Hotel Schwarzschmied
S

Italien · Sydtyrolen · Lana
5.0 / 5.0 Enastående
24 omdömen
100% Rekommendationer
Brett utbud för yogis & wellnessälskare
Fokus på hållbarhet och kärlek till detaljer
Drömskt lugnt läge i Sydtyrolens Lana
Till erbjudandena

Helhjärtat Släppa Taget med Yoga, Vandring & Wellness

Detta yoga- och wellnesshotell, beläget i det vackra Sydtyrolen, är vinnare av German Design Award 2019. Hotellet är den perfekta utgångspunkten för vandring och cykling.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Fokus på hållbarhet
Perfekt för ensamresande
wellness-område
Mitt i naturen
Spa & wellnesscenter
Bastu

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Helhjärtat Släppa Taget

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 4 269 kr

Yoga & Vandring

4 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 6 248 kr

Inner Freedom Yoga Retreat med Sophia Thora - Gruppresor

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 7 000 kr
ny

Unna dig! Yoga Retreat med Bärbel Miessner - Gruppresor

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 7 810 kr
ny

Yoga light

5 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 8 041 kr

Omfamna dina 10 kroppar! Yoga Retreat med Boris Plücken - Gruppresor

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 13 537 kr
ny

Hotel Schwarzschmied i detalj

Ditt Yoga- & Wellness-Hotell

I den sydtyrolska fruktodlingskommunen Lana, omgiven av vingårdar och frodig grönska, ligger det familjeägda Hotel Schwarzschmied. Med sitt breda utbud av yoga och wellness tar det dig med på en resa till ditt inre jag och skapar utrymme för kropp, själ och känslor. Hotellet imponerar med sin autenticitet, kärlek till detaljer, ett starkt medvetande om hållbarhet och drar in naturen i rummet med sina stora fönster. De konstnärligt utformade interiörerna inbjuder till välbefinnande och inre balans. Hotellet består av tre byggnadsområden: Huvudbyggnaden, trädgårdsflygeln med trädgård och direkt tillgång till spaet samt residenset i en separat byggnad. Upplev en helhetsmässig semesterupplevelse där du kan njuta av livet till fullo.

Läge & Omgivning

Den sydtyrolska fruktodlingskommunen Lana, omgiven av frodiga fruktträdgårdar och vingårdar, ligger bara ca 10 km från Merano och ca 20 km från Sydtyrolens huvudstad Bolzano. Järnvägsstationen Lana är ungefär 2 km bort.

Ät & Njut

Köksteamet skapar utsökta rätter från regionala och säsongsbetonade produkter, inklusive vegan, vegetariska, laktos- och glutenfria alternativ. Frukostbuffén inkluderar ekologiska croissanter från lokala bagare och hembakat bröd. Halvpensionen består av en 4-rätters meny med högkvalitativa produkter från lokala bönder och alpängar samt fisk från italienska vatten. Lunch är möjlig på eftermiddagen mot en extra kostnad. Schwarzschmied Bar and Lounge erbjuder olika hemgjorda och regionala drycker och cocktails.

Wellness & Spa

Balance-SPA erbjuder året runt uppvärmda inomhus- och utomhuspooler med vitaliserat Grander-vatten, en ekologisk bastu (ca. 65°C) och en finsk utomhusbastu (ca. 90°C). Gäster kan koppla av i ångbadet eller stanna kvar i de inomhus vilorummen och njuta av uppfriskande drycker vid den ekologiska tebaren. Upplev olika massage- och skönhetsbehandlingar, inklusive ansiktsbehandlingar med högkvalitativa produkter från Susanne Kaufmann™ samt massage som den energigivande ryggmassagen Dorn-Breuss, Shiatsu och detoxbehandlingar.

Yoga

Inomhus, utomhus, yoga - "Vi vill ta med dig på en resa till Schwarzschmied, till dig själv. Skapa utrymme för din inre balans hos oss och hitta avkoppling i spänningen."

Fördjupa din yogapraxis under din semester på Schwarzschmied eller upptäck yoga. Som ett av de väsentliga elementen för att förena kropp och själ, erbjuder vi regelbunden yogapraxis. Yoga erbjuds dagligen (må.-lö.) (t.ex. morgonyoga, Vinyasa, Sivananda, Hatha, Detox, Asthanga, fascia etc.), och för en extra kostnad kan du även boka privata lektioner. Olika gruppyoga-retreater arrangeras på fasta datum.

Fritid

Hotellet erbjuder cykeluthyrning samt elcykeluthyrning (ca. 40 €/dag) (ca. 450 SEK/dag) för utflykter till Merano eller Bolzano. Gymmet erbjuder en inspirerande utsikt över det intilliggande vingården, medan den utomhus belägna viloträdgården och läsrummet inbjuder till avkoppling. För naturälskare finns det många vandringsleder, inklusive rutter till det pittoreska Ultendalen vid kanten av nationalparken Stelvio. Dessutom får våra gäster 20% rabatt på greenfee på alla golfbanor i Sydtyrolen.

