kroatien, croatia

Kroatien

Din semester på paradisöarna i Medelhavet

Säg adjö till tristess!

Personligt, livlig, varierat - det är Kroatien. Upplev en av de mest vattenrika länderna i världen med sina mer än 1000 öar och upplev din nästa semester med SpaDreams i södra Europa. Precis vid Adriatiska havet, sprids de många öarna med sin individuella charm och bara väntar på att du ska ta en skön promenad, upptäcka och utforska dess stränder. Titta på kulturskatter och njut av den speciella medelhavskänsla i de pittoreska fiske- och kustnära byarna.

För en lugnande hälsosemester är en resa till Kroatiens kuster perfekt. Lider du av andningssjukdomar, reumatism eller skelettsjukdomar är Kroatiens klimat optimalt året runt tillsammans med den helande kraften från havets positiva hälsoeffekter. Njut av bilfria öar och spana på liv och rörelse. Andas in den friska havsluften och slutligen andas in djupt och slappna av.

Gillar du att vara sportiga på din semester har SpaDreams tips på många fritidsaktiviteter du kan utöva på stranden och i vattnet. Förutom simning, kajakpaddling eller dykning kan du lära dig att surfa, köra jet-ski eller bara ha roligt att spela beachvolleyboll med vänner eller din familj.

Längtar du efter att ta en avstickare in i ditt inre, gör ett besök på ett av de nationella naturparker som fokuserar på fenomenalt vackra naturskatter. Krydda drömsemester med en extra dos av minnesvärda äventyr och exotiska natur. Utforska unika dramatiska kompositioner från djupa klyftor i floddalar till skogsbergskedjor, som varvas med fascinerande vattenfall.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Kroatien