Yogalärarutbildning vid Yoga Skyros Academy
COMFORT

Erkänd och certifierad av American Yoga Alliance (AYA)

Anslut dig till den snabbast växande gruppen av yogalärare världen över. Certifieringsprogrammet utvecklat av Yoga Skyros och erkänt av American Yoga Alliance (AYA) kastar nytt ljus över yogans många aspekter. Efter detta program kommer du att kunna leda en effektiv yogaklass, inspirera dina yogaelever och därigenom förändra liv.

Populära attribut

Pool
Centralt läge
Adults Only
Yoga
Gratis parkering

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yogaterapiutbildning 300 YTT

20 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 26 443 kr

Hatha Yogalärarutbildning 200 RYT

20 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 27 593 kr

Hatha Yogalärarutbildning 300 RYT

20 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 27 593 kr

Yogaterapiutbildning 200 YTT

20 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 27 593 kr

Yogalärarutbildning vid Yoga Skyros Academy i detalj

200 RYT Hatha Yogalärarutbildning - Programinnehåll

Ett program för att dels utforska de många aspekterna av yoga, dels för att lära ut hur man leder en effektiv yogaklass. Efter denna utbildning kommer du att kunna inspirera och motivera. Det är det klara, rena Hatha-yogan som undervisas i sin essens. Följande innehåll väntar på dig: yogaetik och lärare-elev-relationen, den åttadelade vägen enligt Pantanjali, yogans historia med hjälp av gamla texter från mästarna, presentation- och kommunikationsförmåga som en viktig förutsättning för att framgångsrikt leda en yogaklass och skapa kontakt med dina elever, assistans i Asana, grundläggande fysiologi och anatomi i relation till yoga, olika yogastilar, att grunda och marknadsföra en framgångsrik yogastudio, att förstå kroppen fysiskt och emotionellt, att läsa energin hos gruppen eller individen, hur man utför Asanas på ett flytande sätt och andas in och ut korrekt, hur man undervisar en yogaklass för både kropp och sinne, att undervisa med din röst och dina händer, att använda yoga specifikt för vissa sjukdomar som till exempel ryggsmärtor, sömnproblem, viktminskning, depressioner, klimakteriet, hormonbalans eller artrit.

300 RYT Hatha Yogalärarutbildning - Programinnehåll

Ytterligare 40 Asanas som en utvidgning till de 33 Asanas från RYT 200, en fallstudie om korrekt användning av Asanas som terapi för sjukdomar, förberedelse, egna arbetsgrupper för specifika yogateman att grunda, Chakras och Koshas enligt specifikationerna och kraven från 300 RYT, assistans och stöd i Asanas inom 300 RYT.

200 YTT Yoga Terapiutbildning - Programinnehåll

Även om allmänna yogakurser ofta kan hjälpa till att lösa lätta hälsoproblem, kan de vara ineffektiva vid allvarliga sjukdomar, till exempel koronarsjukdomar, diabetes, högt blodtryck, fetma och andra vanliga störningar som hormonell obalans och sömnstörningar. I yogaterapin anpassas yogan till individen med hänsyn till hans hälsotillstånd, konstitution och livssituation. Trots sin specialisering behåller yogaterapin de grundläggande principerna och målen med yogan. Följande innehåll väntar på dig: sambandet och skillnaden mellan yoga och terapi, analys av det holistiska tillvägagångssättet, grunderna i vetenskapen med Patanjali i det moderna livet, anatomi inom Asanas, 30 Asanas i detalj med anatomi och Pranayama, orsaker till sjukdomar och program för att stödja läkningsprocessen, till exempel hjärtsjukdomar, diabetes, högt blodtryck, fetma, allmänna störningar, till exempel hormonell obalans, sömnstörningar, utbrändhet. Grundläggande och filosofi av indisk medicin, betydelsen av näring, element, Doshas, Gunas och Marmas-punkter, betydelsen av Chakras, Koshas och Prana, terapeutisk nytta av mantran, Yoga Nidra, meditation och visualisering, beteendet hos en yogaterapilärare: Tillämpa etiken från Patanjali.

300 YTT Yoga Terapiutbildning - Programinnehåll

Du lär dig sambandet mellan Asanas och sjukdom, undervisningsdesign, metoder som till exempel infraröd yoga och dess fördelar, utformningen av en Asana-plan för 3 månader, specificering och aktivering av 107 Marma-punkter, Marma-punkter i behandlingsplanen, de 10 viktigaste eteriska oljorna och deras blandning, teorin om 38 Dr. Bach-läkemedel - Nivå 1 och konsultationstekniker enligt Dr. Bach, undervisning och hållande av kurser för olika sjukdomar, tillämpning av Marma-punktaktivering med klienter, tillämpning av massageterapier med klienter och eteriska oljor, tillämpning av Dr. Bach-konsultationer, fallstudiearbete samt allmänt klientarbete.

Läge & Omgivning

Penthouse ligger i charmiga Glyfada i södra Aten med en fantastisk utsikt över havet och bergen runt omkring - idealiskt för vandringar eller andra aktiviteter. Den grekiska rivieran erbjuder shopping och internationella restauranger. Inom 300 meter finns det stormarknader och kaféer.

Ät & Njut

En riklig frukost väntar på dig. Staden erbjuder också många restauranger där du kan njuta av den grekiska atmosfären.

Yogalärare

Yogamästaren Carmen Hellmann – Radha Ji har över 20 års erfarenhet som avancerad personlig fitnessinstruktör, aromamassageterapeut, thaimassageterapeut och nivå II Muay Thai boxningsinstruktör. Hon är en professionell yogaspecialist och innehar de prestigefyllda och erfarna yogalärarcertifikaten 200 och 500 RYT. Dessutom är hon registrerad hos Yoga Alliance USA med sitt yogacertifieringsprogram och är en Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Hon har utvecklat sitt eget unika och dynamiska yogalärarprogram och har studerat och tränat med den berömda mästaren Dickson i Hongkong och Swami Vidyanand. I Hongkong och Shanghai har hon under tio år framgångsrikt arbetat och utbildat yogalärare. De flesta driver nu sina egna studior. Referenser finns tillgängliga på begäran.

Dietmar Hellmann, ledande lärare för yogaterapilärarutbildningen. Registrerad Dr. Bach-praktiker vid Dr. Bach Foundation i Storbritannien. Diplomerad kinesiolog för energibalansering och eliminering av negativa känslor. Massageterapeut för thaimassage, aromaterapimassage, hetstensmassage och indisk huvudmassage. Han har inte bara grundligt studerat och praktiserat alla dessa holistiska metoder, utan också implementerat kunskap från både öst och väst i sin praktik.

Undervisningsspråk

Tyska, engelska eller franska

Fritid

Besök de kulturella arkeologiska platserna i Aten, till exempel Akropolis, Parthenon, amfiteatern och museet.

Ankomst

Hotellrummen i överblick

I penthouse på Yoga Skyros Academy finns 3 dubbelrum med enkelsängar och delat badrum samt 1 enkelrum med eget badrum tillgängligt. Det stora yogarummet med trägolv har balkonger runt om. På takterrassen hålls yogakurser med havsutsikt.

  • 1/2 Tvåbäddsrum delat bad

    mer information
  • Tvåbäddsrum delat bad

    mer information
  • Enkelrum eget bad

    mer information

Plats

Yogalärarutbildning vid Yoga Skyros Academy
Grekland, ,
Eleftherios Venizelos International Airport (ATH)
ca 15 km / 13 min

Liknande hotell

Hotell i närheten