fitness, träna, resa, wellness

Fitnessresa

För dig som vill kombinera din semester med motion

Populära fitnesshotell

Kickstarta träningen med en fitnessvecka

För dig som älskar träning och resor

Vi har resor för elitidrottare och nybörjare: Hos oss kommer alla i form. En fitnessresa är en perfekt möjlighet att ta en paus från vardagsstressen. Vi erbjuder bland annat träningsresor till soliga Portugal eller Turkiet.

Alla som tycker om att svettas och bli smutsiga kan åka på bootcamp med oss. Träningen är tuffare men högeffektiv.Under ett bootcamp tränas hela kroppen och säval styrke som kondition. Bootcamps består av olika träningstyper som t.ex. military träning, cykling, cardio eller boxning. Det speciella med bootcamps är att det inte finns så många pauser under träningspasset. Under en vecka med bootcamp träning formas din kropp på nytt och även din inställning till motion förändras.

Vi erbjuder dig massor av möjligheter att träna. För alla som vill ta det lugnt och återhämta balansen på semestern rekommenderar vi en yogaresa eller en pilatesresa. Med båda träningstyperna tränar du styrka. Med yoga håller du positioner ställningar länge och mycket medvetet. Medvetenheten är här nyckelord för att nå de största effekterna såväl mentalt som psykiskt. En autentisk yogaresa inkluderar också meditation som hjälper dig att återfå inre balans.

För naturälskare har vi dessutom vandringsresor. Blommornas ö Madeira är speciellt populär. Här finns många vandringsvägar längs stenklippor och med vyn på havet. Vid sidan om stavgång och vandringar kan du också hyra cyklar, paddla eller dyka.

Unna dig en paus och kom igång med en fitnessvecka. Smit från vardagen och bli vältränad!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Alla våra hotell för träningsresor

Upptäck alla hotell för din träningsresa till bästa pris