Detox i Tyskland

Detox i Tyskland

Rensa kroppen i en härlig omgivning

Populära detoxhotell i Tyskland

Rensa kroppen från alla negativa ämnen och gifter

Detox i Tyskland

Oavsett om du försöker att tappa några oönskade kilon eller spola ut lite ovälkomna gifter, behöver du en frisk lever för att få detta att hända. Detox, förutom att rena levern, är en process som är utformat till att eliminera alla negativa ämnen från vår kropp, såsom industrikemikalier, bekämpningsmedel, tillsatser från våra livsmedel, rökning, föroreningar eller tungmetaller. Fasta har länge funnits i olika former och är känt för att ha en positiv effekt på hälsan. Visste du att Tyskland är något av en pionjär i fasta-sammanhang?

Tyskland är födelseplatsen för den kända Buchinger fastan och Schrothkuren. Det är den perfekta platsen för dig som vill detoxa din kropp under professionell uppsyn och med varaktiga resultat. Våra detoxprogram i Tyskland erbjuder dig professionell hjälp och vägledning till en hälsosammare, renare livsstil. Med en lång tradition av fastning och detox och med massor av möjligheter att andas frisk bergsluft och vara aktiv utomhus, har Tyskland allt du behöver för att fördjupa dig i avgiftningsprocessen.

Våra resorter varierar från mysiga alpina retreats till lyxiga, moderna refugier till klassiska hotell med traditionella fastametoder. Kort sagt: Vi har något för varje smak.

Även om viktminskning inte bör vara det viktigaste målet för dessa program, kommer en detox i Tyskland att lära dig att lyssna och förstå din kropp och hjälpa dig att göra hälsosamma val, som ofta resulterar i en långsiktig, hållbar viktminskning. 

Med ett brett utbud av program, destinationer och hotell kan SpaDreams hjälpa dig att hitta den perfekta detox-semestern för dig - inte bara i Tyskland utan även någon annanstans!

Du vill gå ner i vikt under Spaniens eller Greklands sol? Läs mer om viktminskning vid Medelhavet. Du som vill upptäcka nya spännande kulturer och komma långt bort från Sverige kanske gillar en resa med viktminskning i Asien.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra detoxhotell i Tyskland

Hitta din favorit hos SpaDreams