Yoga i Thailand

Hitta din drömresa till lugnets oas och prova på yoga i Thailand

Populära yogahotell i Thailand

Yoga i Thailand - Sagolik avkoppling

Tappat balansen? Thailand är en ö-och lyxparadis för de som söker efter stilhet och avkoppling. Skäm bort dig på vackra stränder mellan kokospalmer och den gröna vackra naturen. Här ligger de mest vackra lyxhotellen jorden runt.

De flesta hotell erbjuder såväl wellness som yoga för alla resenärer som vill inte bara koppla av utan förbättra hälsan och kroppskänslan.

Yogaläran finns sedan flera tusen år och är kanske även mer populära idag. Och nuförtiden finns alla möjliga yogaformer att prova på från acroyoga till yinyoga. Hotellen erbjuder lektioner som riktar sig efter både nubörjare och avancerade yogautövare, så att var och en kan njuta av erbjudandet.

Öka ditt allmäna välbefinnandemed en yoga i Thailand upplevelse. Eller gör en yogaresa till Indien och besöka yogas ursprungsland. Lyx dagar med avkoppling och yoga på Bali  kan vi lika bra rekommendera. Vi erbjuder yogaresor till olika platser i Europa och Asien.

Gudarnas ö: Koh Samui

Koh Samui erbjuder lyxig avkoppling med ett uppiggande aktivprogram i en inspirerande atmosfär. Koh Samui är en populär semesterö på Thailands östkusten. Den är inte stora men ännu mer fantastisk. Njut av stränderna under palmer eller upptäcka regnskogen. Du kan åka till de genuina byerna, vandra, se vattenfall och tempel eller bara vara ”strandpotatoe”. Koh Samui erbjuder allt för alla. Den populäraste stranden är Chaweng eller må bra på den mer lugna sidan vid Laem Set stranden. Åk till den populära guldbuddhan vid Koh Faan, besöka en ormfarm eller titta på aporna.

Hitta din drömresa till drömarnas ö och prova på yoga i Thailand.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Dröm dig bort med våra härliga yogaresor till Thailand och hitta din favorit