Kickstarta med en träningsresa

Upplev den perfekta kombinationen av sport och avkoppling

Våra mest omtyckta träningsresor

Vilken sorts träningsresa vill du åka på?

Bli inspirerad att komma igång

Ibland behöver man en riktig kick-start för att komma igång och bryta gamla mönster. Vi rekommenderar vandring i Tyskland och Polenför en perfekt weekendresa. Landskapet av Madeira är en hemligt tips bland naturälskare. Ön är rik på blommor och andringstagande landskap.

Ytterligare program på din träningsresa kan vara detox, metabolic diet eller kanske prova på en viktminsknings resa? En aktivsemester håller dig ung, smal och i form. Vi samarbetar med olika träningsaktörer för att erbjuda ett stort utbud av aktiviteter och träning för dig. Personlig träning kan vara intressant för dig som har speciella behov eller vill anpassa träningen precis efter dina villkor.

Träna med oss

Vi har det rätta programmet för dig bland våra träningsresor. Vi har hotell över hela världen i nästan 40 fantastiska länder och erbjuder olika träningsformer. Unna dig själv en av våra träningsresor på ett fantastiskt sport- och spa hotell och gör något för din kondition och hälsa!

Träna ensam eller i grupper på hotellets gym och bada i poolandskapet eller delta på ett attraktivt utbud av träningstyper: bootcamp, aerobics, pilates, cykling, styrketräning, vandring, klättring, tennis och golf.

Fantastiska träningsresor i Europa

Välj bland underbara träningsresor till Asien