Villa Lanka Pearl
COMFORT

Sri Lanka · Sydvästra kusten · Balapitiya
4.7 / 5.0 Utmärkt
6 omdömen
100% Rekommendationer
Familjeanläggning
2 ayurvediska läkare dygnet runt på plats
Trädgård med tropiska palmer
Till erbjudandena

Ayurvedisk familjelokal omgiven av fina sandstränder och höga kokosnötsträd.

De som fördjupar sig i Ayurvedas värld på Villa Lanka Pearl kan se fram emot ett glatt, varmt och mycket kompetent team. Individualitet är en av de viktigaste prioriteringarna på Villa Lanka Pearl. På grund av det medvetet begränsade antalet bäddar har teamet av terapeuter gott om tid att optimalt tillgodose dina behov under experthandledning av en erfaren ayurvedisk läkare. 

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid havet
Ayurvedaläkare
Mitt i naturen
Ayurv. mat enligt doshatyp
Nyhet i programmet
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellness och skönhetskurer

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 7 108 kr

Panchakarma klassisk kur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 18 482 kr

Ayurveda Yoga TimeOut Kur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 18 628 kr

Panchakarma intensivkur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 21 684 kr

Panchakarma mot stress och utbrändhet

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 22 557 kr

Villa Lanka Pearl i detalj

Din Ayurveda Resort

Det välskötta komplexet består av två elegant designade hus med fyra respektive sex individuellt inredda och rymliga superior-rum, en trädgårdsvilla, en liten bungalow och ett ayurvedaområde med terapirum längst en idyllisk kolonnad. Trädgården med en stor pool utgör anläggningens hjärta. Här kan du njuta av alla bekvämligheter i form av individuell vård och det extremt smakfulla ayurvediska köket. Under en ayurvedakur på Villa Lanka Pearl försummas inte nöje, glädje och lycka. Lyssna på de många exotiska fåglarnas sång och låt din själ sväva medan du låter dig skämma bort av de vänliga terapeuternas kompetens med varma oljehällar och massage enligt traditionell indisk läkekonst. Yoga och meditation under sakkunnig ledning lovar också avkoppling för kropp och själ. 

Läge & Omgivning

Villan Lanka Pearl väntar på dig på Sri Lankas sydvästkust, i Balapitiya nära Bentota.

Det är bara lite mer än 50 meter till fots mellan detta tropiska paradis och den kilometerlånga, mestadels öde sandstranden.

Ät & Njut

Villa Lanka Pearl erbjuder sina spagäster helpension. Måltiderna tillagas enligt ayurvediska riktlinjer, som de ayurvediska läkarna ordinerar beroende på dosha-typ. Det rymliga restaurangområdet med angränsande terrass och en täckt lounge med utsikt över trädgården inbjuder till att dröja kvar. Dricksvatten på flaska, Dosha-teer och örtteer utan begränsning serveras.

Ayurveda-center

Ayurveda-center med 6 behandlingsrum för traditionella och individuella Ayurveda-behandlingar eller skönhets- och wellnessbehandlingar. Det finns även en bastu. Vissa behandlingar som fot- eller ansiktsmassage kan göras i trädgården. Teamet med 2 ayurvediska läkare (bland annat experter på Panchakarma, ayurvedisk psykologi och akupunktur) och erfarna terapeuter i kombination med yoga och meditation ser till att kropp, sinne och själ återfår sin balans. Endast högkvalitativa och certifierade produkter används för kurerna. De ayurvediska läkarna finns där för gästerna varje dag och kan också konsulteras dagligen om så önskas. Din vistelse på spaet börjar med en detaljerad diagnos av en ayurvedisk läkare. (Dosha-bestämning, pulsdiagnos etc.) Genom undersökning och frågor upprättar hon terapiplanen med behandlingar för din optimala kurframgång. Regelbundna konsultationer under kuren ger utrymme för dina frågor och eventuella ändringar av terapiplanen.

Yoga

Yoga som en traditionell metod inom Ayurveda stödjer de fysiska, mentala och andliga processerna under en kur och erbjuds dagligen på en luftig, täckt yogaterrass nära poolen. 

Fritid

Komfortabla solstolar med dagligen nya handdukar finns vid poolen och på den svagt sluttande stranden. Här finns också dricksvatten på flaska, dosha-teer eller örtteer. Ibland kan grillning eller middag på stranden i hotellets egen strandstuga - kan också ordnas för dig på begäran (tilläggsavgift som betalas lokalt). Yoga erbjuds dagligen på den täckta terrassen vid poolen. Rundturer och guidade turer, t.ex. till kulturella platser, den närliggande lagunen eller andliga centra, erbjuds på hotellet.

