Mors dag resa

Mors dag resa

För att alla mammor förtjänar extra mycket uppmärksamhet i år

Ge bort avslappning och glädje i present - Våra populäraste hotell för mors dag

Hurra för alla mammor!

Ingen kan trösta lika bra, ingen lagar lika god mat och ingen har förtjänat det lika mycket att få en riktigt fin present som alla våra fantastiska mammor! Men medan vi för det mesta nöjer oss med att laga en god frukost och ge bort en vacker blombukett kanske det kan vara dags att festa till det med en lite lyxigare present i år? Ge bort avslappning, solgaranti, en oförglömlig upplevelse och nya intryck!

SpaDreams har massor med hotell som blir perfekt för en solresa eller minitrip runt mors dag.

Avslappning vid Medelhavet

Mors dag resa

För de som vill fly den svenska våren och uppvakta mamma med sol och härliga temperaturer blir en resa till Medelhavet perfekt. Varför inte boka en sparesa till Medelhavet? Här blir mammor bortskämda med härliga behandlingar och kan bättra på solbrännan på stranden. För de som vill ha lite mer action kan en aktiv semester vid Medelhavet bli perfekt. Istället för att springa efter de små kan mamma träna pilates eller köra ett boot camp. Ska det vara ännu närmare?

Mysiga stunder i Tyskland och Polen

Ska det inte vara en flygresa utan helst bara några få timmars resa till hotellet? I Tyskland och Polen väntar många fina hotell i enastående natur. Visste du att du kan nå många av SpaDreams hotell med färja? Res med båt och ge mamma en semester vid Östersjön. Här får ni lyxiga behandlingar och mysiga hotell till ett oslagbart pris. Ska det vara lite mer grönska? Ta en titt på resor till Tyskland. Här väntar berg, skogar och ett unikt landskap för en återhämtande semester.

Oavsett vad du tycker blir bäst för en semester - SpaDreams har den perfekta resan för alla mammor.

Våra bästa hotell för mors dag

Boka din vistelse i ett av våra tjusiga hotell