Kroatien

Kroatien

Din semester på paradisöarna i Medelhavet

Våra mest populära hotell i Väst- och Sydeuropa

Säg adjö till tristess!

Kroatien

Personligt, fullt med liv, varierat - det är Kroatien. Upplev ett av de mest vattenrika länderna i världen med över 1000 öar och upplev din nästa semester med SpaDreams i södra Europa. Vid Adriatiska havet sprider ölandskapet ut sig med dess individuella charm och bara väntar på att du ska ta en skön promenad och upptäcka de fantastiska stränderna. Titta på kulturskatter och njut av den speciella medelhavskänslan i de pittoreska fiske- och kustnära byarna.

För en lugnande hälsosemester är en resa till Kroatiens kuster perfekt. Lider du av andningssjukdomar, reumatism eller skelettsjukdomar är Kroatiens klimat optimalt året runt i kombination med havets positiva hälsoeffekter. Njut av bilfria öar och spana på liv och rörelse. Andas in den friska havsluften och slappna av.

Gillar du att vara sportig på din semester? SpaDreams har tips på många fritidsaktiviteter som du kan utöva på stranden och i vattnet. Förutom simning, kajakpaddling eller dykning kan du lära dig att surfa, köra jet-ski eller bara ha det kul med beachvolleyboll med vänner eller din familj.

Längtar du efter att lugn och ro är det värt att besöka en av de nationella naturparkerna som fokuserar på fenomenalt vackra naturskatter. Krydda drömsemestern med en extra dos av minnesvärda äventyr och exotisk natur. Utforska unika dramatiska kompositioner från djupa klyftor i floddalar till skogsbergskedjor, som varvas med fascinerande vattenfall.

Boka din drömsemester i Kroatien hos SpaDreams för att få en avslappnande och härlig upplevelse utöver det vanliga!

Information om Kroatien

Språk: Kroatiska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Väst- och Sydeuropa

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Kroatien