Fasta enligt Buchinger

Fasta enligt Buchinger

Avgifta på ett hälsosamt sätt

Må bättre och slappna av i våra bästa hotell med fasta enligt Buchinger

Fasta enligt Buchingers metod

Fasta enligt Buchinger

Under läkartillsyn lär du dig om fasta och hur du hanterar din kropp i en sådan extremsituation. Denna sorts hälsofasta hjälper dig att bli av med slaggprodukter och onödig ballast med flytande mat. Fasta enligt Buchinger innehåller en dryckeskur där du framförallt dricker örtte och grönsaksjuice - ingen behöver svälta!

 Avgiftande leveromslag och andra hjälpande och avslappnande behandlingar hjälper din kropp med avgiftningen.

En aktiv fasta för bästa resultat

Fasta enligt Buchinger

Du bör även komplettera med moderat träning som t.ex. Qi-Gong, Tai Chi, yoga eller stavgång efter din fastekur enligt Buchinger. Detta kommer att främja kurens effekt och få kroppen igång, utan att du kommer att bli helt genomsvettig och slut. För dig som gillar juicefasta och vill röra på dig är detta ett perfekt alternativ.

Fasta tillsammans för en fantastisk detox-upplevelse

Det är inte bara den kontrollerade fastan som gör Buchinger-kuren till en fin upplevelse utan även vistelsen bland likasinnade.Det är alltid lättare att starta en livsförändring tillsammans med andra, än att behöva samla ihop kraft själv. Ni kan stötta och motivera varandra för att uppnå bästa resultat!

Avgifta din kropp och bli av med gammal ballast. Denna fastekur lönar sig för kropp, själ och välmående. Den fungerar som en grundlig detox, som får kroppen i balans, rensar ut onödiga gifter och slaggprodukter och ger dig en nystart.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell med Buchinger-metoden

Boka din vistelse i ett av våra tjusiga fastahotell