14=12

Utmärkt 4,7/5,0

188 Omdömen från våra kunder

Utmärkt 4,7/5,0

Top 1 hotell i Indien Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Indien. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Nikki's Nest

Familjär ayurveda-resort direkt vid Indiska Oceanen

Idyllisk och familjär ayurveda-resort i närheten av stranden med egen Herbal Beauty Clinic. Den idealiska platsen för en traditionell ayurvedakur med autentisk omvårdnad och drömlik omgivning.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk ayurvedakur

från 7 nätter, Dubbelrum, Helpension

4 849 kr

Fokus:

 • Panchakarma (rensning) (från 2 veckor)
 • Föryngring (rejuvenation)

Kontraindikationer: akuta infektioner, elakartade tumörer, infektionssjukdomar, tuberkulos.

För Ayruveda Panchakarma rekommenderas en vistelse av minst 3, helst 4 veckor.

 • ayurvedisk helpension (3 vegetariska måltider om dagen)
 • ayurvediska teer och (varmt) vatten
 • ingångskonsultation med Ayurveda-läkare: bestämning av dosha-typen och individuell behandlingsplan, check up-konsultation och avslutande konsultation
 • ayurvediska behandlingar (dagligen ca. 2 tim.) som t.ex. helkroppsmassage med örtoljor + huvudmassage, delvis synkron, inhalationer, Panchakarma (ayurvedisk rensning med speciella örtjuicer), Shirodhara (oljestråle i pannan), ayurvedisk medicin och läkemedel (ayurvedakur)
 • yoga och meditation (mån - lör)
 • användning av utomhuspool och wifi
 • transfer från/till Trivandrum flygplats

Nikki's Nest är ett rökfritt hotell.

Idealiskt vid dessa indikationer

Diabetes, Eksem / Psoriasis, Fetma / Övervikt, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Neurologiska besvär, Njurar / Urinvägar, Ryggbesvär, Rörelseapparaten, Stress / Utmattning

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • Stanna 14 nätter – betala för 12: 2 nätter gratis
 • Stanna 14 nätter – betala för 13: 1 natt gratis
 • 304 kr% specialrabatt per rum, en gång

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 722P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt hotell

Nikki's Nest ligger i sydvästra Indien, ungefär 30 minuter transfer ifrån Trivandrum flygplats, nära den berömda stranden Kovalam (ca. 9 km). Den idylliska resorten befinner sig omsorgsfullt inbäddat i den befintliga vegetationen ligger på en höjd precis vid den Indiska oceanen med en underbar utsikt över den pittoreska kusten. En tropisk trädgård med praktfulla orkidéer omger anläggningen och skapar en privat och intim atmosfär. På Nikki's Nest tomt hittar du även ett litet hinduiskt tempel. Rökning är inte tillåten på hotellområdet.

Så här bor du

47 rum – inredda i traditionell Kerala-stil – med dusch/WC, telefon, terrass, delvis havsutsikt och/eller luftkonditionering i 14 cottages, 22 delvis fristående chalets, 8 rymliga rum „Standard“ i 2 byggnader (nära restaurangen och Ayurveda-centret) samt 2 traditionella trädhus („Kerala House“) nära havet och det föredetta detta herrgården „The Nest“ (med 2 badrum) i närheten av poolen. Cottages ligger mestadels som en terrass ovanför badviken.
Handikappsvänliga rum vid efterfrågan. WiFi i rummet och i allmänna områden.

Dubbelrum/Cottage

Stugor i traditionell Kerala-stil (med 2 "rum"), mestadels som terrass ovanför badbukten, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Enkelrum/Cottage

Stugor i traditionell Kerala-stil (med 2 "rum"), mestadels som terrass ovanför badbukten, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Dubbelrum/Cottage/luftkonditionering

Stugor i traditionell Kerala-stil (med 2 "rum"), mestadels som terrass ovanför badbukten, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass och havsutsikt. Med luftkonditionering.

Enkelrum/Cottage/luftkonditionering

Stugor i traditionell Kerala-stil (med 2 "rum"), mestadels som terrass ovanför badbukten, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt. Med luftkonditionering.

Dubbelrum/Kerala hus

Trähus i närheten av havet, inredda i traditionell Kerala-stil, med dusch/toalett, kylskåp, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Enkelrum/Kerala hus

Trähus i traditionell Kerala-stil i närheten av havet, med dusch/toalett, kylskåp, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Dubbelrum - Standard

Stora standardrum i traditionell Kerala-stil i närheten av restaurangen och Ayurveda-centret, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass (ej privat).

Enkelrum - Standard

Stora standardrum i traditionell Kerala-stil i närheten av restaurangen och Ayurveda-centret, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass (ej privat).

