En Yogaresa Tillsammans

Tråkigt att resa ensam? Åk med din yogagrupp på semester!

Er yoga resa – Res med din yogagrupp på semester

Tycker du att det är tråkigt att utöva yoga och att åka på semester ensam? Varför tar du inte med dina yoga-bästisar, eller varför inte hela yogagruppen på resan? Om du inte vill uppleva den totala avkopplingen på de vackraste platserna på jorden helt ensamt - Finns det något bättre att dela denna unika upplevelse med dina vänner som delar samma intresse som du? Kontakta oss för att boka in en Yoga-Grupp-Resa!

Vidsträckta stränder och kristallklart vatten i oförglömliga tropiska paradiser. Våra yoga-grupp-resorter erbjuder det bästa receptet för att hitta er inre balans med yoga & meditation. I bra sällskap får kroppen och själen ny energi. Dela din kunskap med dina vänner. Vid gruppträning förmedlars den traditionella Indiska läran och hjälper hela gruppen att förena kroppen och själen och samtidigt kan ni njuta av att upptäcka Asien eller Europas sköna platser.

Kontakta oss gärna och meddela oss ditt önskemål och antalet deltagande. Det här erbjudandet riktar sig till yogalärare eller större yogagrupper som vill ut och resa. Resa med dina närmaste vänner på en Yogaresa? Spana in våra andra erbjudanden och boka direkt! 

Ha en rolig och härlig semester med din yogagrupp!

 

 

Våra populäraste yogaresor