Diet, kosthållning, gå ner i vikt, banta, detox, slimming, Tyskland

Detox i Tyskland

Kombinera nytta med nöje, res till Tyskland på en detox resa!

Populära Detox hotell i Tyskland

Eliminera alla negativa effekter från din kropp med Detox

Oavsett om du försöker att tappa några oönskade kilon eller spola ut lite ovälkomna gifter, behöver du en frisk lever för att få det att hända. Detox, förutom att rena levern, är en process som syftar till att eliminera alla negativa effekter på vår kropp från omgivningen, såsom industrikemikalier, bekämpningsmedel, tillsatser från våra livsmedel, rökning, föroreningar eller tungmetaller. Fasta har funnits i olika former och har genom historien varit känd för att ha en positiv inverkan på hälsan

Tyskland är födelseplatsen för den kända Buchinger fastan och Schrothkur vilket gör Tyskland det perfekta stället att detox din kropp. Vår detox program i Tyskland erbjuder dig professionell hjälp och vägledning mot ett hälsosammare, mer renare livsstil. Med en lång tradition av fastning och detox och med massor av möjligheter att andas frisk bergsluft och vara aktiv utomhus, har Tyskland allt du behöver för att fördjupa dig i avgiftning processen. Våra resorts varierar från mysiga alpina retreats till lyxiga, moderna hotell till klassiska hotell med traditionella fastnings metoder.

Även om viktminskning inte bör vara det viktigaste målet för dessa program kommer en detox i Tyskland lära dig att lyssna och förstå din kropp och hjälper dig att göra hälsosamma val, som ofta resulterar i en långsiktig, hållbar viktminskning.

Med ett brett utbud av program, destinationer och hotell, kan SpaDreams hjälpa dig att hitta den perfekta detox-semester för dig, i Tyskland eller någon annanstans!

Se även: Viktminskning vid Medelhavet eller Viktminskning i Asien

Populära Detox Hotell i Tyskland