Ankomst

Extra information

Ayurveda Meditation Specialveckor i maj 2023 runt Vesak-festivalen:

Hotellrummen i överblick

 • Dubbelrum

  mer information
 • Enkelrum = dubbelrum för enskilt bruk

  mer information

Kundomdömen för Villa Lanka Pearl

6 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.7 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.7
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.7
Kost
4.7
Wellness-område
6 Resultat
Litet ayurvedahotell med personlig prägel och traditionell ayurveda

Gabi W.

februari 2024

Som par | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Litet, personligt Ayurvedahotell med vacker trädgård, utsökt mat och eget strandområde med solstolar och parasoller. Mycket tillmötesgående personal. Mycket bra service. Mycket bra Ayurveda, terapeuter och behandlingar. Mycket bra vård från läkarna

En fullständig framgång för hälsan.

Sonja R.

januari 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Liten, mysig resort med tropisk trädgård och bra behandlingar. Endast myggorna var irriterande. Vacker strand med solstolar och drinkar. Vänlig och hjälpsam personal överallt. Mycket engagerad hotellchef.

Det var som ett paradis, inte bara de ayurvediska behandlingarna var en dröm, utan även maten och atmosfären.

Alexandra

september 2023

Med vänner | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Det var min första Panchakarma-behandling på Sri Lanka, men jag måste säga att allt var så otroligt perfekt och det fanns ingenting jag skulle ha velat ha annorlunda. Maten var en dröm och supergod, med 3 rätter soppa, nykokta grönsaker och färsk frukt vid varje måltid. Läkaren och terapeuterna var mycket bra och tog upp allt. Många av mina problem löstes. Servicen och hela atmosfären var mycket kärleksfull. Yoga på morgonen med Harshan var mycket inspirerande och lärorikt.

Fullständig avslappning för kropp och själ

RACHEL CHRISTINA S.

juni 2023

Med vänner | mellan 40 och 49 år | 17 - 23 dagar

Teamet på Villa Lanka Pearl gör allt på sitt kärleksfulla sätt för att se till att du kan njuta och koppla av varje dag. Jag hade bokat Panchakarma-kuren, som jag varmt kan rekommendera, eftersom jag verkligen kände mig helt förnyad efteråt och denna kur harmoniserar kropp och själ. Massagen utfördes professionellt och det varma medicinska teamet tog all min oro på allvar och stöttade mig hela tiden. Under lågsäsongen (juni) var havet ganska upprört och därför var det inte lämpligt för mig att simma i havet. Men jag njöt av hotellets egen strandhytt med bara några få men vackra palmer alldeles intill. För simning finns det en fin och stor pool i hotellets trädgård. I vilket fall som helst hoppas jag att jag kan välja Villa Lanka Pearl igen för en semester så snart som möjligt. Jag har sällan upplevt en så djupt avslappnad semester med ett superteam.

Var fantastiskt och helt avkopplande

Monique B.

juni 2023

Med vänner | mellan 40 och 49 år | 17 - 23 dagar

Vi blev bortskämda rakt igenom. Jag är uppfriskad och mår mycket bättre. Mycket trevlig atmosfär och allt bara för oss två. Otroligt.

Otroligt bra personal, super trevligt komplex alla övervuxna, 100 meter från den vackra stranden - sensationell resa! Verkligen bara att rekommendera!

mars 2023

Ensamresande | yngre än 30 år | 12 - 16 dagar

Plats

Villa Lanka Pearl
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Balapitiya
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 125km / 122min

Loading map ...

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  18 460 kr
  - 10%
  OCÉANO Health Spa Hotel - Tenerife
  OCÉANO Health Spa Hotel - Tenerife
  Spanien · Teneriffa · Punta del Hidalgo
  Aktiv hälsa för män
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  24 684 kr
  Kunzmann's Hotel | SPA
  Kunzmann's Hotel | SPA
  S
  Tyskland · Rhön / Vogelsberg · Bad Bocklet
  Klassisk Ayurvedakur - Regeneration
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 2 nätter
  3 045 kr
  Hotel NEPTUN & SPA
  Hotel NEPTUN & SPA
  Tyskland · Östersjön · Warnemünde
  Hälsosamma Östersjödagar
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  3 291 kr
  - 15%
  Max Health Resort SPA
  Max Health Resort SPA
  COMFORT
  Polen · Östersjön · Ustronie Morskie
  Spa- & kursemester
  Underbart
  4,5
  /5