fitness, träna, resa, wellness

Fitness Resa

För dig som älskar träning och resor

Kickstarta träningen med en fitness vecka

För dig som älskar träning och resor

Våra resor för elit idrottare och nybörjare. Hos oss kommer alla i form. En fitness resa är en perfekt möjlighet att ta en paus från höstrusket. Vi erbjuder bland annat träningsresor till soliga Portugal eller Turkiet.

Alla som tycker om att svetta och bli smutsig kan åka på Bootcamp med oss. Träningen är tuffare men därför högeffektivt. På Bootcamp tränas hela kroppen och säval styrke som kondition. Bootcamp består av olika träningstyper som Military träning, cykling, cardio eller boxing. Speciellt är också att det finns inte så många pauser under träningspasset. Under en vecka med bootcamp träningen formas din kropp på nytt och även din hållning till träningen förändras.

Men vi erbjuder dig massor av möjligheter att träna. För alla som vill ta det lugnt och återhämta balansen på semestern rekommenderar vi en yogaresa eller en pilates resa.  Med båda träningstyperna tränar du styrka. I yoga hållas ställningar långa och helt medveten. Medvetenheten är här nyckelord för att nå de största effekterna såväl mentalt som psykiskt. En autentisk yogaresa tillhör också meditation varigenom inre balansen återhämtas.

För naturälskare har vi dessutom vandringsresor. Särskilt omtyckt är blommornas ön Madeira. Här finns många vandringsvägar längs stenklippar och med vyn på havet. Bland stavgång och vandring kan du också hyr cykel eller paddla och dyka.

Unna dig en paus och komma igång på en fitness vecka.  Smit från hösten och åk på en fitness vecka.

Populära Fitness Hotell