Hotell i Ustronie Morskie

Ustronie Morskie är ett bad öster om Kołobrzeg i mellersta delen av Polens östersjökost som kännetecknas av sin tio kilometer långa sandstrand. Mellan juni och septemer blir vattnet upp till 20 grader varmt och Östersjöns vatten blir 17 grader varmt.

Ustronie Morskie: upptäck höjdpunkterna på semestern.

Det lilla sjöbadets höjdpunkt är havet med dess finkorniga sand som stöds av hövder och blir imponerande kustklippor. En välvårdad strandaveny går längs kusten och utgör ortens hjärta. Här finns mysiga kaféer varifrån du har en fin utsikt över Östersjön och små affärer där du kan botanisera. Det lönar sig även att besöka brödmuséet där du kan uppleva processen när bröd bakas. Du får sjävklart smaka slutresultatet. Det länar sig dessutom att ta en promenad i Kołobrzegs skog i närheten. Här finns bl.a. Bolesław-eken som är ca. 800 år gammal och därmed ett av Polens äldsta naturminnesmärken.

Utflykter i regionen

När du semestrar i Ustronie Morskie kan du göra många olika utflykter i närheten. Den pittoreska fiskarbyn Chlopy ligger bara några kilometer bort. Här åker fiskarbåtarna ut på Östersjön och bedriver fångst enligt gammal tradition. Om du åker till Rusowo kan du se Heliga Marias kyrka som är en av Polens äldsta. I Gaski finns ett fyrtorn från 1800-talet som definitivt är ett värt ett besök.
Ustronie Morskie är även det perfekta resmålet för vandrare. Vägar med tydliga skyltar leder dig genom skogen till Gaski och Kołobrzeg. Lindvägen kantas av gamla träd som är avsedda för  naturskydd. Här lockar två väl utbyggda cykelleder och i staden kan du låna cyklar.

Spa i Ustronie Morskie

I sjöbadet Ustronie Morskie kan du boka en läkekur vid Östersjön. Många hotell erbjuder kurbehandlingar, bl.a. myrbad, inhalationer och saltlagsbad. Många hotell är utrustade med moderna spaanläggninar.
Skönhetsbehandlingar och massage ingår alltid i tjänsterna som erbjuds. Det milda sjöklimatet och det sköna lugnet bidrar till att du kan njuta av en perfekt avkopplande semester i Ustronie Morskie.