Östeuropa

Östeuropa

Vackra omgivningar, härliga behandlingar och lyx till toppenpris

Populära resmål i Östeuropa

Populära teman i Östeuropa

Populära hotell i Östeuropa

Östeuropa

Östeuropa

Är du intresserad av att komma iväg en stund och bara ha lite tid för dig själv? Varför inte prova på att resa till östra Europa? Med vacker natur - allt från höga berg, djupa skogar till stränder och öppet hav. Länderna här kring erbjuder något för alla och i kominationen med vacker arkitektur i städerna, till lugn och ro. Strosa genom magnifika spa och slottsträdgårdar eller förundras över arkitekturen av simhaller och lyxiga hotellkomplex som underhållits under århundraden. Här är historien nära och levande! Det finns en speciell badkultur här som passar extra bra för dom som lider av problem med leder och muskler. Låt oss på SpaDreams hjälpa dig hitta ett perfekt resmål där du kan ta hand om dig själv samtidigt som du får uppleva ett nytt land och kultur.

Få mycket för pengarna

Resor till Östeuropa blir allt populärare, och vi på SpaDreams vet varför - Inte bara för det låga priset men många av länderna är helt fenomenala på spa & wellness! Att komma iväg på en resa, utan att behöva åka långt, samtidigt känna att priset inte drar iväg allt för mycket, och dessutom som du får uppleva några utav Europas pärlor utan att brottas med massa andra turister - kan det bli mycket bättre än så? Boka en av våra solresor till Bulgarien och få massor av sol för lite pengar.

Vi erbjuder för tillfället resor i: Bulgarien, Ungern, Tjeckien, Polen och Estland. Använd vår sökmotor, eller kontakta oss för mer information om våra länder i Östeuropa

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Alla våra hotell i Östeuropa

Din drömsemester i Östeuropa väntar på dig