AYANA Resort Bali

Indonesien · Bali · Jimbaran
drömlikt läge direkt vid havet
ett stort utbud av spa och välbefinnande
Lyx i ren natur
Till erbjudandena

Lyxig semester på den kungliga ön

Stort resortkomplex på stranden med många pooler och restauranger. Möjligheten att använda alla pooler och restauranger i hela AYANA Resort erbjuder största möjliga variation under hela vistelsen.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Vid havet
wellness-område
Spa & wellnesscenter
Nyhet i programmet
Bastu

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Exklusiv rekreation

2 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 3 202 kr

Anti-stress

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 16 848 kr
ny

Återställning av immunförsvaret

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 16 848 kr
ny

Iform & Aktiv

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 16 848 kr
ny

AYANA Resort Bali i detalj

Din wellness-resort

Den 90 hektar stora resorten AYANA Resort ligger ovanför Jimbaran, direkt på Balis "solnedgångskust". Resorten ligger på en klippa och lockar dig med en fantastisk utsikt över den till synes oändliga Indiska oceanen, perfekt för att titta på de berömda balinesiska solnedgångarna. Kombinationen av balinesisk kultur, hisnande landskap och holistiska spa- och hälsobehandlingar gör resorten till en sann fristad. Det erbjuds ständigt transfer till systerhotellen och det gemensamma spaet.

Läge & Omgivning

Den idylliska fiskebyn Jimbaran ligger i södra delen av ön Bali, cirka 12 km från Denpasars flygplats. Den långa sandstranden med turkosblått vatten är en av de mest populära och vackra stränderna på Bali. I Jimbarans centrum hittar du många konstgallerier, butiker, marknader och restauranger med nyfångad fisk och skaldjur. För mer shopping och nattliv ligger Seminyak ca 18 km bort och Ubud ca 47 km bort.

Ät & Njut

26 restauranger, kaféer och barer som serverar japanska, indonesiska, indiska, kinesiska och västerländska rätter. På morgonen väntar en riklig frukostbuffé på "Padi". Alternativt kan du äta frukost på "To'Ge" (RIMBA by AYANA) eller "Karang" (AYANA Segara). Den berömda "Rock Bar", som ligger på en klippformation, erbjuder läckra cocktails i en fantastisk atmosfär. Halv- och helpension, oftast i form av en trerätters meny på utvalda restauranger.

Spa

14 utomhuspooler (vissa endast för vuxna) finns på de fyra systerhotellen. AYANA SPA (dagligen kl. 10-20, nås med buss eller till fots) har 53 behandlingsrum, ångbad och bastu. Förutom traditionell massage finns det ett omfattande utbud av skrubb och ansiktsbehandlingar. Thalassobassäng (dagligen kl. 12-20) för lämpliga terapier. Spa on The Rocks består av 2 spa-villor med utsikt över Indiska oceanen. AYANA Gym (dygnet runt) med modern utrustning. Personlig tränare (extra kostnad). Kurser som t.ex. Aqua Zumba, Aqua Gymnastics, Meditation och Tennis.

Fritid

Privat strand med solstolar och parasoller. AYANA Kids Club (dagligen kl. 9-17). Tennisbana. Joggingbana genom området (kl. 6-18). Olika aktiviteter, t.ex. matlagningskurser, picknick på stranden eller batikmålning. Utflykter till omgivningarna, t.ex. tempelbesök. AYANA Organic Farm Tour, naturvandring för att utforska floran och faunan i anläggningens trädgård. En 18-håls minigolfbana ligger cirka 20 minuter bort.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

 • Dubbelrum trädgårdsutsikt

   ca. 52qm
  mer information
 • Enkelrum = Dubbelrum Trädgårdsutsikt

   ca. 52qm
  mer information
 • Dubbelrum havsutsikt

   ca. 52qm
  mer information
 • Enkelrum = Dubbelrum havsutsikt

   ca. 52qm
  mer information

Plats

AYANA Resort Bali
Indonesien, Bali, Jimbaran
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 9km / 25min

Loading map ...

Liknande hotell