Detox i Tyskland

Detox i Tyskland

Rena kroppen i en härlig omgivning

Populära detoxhotell i Tyskland

Eliminera alla negativa ämnen från din kropp med detox

Oavsett om du försöker att tappa några oönskade kilon eller spola ut lite ovälkomna gifter, behöver du en frisk lever för att få detta att hända. Detox, förutom att rena levern, är en process som är utformat till att eliminera alla negativa ämnen från vår kropp, såsom industrikemikalier, bekämpningsmedel, tillsatser från våra livsmedel, rökning, föroreningar eller tungmetaller. Fasta har funnits i olika former och har länge varit känt för att ha en positiv effekt på hälsan

Tyskland är födelseplatsen för den kända Buchinger fastan och Schrothkur vilket gör Tyskland det perfekta stället att detoxa din kropp. Våra detoxprogram i Tyskland erbjuder dig professionell hjälp och vägledning till en hälsosammare, renare livsstil. Med en lång tradition av fastning och detox och med massor av möjligheter att andas frisk bergsluft och vara aktiv utomhus, har Tyskland allt du behöver för att fördjupa dig i avgiftningsprocessen. Våra resorter varierar från mysiga alpina retreats till lyxiga, moderna hotell till klassiska hotell med traditionella fastametoder.

Även om viktminskning inte bör vara det viktigaste målet för dessa program kommer en detox i Tyskland att lära dig att lyssna och förstå din kropp och hjälper dig att göra hälsosamma val, som ofta resulterar i en långsiktig, hållbar viktminskning.

Med ett brett utbud av program, destinationer och hotell kan SpaDreams hjälpa dig att hitta den perfekta detox-semestern för dig - inte bara i Tyskland utan även någon annanstans!

Se även: Viktminskning vid Medelhavet eller Viktminskning i Asien

Alla härliga hotell för din detox i Tyskland