4 = 3

Casale Panayiotis ★★★★

Slappna av och njut i en idyllisk bergby

Casale Panayiotis förenar traditionell cypriotisk arkitektur med modern lyx och skämmer bort sina gäster med naturligt vatten ur svavelkällan.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Avslappningssemester

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

  • Användning av hydroterapipool, bastu, örtångbad, gym, badrock, -duk och tofflor
  • Uthyrning av vandringskartor för olika vandringsleder
  • WiFi

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

Stanna 4 nätter – betala för 3: 1 natt gratis

Telefon bokningskod: 631P1

581 kr

I detalj

Din semesterort


I de norra delarna av Troodosbergen ligger den pittoreska byn Kalopanayiotis, som har besökts av pilgrimer och resande i flera årtusenden, som badar i dess berömda helande svavelkällor. Med dess traditionella cypriotiska arktitektur, mångfaldiga kapeller och kyrkor och St. John Lampadistis-klostret, som tillhör UNESCO världskulturarvet, har bergsamhället mycket att erbjuda även i ett kulturellt perspektiv. Njut av långa promenader i den idylliska omgivningen som är präglad av vinberg, fruktträdgårdar och pinjeskogar.

Ditt Wellness-hotell


Casale Panayiotis är ett huskomplex i lugnt läge som är byggt i traditonell stil. Här förenas modern lyx med typiska cypriotiska design- och inredningselement som stenväggar och träbalkar. Den mysiga atmosfären inbjuder till avslappning och du kan lämna vardagen, stress och bekymmer bakom dig.

Så här bor du


28 elegant möblerade studior och sviter med individuell karaktär i kärleksfullt restaurerade f.d. cypriotiska byhus, som befinner sig i den gamla bykärnan. Alla med bad o. dusch/WC, hårfön, badrock o. -tofflor, TV, DVD/CD-spelare, kassaskåp, minibar, kaffe-/te-set, luftkonditionering/element, WiFi. Komfort Studio (ca. 70 qm) med dusch. Superior Studio (ca. 70 qm). Komfort Suite (ca. 140 qm) med separata sov- och vardagsrum och dusch. Superior Suite (ca. 140 qm) med separata sov- och vardagsrum. Svit med två separata sov- och ett vardagsrum, privat veranda, några med öppen spis (ved mot avgift).

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut


Frukostbuffé med hemmagjorda sylter och cyptriotiskt kaffe eller bergte gjort på lokala örter på ”Epikentro”-restaurangen. På kvällen à la carte på ”Byzantino“ med terrass och typiska nationala specialiteter, som är tillagade med regionala produkter. ”Pantheon Café“ serverar crêpes, våfflor och lätta måltider som mellanmål. Bibliotek-loungen ”Archontiko” eller ”Cav”-vinbaren lämpar sig utmärkt för en aperitif eller ett glas vin på kvällen.

Wellness & Spa


”Myrianthousa Spa“ - Wellness & Beauty på mer än 1.100 qm (från 8 år, inträde s.r., kl. 10-18, 10-19 på helgar) med särskilda svavelvattenbehandlingar och vy över Troodos bergkedja. Hydroterapipool (ca. 29 °C) med massagemunstycken, örtångbad, sanarium och snögrotta. 6 behandlingsrum för hälsobringande behandlingar som t.ex. massager, gyttjebad, skönhetsbehandlingär för ansikte och kropp, även för par i den privata Spa-sviten med egen svavelhaltig utomhus-bubbelpool, manikyr och pedikyr.

Fritid


Hälso- och gymnastikkurser bl.a. yoga, pilates, vattengymnastik och kostworkshops och diverse utflykter som t.ex. en vintur, quad-åkning, cykeluthyrning mot avgift. I närheten befinner sig även Kykkor-klostret och mångfaldiga vandringsleder med olika svårighetsgrader.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Larnaca International Airport (LCA) : (ca. 113 km / 96 minuter)
Paphos International Airport (PFO) : (ca. 85 km / 109 minuter)

Transfer (tur & retur): Flygplats LCA, ca. 110 km FIT 631T2 € 163 per bil (1-7 personer), flygplats PFO, ca. 75 km FIT 631T1 €188 per bil (1-7 personer), som alternativ rekommenderar SpaDreams en hyrbil från ca. 30€ per vecka.

INFORMATION
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-11,9 år) 100%, (6-11,9 år) € 15, (från 12 år) € 44 per övernattning med frukost.

Bra att veta

Naturligt helande svavelvatten

Helande svavelvatten har en avslappnande effekt på grund av värmen och absorberingen av svavelvätet och hjälper mot inflammationer. Effekten av ett bad in helande svavelvatten visar sig i en kliande känsla på de utsatta ytorna och efter kort tid uppnås en angenäm känsla genom ett förbättrat blodflöd.

Fler bokningsbara tjänster

Ryggmassage för avslappning 25 minuter (467 kr)
Revitaliserande ryggmassage 25 minuter (467 kr)
Detox-ryggmassage 25 minuter (467 kr)
Helkroppspeeling 40 minuter (571 kr)
Indisk huvudmassage & getmjölksbad (40 minuter) (674 kr)
Detox-helkroppsmassage 55 minuter (778 kr)
Individuell ansiktsbehandling (55 minuter) (830 kr)
Revitaliserande ryggmassage 55 minuter (830 kr)
Ryggmassage för avslappning 55 minuter (830 kr)
Detox-ryggmassage 55 minuter (830 kr)
Rengörande ansiktsbehandling 55 minuter (882 kr)
Troodos Hot Stone Massage (75 minuter) (986 kr)
Spa Svit Ritual för två (120 minuter) (1 453 kr)

Karta

Casale Panayiotis
Boka Kontakt Vidarebefodra