Asien, asia, thailand, Bali

Asien & Nord Amerika

Låt oss hjälpa dig hitta ditt drömresmål

Populära Resmål i Asien & Nord Amerika

Populära teman i Asien & Nord Amerika

Asien & Nord Amerika

Värme och sol är något som många svenskar saknar under vinterhalvåret. Att bara kunna slänga på sig en sval klänning och flipflop och sen äta frukost på balkongen med utsikt över havet är en riktig lyx för oss och något som många värderar högt. På en resa till Asien eller de Karibiska öarna i Nord Amerika styrs inte ditt humör och dagsplaner utav vädret utan du kan i lugn och ro göra det som passar dig. Ännu en bonus är ju maten, alla asiatiska läckerheter och såklart den färska frukten! Mango, ananas, små söta bananer och melon har aldrig smakat bättre än när du har havet som utsikt efter ett yogapass eller en klassisk massage.

Föredrar du palmer, sol och kristallklart vatten?

Vi på SpaDreams vet varför Asien (och Nord Amerika) är en stor favorit när det kommer till Hälso- Spa- & Wellnessresor och det beror inte bara för det breda utbudet av olika program utan att många av länderna är helt enkelt fenomenala på spa & wellness! Prova på Ayuveda i Sri Lanka eller Indien, eller varva yoga med avkopplande promenader på stranden i Thailand! Att komma iväg på en resa, där det är lite varmare än i Sverige och dessutom som du får uppleva några tropiskapärlor, vackra stränder, se kända turistattraktioner och naturunderverk och äta fantastiskt god mat - kan det bli mycket bättre än så?

Vi erbjuder för tillfället resor i: Indonesien, Indien, Malaysia, Malediverna, Sri Lanka, Thailand, Vietnam och Saint Lucia. Använd vår sökmotor, eller kontakta oss för mer information om våra länder i Asien & Nord Amerika. 

Populära hotell i Asien & Nord Amerika