yoga, bali, resa, spa

Yogaresa till Bali

Res till ön som kallas för paradiset på jorden

Slappna av i paradiset på en yogaresa till Bali

yoga på Bali
yoga på Bali

Bali är en av Indonesiens mest kända öar. Ön oftas kallas för paradiset på jorden och även gudarnas ö. Inte lika känt är att det finns många yoga hotell och yoga retreats på Bali. Bali är även den ö som har flest lyxhotell som erbjuder autentiska yogalektioner och olika yogatyper, som Yoga Nidra, Yoga Hatha eller Kundalini Yoga.

På en yogaresa till Bali får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yoga eller att att ge dig en bra början på din yogapraktik. Vi erbjuder yogaresor till Bali för nybörjare och avancerade yoga utövare.

Men på en resa med oss får du även mer: Du kan se fram emot uppiggande yogalektioner, meditation och olika välgörande spa behandlingar. Våra lyxhotell erbjuder massage i det fria på stranden, manikyr och pedykr och allt annat som får dig att må bra.

På utflykter i området får du första intrycker av den balinesiska kulturen och naturen. Med risfält, gamla tempel och det vulkaniska landskapet är Bali också ett resmål för alla naturälskare. Det vulkaniska ursprunget ser man särksilt i den norra delen av ön. Där man kan ligga på svarta sandstränder. I den södra delen däremot hittar turister otroligt vita stränder som bländar ögonen -mest känt är kanske Kuta Beach. Bali har många fantastiska stränder - bra för simning, surfing, eller bara slappa på sanden. Vissa hotell och byar städar dagligen upp och fixar fint på stränder. Dessutom kan kvaliteten på en strand förändras drastiskt mellan årstiderna, beroende på placeringen av stranden och dess riktning.

Yoga på Bali gör din resa till en oförglömlig upplevelse för både kropp och själ.  

Våra bästa yogaresor till Bali

Yoga retreat över hela världen