Dubbelrum - Standard - AC

Stora standardrum i traditionell Kerala-stil i närheten av restaurangen och Ayurveda-centret, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass (ej privat). Med luftkonditionering.

Enkelrum - Standard - AC

Stora standardrum i traditionell Kerala-stil i närheten av restaurangen och Ayurveda-centret, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass (ej privat). Med luftkonditionering.

Dubbelrum/The Nest

Exklusiva trähus i traditionell Kerala-stil, på resortens högsta punkt, med kombinerat vardags- och sovrum, 2 badrum med dusch/toalett, kylskåp, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Enkelrum/The Nest

Exklusivt trähus i traditionell Kerala-stil, på resortens högsta punkt, kombinerat vardags- och sovrum, 2 badrum med dusch/toalett, kylskåp, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt.

Dubbelrum Chalet

Delvis fristående chalet i traditionell Kerala-stil, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt och tillgång till badbukten som har en sandstrand.

Enkelrum/Chalet

Delvis fristående chalet i traditionell Kerala-stil, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt och tillgång till badbukten som har en sandstrand.

Dubbelrum/Chalet/luftkonditionering

Delvis fristående chalet i traditionell Kerala-stil, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt och tillgång till badbukten som har en sandstrand. Med luftkonditionering.

Enkelrum/Chalet/luftkonditionering

Delvis fristående chalet i traditionell Kerala-stil, med dusch/toalett, telefon, WiFi och terrass med havsutsikt och tillgång till badbukten som har en sandstrand. Med luftkonditionering.

Ät & Njut

Restauranger Hibiscus och Orchid, med vegetarisk och indisk mat. Ayurveda-gäster njuter av ayurvediska rätter med en Dosha-stilbuffé. Laktos-, glutenfri och vegansk mat på förfrågan. Kommunikationsbord för ensamresenärer.  Du kan få vara med på matlagningskurser med kocken, på begäran.

Kurer & Hälsa

I 17 behandlingsrum leder ett kvalificerat team av erfarna Ayurveda-läkare och terapeuter genom autentiska Ayurveda behandlingar. Ayurveda-centret blev tilldelat Green Leaf Award 2003 av Kerala-regeringen. Nikki's Nest sätter särskild värde på att inte bara Ayurveda behandlingarna, men även miljön upprätthålls traditionellt och hållbart. Således tillverkas oljor och pulver som används för behandlingar i egen produktion på systerresorten Duke's Forest Lodge (ca 50 km, ca 1,5 tim.) under Ayurveda-läkarens övervakning (vid kombinerat uppehåll på båda resorter, t.ex. för att besöka plantagen, ingår transfer). Ayurveda-centret ligger i den övre delen av anläggningen och kan beroende på boplatsen nås över steg eller små ökningar. Efter överenskommelse finns det möjlighet för en tysktalande översättare vid konsultationerna. Yoga paviljong för yoga med meditation (varje morgon utom söndagar). Ytterligare yogakurser på begäran mot avgift. Herbal Beauty Clinic med frisör.

Fritid

Utomhuspool, direkt tillgång till stranden (innan du badar på stranden vänligen kontakta livräddaren), bibliotek, internet-dator, under högsäsong kultur-, dansarrangemang på begäran. Souvenir- och kryddorbutik, tvättservice, Skönhetssalong med frisör. Utflykter t.ex. till Backwaters, bybesök eller tempel/palats erbjuds på hotellet.

Nikki's för miljön

Hållbarhet och återvinning är skriven stor i Nikki's Nest. Förutom vattenrening och regnvattenanvändning för trädgård och tvätt, ingår en biogasanläggning och överföringen av använt Ayurveda olja till lokala företag för smörjning av maskiner i konceptet. Dessutom stöder resorten regelbunden insamling av skräp på vägar och stränder samt djurskydd.

Ankomst

Transfer TRV (tur & retur) inkluderad vid bokning av ayurvedakur, vid medföljande person FIT 722T1 € 29, bokning hos SpaDreams.

FLYGPLATS i närheten
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 19 km / 37 minuter)

Extra information

Vinnare av Fit Health & Wellness Award

Förutom utrustning och servicekvalitet utvärderades hälsoproven, många års erfarenhet, yrkeskompetens och innovativa idéer.Bra att veta

Tillbringa förlängningsdagar i fantastisk regnskogsatmosfär i Duke's Forrest Lodge (ca. 62 km) efter din Ayurvedakur i Nikki's Nest. Fortsättning av Ayurvedakuren möjlig.
Pris per person per övernattning/helpension/kur i dubbelrum från € 53, inklusive transfer.

Tempelfest 2019

Observera att högre ljudnivå än vanligt kan förväntas under den årliga tempelfesten från 30.1. till 9.2.2019 . Under detta kommer 25% rabatt att beviljas. Uppgifterna kan ändras med kort varsel.

