Yoga Gruppresor

Tråkigt att resa ensam? Ta med yogagruppen på semester!

Våra populäraste yogaresor - perfekta för grupper

Res med din yogagrupp på semester och ha det kul

Yoga gruppresor

Tycker du att det är tråkigt att utöva yoga och åka på semester ensam? Varför tar du inte med dina yoga-bästisar, eller varför inte yogagruppen på resan? Om du kanske inte behöver den totala avkopplingen på de vackraste platserna på jorden alldeles för dig själv.. Finns det då något bättre än att dela denna unika upplevelse med dina vänner som har samma intresse som du? Kontakta oss för att boka en yoga gruppresa!

Vidsträckta stränder och kristallklart vatten i oförglömliga tropiska paradis.. Våra yogagrupp-resorter har det bästa receptet för att hitta inre balans med yoga & meditation. I bra sällskap får kroppen och själen ny energi. Dela dina kunskaper med dina vänner. Vid gruppträning förmedlars den traditionella indiska läran och hjälper hela gruppen att förena kropp och själ. Samtidigt kan ni njuta av att upptäcka Asien eller Europas sköna platser.

Slå en signal och meddela oss ditt önskemål och antalet deltagande. Det här erbjudandet riktar sig till yogalärare eller större yogagrupper som vill ut och resa! Ta med med dina närmaste vänner på en yogaresa eller varför inte hela familjen?Spana in våra andra erbjudanden och boka direkt.

Ha en rolig och härlig semester med din yogagrupp!

 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra gruppresor med yoga

Boka din yoga gruppresa redan idag - få ett toppenpris!