unik läge
ca. 500 m till stranden
J Wellness Circle
Till erbjudandena

Avslappnad lyx mellan backwaters och havet

Det lyxiga Taj Bekal Resort & Spa i Kerala är beläget på en unik plats mellan lugna backwaters, en flod och en strand. Upplev äkta ayurveda och låt dig skämmas bort i den rymliga J Wellness Circle för en avkopplande och minnesvärd vistelse.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Familjevänlig
Perfekt för ensamresande
Ayurvedaläkare
Nyhet i programmet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda Rörelseapparat

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 14 659 kr
ny

Ayurveda Livsstilshantering

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 061 kr
ny

Ayurveda Sömnhälsa

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 981 kr

Ayurveda Panchakarma

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 17 188 kr

Taj Bekal Resort & Spa i detalj

Ditt Ayurveda- & Wellnessresort

Taj Bekal Resort & Spa omges av anlagda trädgårdar längs kusten vid Kappil Beach och erbjuder avslappnad lyx samt en stilfull miljö för både unga och unga i sinnet. Enkelhet och elegans präglar atmosfären, medan de lugna backwaters skapar den perfekta miljön för avkopplande kvällar. Receptionsområdet i 5-stjärniga resorten imponerar med höga tak och konstnärliga detaljer. Inspirerad av Kettuvallam-husbåtarna, har den vävda bambutaklinjer, röda lateritstensväggar och handmålade väggmålningar.

Läge & Omgivning

Bekal är en pittoresk kuststad i Kerala, Indien, känd för sitt imponerande Bekal Fort, det största och bäst bevarade fortet i delstaten, som erbjuder en fantastisk utsikt över Arabiska havet. De lugna stränderna, särskilt Bekal Beach, bjuder in till avkoppling med mjuk sand och milda vågor. Regionen erbjuder även möjligheter för båtturer och vattensporter. Bekal är en idealisk tillflyktsort som förenar Keralas naturliga skönhet och traditionella gästfrihet.

Ät & Njut

På Taj Bekal Resort & Spa kan gästerna njuta av kulinarisk mångfald i olika restauranger. "Backwater Cafe" erbjuder internationella och lokala rätter från 07:30 till 22:30. Färska skaldjur serveras på "By the Bay", direkt vid stranden, från 12:30 till 15:00 och från 19:30 till 22:30 (stängt under monsunen). På kvällarna från 19:30 till 22:30 lockar grillrestaurangen med läckra grillrätter. "Ivory Bar" är öppen från 11:00 till 23:00 och erbjuder uppfriskande drycker och cocktails. Dessutom finns "Satvik Dining Lounge" i spa-området (exklusivt för Ayurveda-gäster).

Ayurvedacenter & Spa

J Wellness Circle (ca. 15.000 kvm), lyxig komfort för holistisk wellness och ayurvedakurer. 5 behandlingssviter med badkar, utomhusdusch och patio med vattenträdgård. Signature Alepa-område med massagerum, lounge, ler-svit och hamam. Yoga-paviljong, 2 sviter för skönhet, ångbad, bastu, vitality-pooler, pool. Ayurvedaområde (464 kvm) under ledning av en kvalificerad ayurvedaläkare och 4 erfarna terapeuter med 2 sviter i traditionell stil för autentiska ayurvedabehandlingar, bastu, avslappnings- och meditationsområden, wellness-bibliotek.

Fritid

En utomhuspool med bekväma solstolar och parasoller inbjuder till avkoppling. För din dagliga träning finns ett välutrustat gym tillgängligt, och ett spelrum finns också. Den närliggande Kappil-sjön erbjuder möjligheter för båtturer och kajakpaddling, medan den frodiga omgivningen är utmärkt för vandringar.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

75 rum och villor, smakfullt inredda, med badkar/toalett, hårtork, satellit-TV, kaffe-/teset, takfläkt, A/C, värdeskåp, Wi-Fi, utsikt över trädgården eller backwaters. Superior (ca. 55-64 kvm) med balkong (ca. 38 kvm) eller patio (ca. 14 kvm), Deluxe Villa (ca. 53 kvm) med patio (38 kvm), Deluxe Villa Plunge Pool ytterligare med utomhusdagbädd och -fontän. Enkelrum=dubbelrum.

 • Dubbelrum superior balkong

   ca. 64 qm
  +7 vidare
  mer information
 • Dubbelrum superior med patio

   ca. 55 qm
  +7 vidare
  mer information
 • Dubbelrum deluxe pool

   ca. 99 qm
  +7 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum superior balkong

   ca. 64 qm
  +7 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum superior patio

   ca. 55 qm
  +7 vidare
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum deluxe pool

   ca. 99 qm
  +7 vidare
  mer information

Plats

Taj Bekal Resort & Spa
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Kappil Beach / Bekal
Mangalore International Airport (IXE)
ca 79 km / 123 min

Liknande hotell

Hotell i närheten