Revital Resort Aspach
FIRST CLASS

Österrike · Oberösterreich · Aspach
Top 1 hotell
i Oberösterreich
Förstklassigt utbildade medicinska specialister
Ett litet exklusivt resort för välbefinnande
Ett mångsidigt terapiutbud på högsta nivå
Till erbjudandena

OtimaMed - Hälsosam avkoppling och revitalisering på högsta nivå

OptimaMed Revital Resort i Aspach är ett förstklassigt wellness- och hälsocenter, perfekt för en avkopplande paus.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Centralt läge
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Wellness-område
Mitt i naturen

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ren avkoppling

1 natt, Dubbelrum, Helpension
från 1 457 kr

Revital Resort Aspach i detalj

Ert hälsocenter och spahotell

Nära gränsen till Bayern välkomnar Österrikes mest erfarna och ledande hälsocentrum, Optima Med Revital Resort, dig i en lugn, naturlig miljö i ett stilfullt inrett hotell med en trivsam atmosfär. Resorten är fri från elektrosmog och geopatiska störzoner och är utmärkt för en hälsosam paus från vardagen.

Läge & Omgivning

SpaDreams Resort ligger bara 300 m från centrum av Aspach. Den lugna kurorten Aspach erbjuder den perfekta miljön för de som söker avkoppling. Runt resorten med rehabiliteringscenter sträcker sig den 150 km långa 4-Solens Vitalparcours, som inbjuder till nordisk gång, löpning eller vandring. Vitalparcours erbjuder, bort från stress och rörelse, 23 olika turer med varierande sträcklängder och höjdskillnader.

Ät & Njut

I den mysiga restaurangen med vinterträdgård skämmer kocken bort alla gäster med internationell vital matlagning som kännetecknas av regionalitet, färskhet och säsongsbetoning. Den mysiga atmosfären i resortens café inbjuder till en drömlik melange på morgonen eller en uppiggande espresso på eftermiddagen. Caféet erbjuder även ett brett urval av te- och kaffekompositioner, samt hemlagade kakor och tårtor utan kemiska tillsatser, tillverkade i det egna konditoriet.

Spa- och kuravdelning

Den 1.000 kvm stora spa-avdelningen med utomhuspool (uppvärmd), bastulandskap och avslappningsrum, samt en Alphasphere för djupavslappning, inbjuder till djup avkoppling och återhämtning. Från tisdag till torsdag erbjuder ett erfaret team ett brett utbud av massage och skönhetsbehandlingar (mot avgift, betalas på plats).

OtimaMed Rehabiliteringscenter

Många specialutrustade tränings- och fitnessrum är tillgängliga för alla gäster under vistelsen. En fokus för centret är skolios. Centret erbjuder även ett omfattande utbud av de senaste diagnostiska och terapeutiska programmen, samt dietologiskt och psykologiskt stöd. Förutom klassisk fysioterapi och massage erbjuds många kompletterande terapier, såsom elektroterapi, helande massage, Matrix-Rhythmus-terapi, omslag, lymfdränage, ACP-terapi (biologiskt, kroppseget alternativ för behandling av idrottsskador), Schroth-terapier, osteopati och medicinsk kosmetik. Ytterligare kompetensområden inkluderar bäckenbottenterapier och arbetsterapi.

Fritid

Omgivningarna i Aspach är perfekta för långa vandringar eller cykelturer. Njut av naturen runt hotellet. Dessutom erbjuder hotellet ett bibliotek och den väldoftande Zirbenstube för mysiga och avkopplande stunder.
I Wildenau (ca. 4 km bort) finns en badsjö samt ett slott. I själva Aspach hittar du även Daringer konstmuseum.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet erbjuder 18 mysiga och moderna rum och sviter, var och en med balkong eller terrass. Alla rum har badrum med dusch, separat toalett, badkar, satellit-TV, hårtork, kassaskåp, badrock, skrivbord, soffa och telefon.

 • Dubbelrum Superior

   ca. 35 qm
  mer information
 • Enkelrum

   ca. 20 qm
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum superior

   ca. 35 qm
  mer information
 • Vitalis Suite

   ca. 40 qm
  mer information

Plats

Revital Resort Aspach
Österrike, Oberösterreich, Aspach
Linz Hörsching Airport (LNZ)
ca 78 km / 64 min
Salzburg Airport (SZG)
ca 61 km / 69 min
Tåg Stn. Ried
ca 463 km / 297 min

Liknande hotell

Hotell i närheten