Yoga i Thailand

Hitta din drömresa till lugnets oas och prova på yoga i Thailand

Populära yogahotell i Thailand

Yoga i Thailand - Sagolik avkoppling

Yoga i Thailand

Tappat balansen? Thailand är ett ö- och lyxparadis för de som söker efter stillhet och avkoppling. Skäm bort dig på vackra stränder mellan kokospalmer och njut den gröna vackra naturen. Här hittar du några av de vackraste lyxhotellen jorden runt.

De flesta hotell erbjuder såväl spa som yoga för alla resenärer som vill inte bara koppla av utan förbättra hälsan och kroppskänslan.

Yoga har funnits i flera tusen år och har nog aldrig varit så populärt som det är idag. Nuförtiden finns alla möjliga yogaformer att prova på - allt från acroyoga, där du praktiserar akrobatisk yoga tillsammans med en partner, till yinyoga, som är en något mer klassisk form. SpaDreams hotell erbjuder lektioner som riktar sig mot både nybörjare och avancerade yogautövare, så att var och en kan njuta av erbjudandet.

Öka ditt allmäna välbefinnande med en av våra yogaresor till Thailand. Får det vara ännu mer autentiskt? Görr en yogaresa till Indien och besök yogans ursprungsland. Det ska vara riktigt hög standard? Upplev lyxiga avkopplingsdagar och yoga på Bali. Nästan hela världen står dig öppen - vi erbjuder yogaresor till olika platser i Europa och Asien.

Gudarnas ö: Koh Samui

Yoga i Thailand

Koh Samui erbjuder lyxig avkoppling med ett uppiggande aktivprogram i en inspirerande atmosfär och är ett av de bästa resmålen i Thailand. Koh Samui är en populär semesterö på Thailands östkust. Den är inte stor till ytan, men bjuder på desto mer fantastiska upplevelser och härliga yogahotell. Njut av stränderna under palmer eller upptäck regnskogen. Du kan åka till de genuina byerna, vandra, beskåda spektakulära vattenfall och tempel eller bara vara ”strandpotatoe”. Koh Samui erbjuder allt för alla! Den populäraste stranden är Chaweng, men även lite lugnare trakter som Laem Set-stranden bjuder på magiska stunder. Åk till den populära guldbuddhan vid Koh Faan, eller varför inte upptäcka Thailands fauna med ett besök på en ormfarm eller skogsturer där du träffar på apor?

Hitta din perfekta resa till drömarnas ö och prova på yoga i Thailand.

Alla våra yogaresor i Thailand

Dröm dig bort med våra härliga yogaresor till Thailand och hitta din favorit