kr
  Drömhotellet Alpina
  Drömhotellet Alpina
  S
  Österrike · Tyrolen · Gerlos
  Tiroler Wellness

Hotell i närheten