Potato Head Suites & Studios
DELUXE

Indonesien · Bali · Seminyak
hållbart koncept med Zero-Waste filosofi
ren livsstil med angränsande Beach-Club
utmärkelsen "Världens 50 bästa hotell" 2023
Till erbjudandena

Lifestyle i sin renaste form med futuristisk design

Upplev en semester utöver det vanliga på Potato Head och tillbringa avkopplande dagar på den långa sandstranden i Seminyak. Höjdpunkter på resorten inkluderar dess hållbara inriktning, infinity-poolerna med dagbäddar i Beach Club, avslappnande spa- och wellness-behandlingar samt ett brett utbud av land- och vattenaktiviteter.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Centralt läge
Vid havet
Deluxe / Best Spa
Perfekt för ensamresande
Fokus på hållbarhet
Familjevänlig

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Havsnära avkoppling

1 natt, Suite, Frukost
från 1 177 kr

Potato Head Suites & Studios i detalj

Ditt Wellness-hotell

Det stilfulla Potato Head ligger direkt på den långa sandstranden i Seminyak och är uppdelat i områdena Beach Club, Potato Head Studios och den exklusiva delen Potato Head Suites - ett elegant boutiquehotell med indonesisk atmosfär och naturliga material. Unikt är resortens futuristiska design och hållbara inriktning. Till exempel är det till största delen plastfritt och har ett eget laboratorium för tillverkning av hållbara produkter. Resorten följer dessutom en särskild Zero-Waste filosofi, varför gäster vid ankomst får ett Zero-Waste Kit.

I den offentliga Beach Club hålls regelbundet evenemang med DJs, musiker och band, där internationella stjärnor såväl som talangfulla artister från Bali är representerade.

Seminyak

Seminyak är ett livligt kustmål i södra Bali, känt för sin avslappnade livsstil, trendiga butiker och pulserande nattliv. Området sträcker sig längs en lång sandstrand, kantad av lyxiga resorts, eleganta beachklubbar och trendiga restauranger. Här hittar besökare en perfekt blandning av modern lyx och balinesisk charm.

Bortom stränderna erbjuder Seminyak en mängd aktiviteter, inklusive wellness-spa, konstgallerier och traditionella balinesiska tempel. Gatorna är kantade av boutiquer som erbjuder unik mode, smycken och konsthantverk, medan marknaderna säljer lokala produkter och souvenirer.

Trots det livliga myllret behåller Seminyak sin avslappnade charm och är ett populärt resmål för resenärer som vill uppleva det bästa av Balis kust.

Ät & Njut

Restaurangen "Kaum" bjuder sina gäster på indonesisk mat. "Pizza Garden" för pizza och cocktails. "Ijen" serverar färska skaldjur och fisk som tillagas över öppen eld. "Tanaman" är en helt vegansk restaurang med traditionella indonesiska rätter. Snacks och drycker i Beach Club.

I Potato Head Suites: "Katamama Restaurant" med indonesisk och internationell mat. Cocktailbar "Akademi". Frukosten serveras à la carte, lunch och middag à la carte på plats.

Desa Spa

I Desa Spa, med 5 behandlingsrum, möts modern design och traditionella helande praktiker. Här erbjuds en mängd välbefinnandebehandlingar med indonesiskt inflytande, inspirerade av gamla helande ritualer och praktiker.

Fitness & Kurser

Gym (öppet 24 timmar). Veckovis varierande gruppklasser såsom yoga för nybörjare och avancerade, meditation och träningspass.

Pool

Offentlig Beach Club med 2 infinity-pooler, dagbäddar och parasoller. Omringad av kokospalmer och frangipanibuskar finns även en exklusiv utomhuspool (ca. 130 kvm) för gäster på Potato Head Suites.

Fritid

Barnklubb, butik, galleri för utställningar och evenemang samt Studio Eksotika, ett kuraterat bibliotek, lyssningslounge och co-working center. Seminyak-stranden inbjuder till avkopplande promenader, bad och simning. Utflykter och aktiviteter som besök i traditionella byar, workshops i träsnideri eller surflektioner kan bokas på plats (mot en avgift).

Ankomst

Extra information

Hållbarhet på Potato Head

Hotellrummen i överblick

167 studios i Potato Head Studios och 58 sviter i Potato Head Suites, alla inredda i en modern asiatisk stil. Potato Head Studios (ca 36 kvm): Sunrise Studio med utsikt över Seminyak, Bamboo Studio med trädgårdsutsikt och Desa Studio med klubbutsikt. Oceanfront Studio (ca 72 kvm) med fristående badkar, terrass med sittgrupp och hängmatta. Potato Head Suites: Island Suite (ca 82 kvm) med badkar, walk-in garderob, dagbädd på balkong eller terrass och poolutsikt. Pool Suite (ca 140 kvm) med badkar, privat pool och trädgårdsutsikt.

 • Sunrise Studio

   ca. 36 qm
  mer information
 • Bamboo Studio

   ca. 36 qm
  mer information
 • Desa Studio

   ca. 36 qm
  mer information
 • Oceanfront Studio

   ca. 72 qm
  mer information
 • Island Suite

   ca. 82 qm
  mer information
 • Rooftop Suite

   ca. 268 qm
  mer information

Våra ytterligare tjänster

 • Urut Bugar-massage

  mer information
 • Urut Segar Massage

  mer information
 • Mandi Lulur

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Energi Balans

  mer information

Plats

Potato Head Suites & Studios
Indonesien, Bali, Seminyak
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 13 km / 34 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  5 629 kr
  - 15%
  Nikki's Nest
  Nikki's Nest
  COMFORT
  Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Trivandrum
  Klassisk Ayurvedakur
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  5 559 kr
  - 25%
  Ypsylon Resort
  Ypsylon Resort
  COMFORT
  Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Beruwela
  Klassisk Ayurvedakur - Anti-Stress
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 1 natt
  1 713 kr
  Shanti Maurice Resort & Spa
  Shanti Maurice Resort & Spa
  S
  Mauritius · Södra Kusten Mauritius · St. Felix
  Wellness & Yoga Deluxe
  Enastående
  5
  /5
 • från 1 natt
  350 kr
  - 25%
  ANANA Ekologiskt Resort Krabi
  ANANA Ekologiskt Resort Krabi
  Thailand · Krabi · Ao Nang Beach
  ANANA Avkoppling
  Enastående
  5
  /5

Hotell i närheten