Renovering 2019

Observera att resorten är stängd för renovering mellan 25.06. och 15.7.2019.

kundomdömen

Utmärkt 4,7 / 5,0
99% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
188 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Markuks B.
  från Tyskland

  ”Fullständigt lyckad vistelse” Originalomdöme

  Vi togs emot mycket vänligt med färsk juice och te, rummet var redo redan vid ankomst på morgonen, personalen var trevlig och kompetent, anläggningen var väl underhållen och vacker, maten var utsökt och varierat. Våra förväntningar på grund av bilderna överskreds. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Komplexet är mycket väl inpassat i miljön. Välskött tropisk trädgård, bra rum (med undantag för en defekt stol, men ersattes omedelbart efter att ha klagat), vidsträckt strand med gratis solstolar, fantastisk utsikt från restaurangen över bukten, snyggt inrett restaurang.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Från "A" som Arzt (läkare) till "W" som Wachmann (säkerhetsvakt) var alla mycket vänliga, hjälpsamma och kompetenta. Hela personalen såg till att vi kände oss helt väl omhändertagen.
  • Mat och Gastronomi
   Läcker mat, mycket varierad. Allt var nyberedt och kärleksfullt serverat. Det fanns nypressad juice till måltiderna och efter behandlingarna. Även salladerna kunde man äta utan risk som européer, eftersom hotellet förberedde allt med kokt vatten och var mycket noga med hygien. Många stamgäster från Tyskland och Österrike berättade för oss att de aldrig hade hört att någon hade skadat sin mage där. Annars skulle vi aldrig ha ätit sallad i Indien.
  • Spa- & Poolområde
   Liten pool, men var absolut tillräcklig för att simma. Trevligt väntområde före och efter behandlingarna.
  • Behandlingar och program
   Bra behandlingar, skräddarsydda för specifika symtom. Mycket vänlig och kompetent personal.

  visa färre

  • december 2018
  • 4 - 8 dagar
  • Som par
  • mellan 40 och 49 år
 • Ulrike S.
  från Tyskland

  ”så bra att vi kommer komma tillbaka” Originalomdöme

  Allt var rätt: boende, mat, service, behandling, vård visa fler

  • Hotellets faciliteter
   mycket rent, vackert med trädgård och pool, typiskt för landet, ganska intimt
  • Service och vänlighet på hotellet
   otroligt, autentisk vänlighet, hjälpsamhet, engagemang från ALL personal
  • Mat och Gastronomi
   ett otroligt urval av extremt god mat presenteras vackert
  • Spa- & Poolområde
   behandlingsrummen är lite spartanska men helt rena, jätteren och trevlig pool
  • Behandlingar och program
   sjukvård och vår terapeut är, mycket bra och noggrann, mycket personlig och extremt vänlig

  visa färre

  • oktober 2018
  • längre än 23 dagar
  • Som par
  • mellan 60 och 69 år
 • SABAH B.
  från Frankrike

  ”Olfaktorisk & sensorisk, smakupplevelse .. Ett nöje!” Originalomdöme

  Mycket trevlig vistelse Personalen är uppmärksam, omtänksam, omtänksam, kvalificerad Kvalitetsvård God mat visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Medelstort hotell av hög kvalitet Vackert komplex, trevligt, grönt Nära flygplatsen ett typiskt tempel ligger i omedelbar närhet och det kan bli ganska högljutt
  • Service och vänlighet på hotellet
   perfekt
  • Mat och Gastronomi
   kreativ, balanserad, mycket varierad
  • Behandlingar och program
   perfekt

  visa färre

  • augusti 2018
  • 4 - 8 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 40 och 49 år
 • Aline P.
  från Frankrike

  ”Underbart avkopplande” Originalomdöme

  • juli 2018
  • längre än 23 dagar
 • Amina S.
  från Frankrike

  ”en magnifik vistelse” Originalomdöme

  allt var bra. kuren var mycket välgörande. Personalen var alltid där för en visa fler

  • Hotellets faciliteter
   mycket trevlig, väl underhållen, ren tyst plats. Otroligt fin utsikt över havet och över templets baksida, som inte alltid är så rent
  • Service och vänlighet på hotellet
   professionell personal, leende, luppmärksam
  • Mat och Gastronomi
   Utmärkt god mat, kreativ, vi tröttnade aldrig
  • Spa- & Poolområde
   fint spa
  • Behandlingar och program
   Extraordinär vård! min terapeut är utmärkt, snäll och professionell ...

  visa färre

  • juli 2018
  • 17 - 23 dagar
  • Som par
  • mellan 50 och 59 år

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra