Asien

Asien

Hitta ditt drömresmål i Fjärra Öst

Populära resmål i Asien

Populära teman i Asien

Populära hotell i Asien

Asien - den mystiska kontinenten

Asien

Värme och sol är något som många svenskar saknar under vinterhalvåret. Att bara kunna slänga på sig en sval klänning och flipflops och sen äta frukost på balkongen med utsikt över havet är en riktig lyx för oss och något som många värderar högt. När du gör en resa till Asien styrs inte ditt humör och dagsplaner av vädret, utan du kan i lugn och ro göra det som passar just dig.

Och som en extra bonus vet vi ju alla att Asien har fantasiskt god mat att erbjuda, med allt från kryddiga risrätter till färsk frukt! Mango, ananas, små söta bananer och melon har aldrig smakat bättre än när du har havet som utsikt efter ett yogapass eller har njutit av en klassisk massage.

Älskar du palmer, sol och kristallklart vatten?

Asien

Vi på SpaDreams vet varför Asien är en stor favorit när det kommer till hälso- och sparesor - det beror inte bara för det breda utbudet av olika program, många av länderna är helt enkelt fenomenala på spa & wellness!

Prova på ayurveda på Sri Lanka eller Indien, eller varva yoga med avkopplande promenader på stranden i Thailand! Att komma iväg på en resa, där det är lite varmare än i Sverige och där du dessutom får uppleva tropiska paradis, vackra stränder, se kända turistattraktioner och naturunderverk och äta fantastiskt god mat - kan det bli mycket bättre än så?

Vi erbjuder för tillfället resor i: Indonesien, Indien, Malaysia, Malediverna, Sri Lanka, Thailand, och Vietnam. Använd vår sökmotor eller kontakta oss för mer information om våra länder i Asien.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra fina hotell i Asien

Vilket hotell i Asien blir perfekt för din semester?