Fritid

Nadine Bauer "Min yogamatta är som en liten ö där vardagen och världen helt enkelt inte spelar någon roll. Jag har praktiserat yoga i 20 år och känner mig mycket kopplad till den flytande Vinyasa-stilen. Men även Yin Yoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra är en fast del av min praxis och min undervisning. På mattan, liksom i vardagen, är det oerhört viktigt att hitta en balans mellan aktivitet och passivitet - styrka och vila."

Magdalena Tauber är yogalärare, medicinsk massör och mamma till en liten solstråle. Hennes yogaresa började 2008. Hon genomförde sin första yogalärarutbildning i Indien, följt av många vidareutbildningar i olika yogastilar hos internationella lärare och författare som Karin Furtmeier och Diana Sans. 2018 upptäckte Magdalena traditionen av Tantra-Yoga och blev omedelbart fascinerad av detta fria och livsbekräftande, subtila men samtidigt jordnära världsbild. Det vackra med detta vardagsanpassade koncept är att det kan upplevas både på yogamattan och framför allt utanför den, mitt i livet. "Jag ser fram emot att dela känslan av livskraft, kärlek och samhörighet med livet med dig."

Cathrin Niehus arbetar som coach för företag och balans samt yogalärare och mindfulness-expert. Hennes stora intresse för att förstå sinnet och därmed orsakerna till stress ledde henne genom yogalärarutbildningar, till meditationsträning, studier i buddhistisk psykologi och till en examen som värdebaserad, systemisk coach. Med Real Good Stuff har Cathrin grundat sitt mindfulness-företag och delar på retreats, i coachings, vid föreläsningar och i workshops sin passion för ett medvetet liv i balans. För: "Vi kan inte alltid välja vilka situationer som händer, men vi kan ändra vårt perspektiv på saker och hur vi möter de nya omständigheterna."

För Sophia Thora är yoga - i alla dess olika aspekter - och olika verktyg för personlig utveckling, hennes kompass för ett hälsosamt och balanserat liv. Münchens infödda passion är att prova olika verktyg för personlig utveckling, spiritualitet och yoga på sin egen väg och dela dem med andra.

Stine Lethan dansk, yogalärare, livscoach, dansare, världsresenär, mamma. Med 18 års undervisningserfarenhet och en bakgrund som professionell samtida dansare, för hon in ett holistiskt och terapeutiskt tillvägagångssätt i sin Yoga Embodiment-undervisning. Yoga Embodiment kombinerar Vinyasa med fokus på föreningen av kropp, hjärta, sinne och själ genom andningen. Stine bodde 25 år i Berlin, genomgick yogautbildningar i Vinyasa Flow och erhöll en master i Anusara Yoga. Hon undervisade i 16 år på @spirityogaberlin och var mentor för yogautbildningar. Inspirerad av långa vistelser i Indien och fördjupningar i yoga, dans, psykologi och konst, delar Stine sin visdom och kunskap. Hennes undervisningsstil präglas av ett hjärt-centrerat tillvägagångssätt som leder människor att lysa i sitt eget ljus. Stines inre kall är att se, vägleda och leda människor så att de kan leva ett uppfyllt och sant liv.

Bärbel Miessner har praktiserat yoga sedan 1999. 2007/2008 genomgick hon sitt 800h Yoga Teacher Training hos Jivamukti Yoga New York (Sharon Gannon och David Life) och Jivamukti Yoga München (Antje Schäfer). Det följde vidareutbildningar i Yin Yoga och Yoga Nidra (Josh Summers, Joe Barnett, PYG), samt Svastha Yogaterapi-vidareutbildningar hos Dr. Günter Niessen. Sommaren 2017 genomgick Bärbel en YogAlign-lärarutbildning hos Michaelle Edwards. För oerfarna yogis rekommenderar Bärbel att först ta en nybörjarkurs på närmaste yogastudio. För utmanande positioner undervisas alltid varianter. Den som vill lära känna Bärbel innan kan hitta hennes sedan 2010 kärleksfullt självproducerade yogavideor att följa med på yogamour.de

Boris Plücken är Advanced Certified Jivamukti Yoga Teacher, Yin Yoga och Kundalini Yoga-lärare. Han har genomgått många utbildningar och vidareutbildningar i Amerika och Europa hos internationella yogalärare samt i Thai Yoga Massage & Craniosacral-läran. Han bor och undervisar i Berlin, är facilitator för en Yin Yoga-utbildning och håller workshops & retreats i Tyskland och Europa. För närvarande är Boris också under utbildning till bergsvandringsledare i Sydtyrolen. I yogaklasserna är det viktigt för Boris att vi naturligt kan frigöra energier inom oss och även kunna slappna av. Humor är mycket hjälpsamt i detta. Klasserna kombinerar en viss utmaning och mjukhet samtidigt. Boris sjunger gärna Mantra tillsammans med harmonium. "Om vi kan acceptera frågorna inom oss med kärlek, kan vi gradvis leva in i svaren."

