yogaresa, yogatips, resa, hälsa, träna

Yoga Tips

De bästa tipsen för att maximera din yogaresa

SpaDreams ger tips på din dröm-yogaresa

yoga

Vi har tips för dig som aldrig har provat på yoga innan. Vi vet hur svårt det är att börja något nytt särskilt om man är osäker vad hur gör. Vi vill inte att du är rädd för yoga eftersom vi vet och provat själv hur bra en yogaresa kan vara för kropp och själ. Här finns våra tips på yoga:

Tips 1 - Ta av dina skor

Även om du har innomhusskor är det bäst att du ta av dina skor och står på dina fotsulor. Prova att står på dina yogamatta och hur se hur kroppskänslan förändras om du är på marken. 

Tips 2 - Stäng av ditt mobiltelefon 

Behöver du att ha med dig din telefon? Det är okej, men stäng av den iallafall, om den ringer stör du inte bara din egen balans men också balansen av dina yogi-partners i rummet.

Tips 3 - Jämför dig inte med de andra

I yoga tävlar man inte. Kolla på dig själv, din anding eller ditt hjärtslag, så får du de bästa effekterna och mer självförtroende som nybörjare. 

Tips 4 - Undvik för många människor

Yoga är lugnande. Men det kan den inte vara om det finns för många människor som försöka att motionera samtidigt. Våra kurser på din yogasemester är därför små nog för att du varken ska känner dig observerad eller begränsad.

Tips 5 - Pack inte ihop dina grejer innan yogalektionen är över

Ibland kan det vara skönt att smita lite tidigare, men hindra dig! Det känns kanske inte så i början, men de sista 15 min eller hur mycket det än är, är viktig för att komma tillbaka till kroppen och jorda dig själv. 

Tips 6 - Prova-på med professionell hjälp

Det finns många erbjudanden på nätet att prova hemifrån, men för att verkligen uppleva yoga, tipsar vi att resa till ett ställe med möjligheter att göra så mycket yoga som du vill och behöver - men där du får tips och råd om yoga och kroppshållning. Om du behöver personliga tips om din yogaresa hjälper vi dig gärna så att du får din drömresa hos SpaDreams.