yoga, bali, resa, spa

Bali Yoga

Res till ön som kallas för paradiset på jorden

Våra bästa yogaresor till Bali

Slappna av i paradiset med en yogaresa till Bali

yoga på Bali
yoga på Bali

Bali är en av Indonesiens mest kända öar. Ön kallas ofta för paradiset på jorden och även gudarnas ö. Det är inte lika känt att det finns många yogahotell och yoga retreats på Bali. Bali är även den ö som har flest lyxhotell som erbjuder autentiska yogalektioner och olika yogatyper, som Yoga Nidra, Yoga Hatha eller Kundalini Yoga.

Under en yogaresa till Bali får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yoga eller att så får du en bra början på din alldeles invididuella yogakarriär. Vi erbjuder yogaresor till Bali för nybörjare och avancerade yoga utövare.

Men med en resa med oss får du lite mer: Du kan se fram emot uppiggande yogalektioner, meditation och olika välgörande spa behandlingar. Våra lyxhotell erbjuder massage utomhus på stranden, manikyr och pedykr och allt annat som får dig att må bra.

Med utflykter i området får du spännande av den balinesiska kulturen och naturen. Med risfält, gamla tempel och det vulkaniska landskapet är Bali nämligen ett kärt resmål för alla naturälskare. Det vulkaniska ursprunget ser man särksilt i den norra delen av ön. Där kan man ligga på svarta sandstränder... I den södra delen däremot hittar turister kritvita stränder som ser ut som vilken dröm som helst - mest känt är kanske Kuta Beach. Bali har många fantastiska stränder som lämpar sig för för simning, surfing, eller för att bara ligga och slappa i solen. Vissa hotell och byar städar dagligen och ser till att stränderna förblir rena och fina. Dessutom kan kvaliteten på en strand förändras drastiskt mellan årstiderna, beroende på placeringen av stranden och dess riktning. Och varför inte göra en utflykt till den spännande huvudstaden Denpasar?

Yoga på Bali gör din resa till en oförglömlig upplevelse för både kropp och själ.  

Yoga retreats i hela världen

Hitta ditt drömhotell