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

68 stilfullt inredda rum utrustade med dusch/WC, balkong, TV, kassaskåp, badrock, yogamatta, Wi-Fi finns tillgängliga. Dubbelrummen Standard B (ca. 20 kvm) ligger i residenset (sidobyggnad). Garden Rooms (ca. 36 kvm) finns i trädgårdsflygeln och har en balkong mot söder samt ekträgolv. Varje rum är utrustat med ett litet bibliotek av lokala konstnärer och en handvävd matta. Badrummen är delvis öppna och delvis stängda. Junior sviterna (ca. 45 kvm) finns i huvudbyggnaden och erbjuder en balkong mot öst och är delvis utrustade med badkar, dessutom Marshall Music Box och konstverk av lokala konstnärer. Enkelrum är dubbelrum för enkelanvändning.

 • Standard B enkelrum=dubbelrum

   ca. 21 qm
  mer information
 • Standard B dubbelrum

   ca. 21 qm
  mer information
 • Garden Room enkelrum=dubbelrum

   ca. 36 qm
  mer information
 • Garden Room dubbelrum

   ca. 36 qm
  mer information
 • Juniorsvit

   ca. 48 qm
  mer information

Våra ytterligare tjänster

 • Yoga Grupp

  mer information
 • Yoga Enskild

  mer information

Kundomdömen för Hotel Schwarzschmied

24 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

5.0 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

5.0
Hotell
4.9
Service
4.9
Behandlingar
4.9
Kost
4.8
Wellness-område
 • "varierat yogaprogram"
 • "fantastisk spaavdelning"
 • "exklusivt kök"
 • "vackra rum"
 • "uppmärksam personal"
 • "avslappnad atmosfär"
 • "centralt läge"
 • "moderna faciliteter"
 • "högkvalitativa ingredienser"
 • "ren avkoppling"
24 Resultat
Rätt plats för en fantastisk vila

Silvia L.

april 2024

Med vänner | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Hotellets läge lysande mat, särskilt frukostbuffén spektakulär personal mycket trevlig installationer bra och behandlingar fantastiska. yoga är professionell

Det var väldigt avkopplande 😊.

Simone W.

mars 2024

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 1 - 3 dagar

Fantastisk atmosfär Super mat Superfina rum Mycket trevlig och uppmärksam personal Bra yogapass

Mycket avkopplande och otroligt god mat

Andrea G.

december 2023

Som par | mellan 60 och 69 år | 4 - 8 dagar

Mycket trevlig atmosfär. Mycket trevlig personal och bra mat.

Vi har inget att klaga på. Härliga dagar i Sydtyrolen.

Silke Q.

december 2023

Som par | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Mycket bra yogaprogram, vackert beläget och utrustat hotell, alltid glad att återvända

Gabriele W.

oktober 2023

Som familj | mellan 60 och 69 år | 4 - 8 dagar

Varierat yogaprogram med riktigt bra tränare, fantastisk spaavdelning med ett brett utbud av wellnessfaciliteter, bastur, inomhus- och utomhuspool, mycket bra exklusivt kök, vackra rum, uppmärksam personal, avslappnad atmosfär. Vi njöt verkligen av vår första vistelse, kunde koppla av underbart, åka på härliga utflykter och skulle gärna komma tillbaka.

Plats

Hotel Schwarzschmied
Italien, Sydtyrolen, Lana
Innsbruck Airport (INN)
ca 149 km / 112 min
Verona Villafranca Airport (VRN)
ca 170 km / 112 min

Hotell i närheten

 • från 7 nätter
  16 545 kr
  Alphotel Stocker
  Alphotel Stocker
  S
  Italien · Sydtyrolen · Sand in Taufers
  Fasta enligt Buchinger 7 nätter
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 2 nätter
  4 929 kr
  - 10%
  Lefay Resort & Spa Dolomiti
  Lefay Resort & Spa Dolomiti
  +
  Italien · Sydtyrolen · Pinzolo
  Avkoppling i bergen
 • från 2 nätter
  2 893 kr
  Post Seefeld Hotel & Spa
  Post Seefeld Hotel & Spa
  Österrike · Tyrolen · Seefeld
  Ren välbefinnande
 • från 5 nätter
  28 636 kr
  Engel Ayurpura
  Engel Ayurpura
  FIRST CLASS
  Italien · Sydtyrolen · Welschnofen
  Ayurveda Rasayana
 • från 3 nätter
  6 745 kr
  ADLER Spa Resort BALANCE
  ADLER Spa Resort BALANCE
  Italien · Sydtyrolen · St. Ulrich
  Avkoppling i Dolomiterna 3 nätter
 • från 4 nätter
  4 929 kr
  - 25%
  Hotel Steger-Dellai
  Hotel Steger-Dellai
  Italien · Sydtyrolen · Seiser Alm
  Wellness på Seiser Alm
 • från 3 nätter
  5 600 kr
  Vegan Hotel LA VIMEA
  Vegan Hotel LA VIMEA
  Italien · Sydtyrolen · Naturns
  pure & easy
  Utmärkt
  4,8
  /5
 • från 5 nätter
  46 072 kr
  Palace Merano
  Palace Merano
  Italien · Sydtyrolen · Meran
  Relax & Balans