Yogaresa i Thailand

Hitta din drömresa till drömarnas ö och prova på yoga i Thailand

Populära Yoga hotell i Thailand

Yoga Thailand: Sagolik avkoppling

 

Yogaläran finns sedan flera tusen år och är kanske även mer populära idag. Och nuförtiden finns alla möjliga yogaformer att prova på från acroyoga till yinyoga. Hotellen erbjuder lektioner som riktar sig efter både nubörjare och avancerade yogautövare, så att var och en kan njuta av erbjudandet.

Öka ditt allmäna välbefinnandemed en yoga i Thailand upplevelse. Eller gör en yogaresa till Indien och besöka yogas ursprungsland. Lyx dagar med avkoppling och yoga på Bali  kan vi lika bra rekommendera. Vi erbjuder yogaresor till olika platser i Europa och Asien.

Gudarnas ön Koh Samui

Koh Samui erbjuder lyxig avkoppling med en uppiggande aktivprogram i en inspirerande atmosfär.Koh Samui är en populär semesterö på Thailands östkusten. Den är inte stora men ännu mer fantastisk. Njut av stränderna under palmer eller upptäcka regnskogen. Du kan åka till genuina byerna, vandra, se vattenfall och tempel eller bara vara ”strandpotatoe”. Koh Samui erbjuder allt för alla. Den populäraste stranden är Chaweng eller må bra på den mer lugna sidan vid Laem Set stranden. Åk till den populära guldbuddhan vid Koh Faan, besöka en ormfarm eller titta på aporna.

Hitta din drömresa till drömarnas ö och prova på yoga i Thailand.

De bästa yogahotellen jorden runt