Bangalore - Mysore - Bandipur - Ooty
Tyska Medicinska Centret Shikhar Travels Pvt. Ltd.
Standard / Superior / Deluxe hotell
Till erbjudandena

Mångfacetterade Indien

Har du aldrig hört talas om "Toy Town", "Nandi" eller de "Blå bergen", än mindre sett vilda elefanter eller känner till Ooty-sjön? Då bjuder vi dig varmt välkommen på denna underbara rundresa genom Tamil Nadu och Karnataka, perfekt även innan din Ayurvedakur.

Populära attribut

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Berg, vildmark och mer - Standardhotell

5 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 140 kr

Berg, vildmark och mer - Superiorhotell

5 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 657 kr

Berg, vildmark och mer - Deluxe-hotell

5 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 11 566 kr

Berg, vildmark och mer i detalj

Privat rundresa 6 dagar/5 nätter

1. Dag – Bangalore – Mysore

Mottagande på flygplatsen Bangalore. På vägen till Mysore, stopp i Channapatna, känt för färgglada träfigurer och som "Toy Town" i Karnataka. 3 nätter i Mysore.

2. Dag – Mysore

Efter frukosten, färd till Chamundi Hill (ca. 1000 m hög) för att se Shivas steniga tjur "Nandi" och demonstatyn "Mahishasura". Därefter, i stadens centrum, besök av Maharaja-palatset. Efter solnedgången, vattenspel och ljusshow i Brindavan Gardens.

3. Dag – Mysore – Somanthpur – Mysore

Frukost på hotellet. Färd till Somanthapura (ca. 35 km) med hindutemplet Chennakesava (även känt som Kesava), byggt under 12:e århundradet över tre generationer och uppskattat som ett mästerverk av södra indisk Hoysala-arkitektur (täljsten).

4. Dag – Mysore – Bandipur – Madumalai– Ooty

Tidig morgon, avfärd mot Ooty (ca. 135 km), omgiven av eukalyptusskogar och teplantager, belägen på ca. 2200 meters höjd eller också den största staden i de "blå" Nilgiri-bergen. På vägen kan man ibland till och med stöta på vilda elefanter. Stopp i Bandipur Nationalpark och, när man kommer till Tamil Nadu, Mudumalai naturreservat och viltreservat med bland annat vilda djur, tigrar, leoparder, bisonoxar. 2 nätter i Ooty.

5. Dag – Ooty – Conoor – Ooty

Efter frukosten, besök av den gotiska kyrkan St. Stephen och Ooty-sjön, en av stadens huvudattraktioner och plats för många Bollywood-filmer. Båtar finns tillgängliga för att utforska sjön (mot avgift). Nästa stopp är Doddabetta-topp, med ca. 2630 m den högsta i regionen. Vidare till Conoor med pittoreska landskap och teplantager. På kvällen återfärd till hotellet.

6. Dag – Ooty – Coimbatore

Transfer till flygplatsen Coimbatore. På begäran inrikesflyg till Cochin ca.
€ 115/person (vänligen fråga vid bokning).

Ankomst

Extra information

Plats

Berg, vildmark och mer
Indien, Södra Indien Karnataka, Bangalore - Mysore - Ooty
Kempegowda International Airport (BLR)
ca 142 km / 223 min

Liknande hotell

Hotell i närheten