4.7 / 5.0 Utmärkt
6 omdömen
100% Rekommendationer
Familjär atmosfär
2 Ayurvedaläkare tillgängliga 24 timmar om dygnet
Tropisk palmträdgård
Till erbjudandena

Ett familjärt Ayurvedaretreat omgivet av fina sandstränder och höga kokospalmer.

Den som dyker in i Ayurvedas värld på Villa Lanka Pearl kan se fram emot ett glatt, hjärtligt och ytterst kompetent team under österrikisk ledning. Individualitet är av stor vikt på Villa Lanka Pearl. Tack vare ett medvetet begränsat antal sängar har terapeutteamet gott om tid att, under den kunniga ledningen av en erfaren Ayurvedaläkare, optimalt tillgodose dina behov.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid havet
Ayurvedaläkare
Mitt i naturen
Ayurv. mat enligt doshatyp
Nyhet i programmet
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellness & Skönhet Spa

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 7 301 kr

Panchakarma Klassisk Kur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 18 981 kr

Ayurveda Yoga Retreat

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 19 131 kr

Panchakarma Intensiv Kur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 22 269 kr

Panchakarma Anti Stress & Burnout

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 23 166 kr

Villa Lanka Pearl i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Endast 50 meter från den kilometerlånga fina sandstranden, omgiven av majestätiska kokospalmer, väntar ett personligt Ayurvedaparadis på dig på Sri Lankas sydvästkust, i Balapitiya: Villa Lanka Pearl. Den välskötta anläggningen består av två elegant designade hus med fyra respektive sex individuellt inredda och rymliga superiorrum, en trädgårdsvilla, en liten bungalow samt Ayurvedaområdet med behandlingsrum längs en idyllisk pelargång. Trädgården med en stor pool är hjärtat i anläggningen som också har en fantastisk privat stranddel vid en av Sri Lankas vackraste sandvikar. Här njuter du av alla fördelar med personlig service och den extremt smakfulla Ayurvedaköket. Under en Ayurvedakur på Villa Lanka Pearl kommer njutning, glädje och munterhet inte att saknas. Lyssna på sången från de många exotiska fåglarna och slappna av medan du skäms bort av de skickliga händerna på de vänliga terapeuterna med varma oljestrålar och massage enligt traditionell indisk läkekonst. Yoga och meditation under kunnig ledning lovar också avkoppling för kropp och själ.

Läge & Omgivning

Villa Lanka Pearl välkomnar dig på Sri Lankas sydvästkust, i Balapitiya nära Bentota. Bara lite mer än 50 meter promenad skiljer detta tropiska paradis från den kilometerlånga, oftast öde sandstranden.

Ät & Njut

Villa Lanka Pearl erbjuder sina gäster helpension. Maten tillagas enligt ayurvediska principer, som ayurvedaläkarna föreskriver baserat på Dosha-typ. Den rymliga restaurangdelen med angränsande terrass och en täckt lounge med utsikt över trädgården inbjuder till avkoppling. Servering av flaskvatten, Dosha-teer eller örtteer utan begränsning.

Ayurvedacenter

Ayurvedacenter med 6 behandlingsrum för traditionella samt individuella Ayurvedabehandlingar eller skönhets- och wellnessbehandlingar. En bastu finns också tillgänglig. Vissa behandlingar som till exempel fot- eller ansiktsmassage kan utföras i trädgården. Teamet bestående av 2 Ayurvedaläkare (inklusive expert på Panchakarma, ayurvedisk psykologi, akupunktur) och erfarna terapeuter tillsammans med yoga och meditation ser till att kropp, själ och ande återfår balansen. Endast högkvalitativa och certifierade produkter används för behandlingarna. Ayurvedaläkarna är tillgängliga för gästerna varje dag och kan konsulteras dagligen vid önskemål. Din kurvistelse inleds med en omfattande diagnos av en Ayurvedaläkare. (Dosha-bestämning, pulsmätning, etc.) Genom undersökning och intervju skapar hon en behandlingsplan för din optimala kurframgång. Regelbundna konsultationer under kuren ger utrymme för dina frågor och eventuella meningsfulla ändringar av behandlingsplanen.

Yoga

Yoga som en traditionell metod inom Ayurveda stödjer de fysiska, mentala och själsliga processerna under en kur och erbjuds dagligen på en luftig, täckt yogaterrass nära poolen.

Fritid

Bekväma solstolar med dagligen färska badhanddukar finns vid poolen och vid den privata, långgrunda stranden. Flaskvatten, Dosha-teer eller örtteer är också tillgängliga här. Ibland BBQ eller middag på stranden i hotellets egen strandhydda - kan ordnas på begäran (extra kostnad betalas på plats). Rundturer och guidade turer till kulturella sevärdheter, den närliggande lagunen eller andliga centrum erbjuds på hotellet.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

10 traditionellt designade, modernt utrustade, rymliga Superior-rum och 1 bungalow (2 sovrum) med takfläkt, king-size säng, myggnät, bad/dusch/toalett, kassaskåp och terrass. Dagligen fräsch sarong eller pareo (omslagsplagg) för behandlingarna och yogamattor, fördelade på 4 rum i huvudbyggnaden och 6 ytterligare rum med A/C i den nybyggda annexet nära villan.

Tillgänglighet av rum med A/C på begäran - rekommenderas inte under en Panchakarma-kur.
Bungalow för 4 personer på begäran.

 • Enkelrum=dubbelrum

  mer information
 • Dubbelrum

  mer information

Kundomdömen för Villa Lanka Pearl

6 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.7 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.7
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.7
Kost
4.7
Wellness-område
 • "utmärkt Panchakarma-kur"
 • "drömlik mat"
 • "professionella terapeuter"
 • "kärleksfull atmosfär"
 • "inspirerande yoga"
 • "välhållen anläggning"
 • "hjärtligt personal"
 • "färska juicer"
 • "lyxigt spa-område"
 • "lugnt strandläge"
6 Resultat
Litet ayurvedahotell med personlig prägel och traditionell ayurveda

Gabi W.

februari 2024

Som par | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Litet, personligt Ayurvedahotell med vacker trädgård, utsökt mat och eget strandområde med solstolar och parasoller. Mycket tillmötesgående personal. Mycket bra service. Mycket bra Ayurveda, terapeuter och behandlingar. Mycket bra vård från läkarna

En fullständig framgång för hälsan.

Sonja R.

januari 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Liten, mysig resort med tropisk trädgård och bra behandlingar. Endast myggorna var irriterande. Vacker strand med solstolar och drinkar. Vänlig och hjälpsam personal överallt. Mycket engagerad hotellchef.

Det var som ett paradis, inte bara de ayurvediska behandlingarna var en dröm, utan även maten och atmosfären.

Alexandra

september 2023

Med vänner | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Det var min första Panchakarma-behandling på Sri Lanka, men jag måste säga att allt var så otroligt perfekt och det fanns ingenting jag skulle ha velat ha annorlunda. Maten var en dröm och supergod, med 3 rätter soppa, nykokta grönsaker och färsk frukt vid varje måltid. Läkaren och terapeuterna var mycket bra och tog upp allt. Många av mina problem löstes. Servicen och hela atmosfären var mycket kärleksfull. Yoga på morgonen med Harshan var mycket inspirerande och lärorikt.

Plats

Villa Lanka Pearl
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Balapitiya
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 125 km / 122 min

Liknande hotell

Hotell i närheten