The Well

Norge · Arkhus · Sofiemyråsen
största spa i Skandinavien på 10 500 kvm
Endast för vuxna
10 olika pooler
Till erbjudandena

Största spaet i Nordeuropa

Den unika kombinationen av kontinental bastukultur och naturlig omgivning gör "The Well" till en sann oas av avkoppling. Långt från vardagens stress kan du här, utan störande yttre påverkan, i en fredlig miljö helt och hållet komma till ro och avgifta. Upplev några dagars paus i Skandinaviens största spahotell på 10 500 kvm.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Wellness-område
termalbad

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

The WellCation

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 1 150 kr

The Well i detalj

Ditt hotell

Det lyxiga och hållbara wellness-hotellet "The Well" (från 18 år) imponerar med sin exceptionella arkitektur och konstsamling. Inte långt från huvudstaden Oslo, ligger boutiquehotellet mitt i en tallskog. Det stora spa-området med 10 olika pooler, 13 bastur och ångbad erbjuder ett omfattande utbud av wellness- och spa-behandlingar från hela världen. Kombinera din vistelse med ett besök i Oslo och en utflykt till Oslofjorden.

Läge & Omgivning

Den lilla idylliska byn Sofiemyr, ligger bara ca 15 minuters bilresa söder om den vackra huvudstaden Oslo. Inte långt därifrån ligger Oslofjorden, Norges största fjord, som förbinder staden med Nordsjön. Den orörda naturen i och omkring Sofiemyr bjuder in till många aktiviteter för att uppleva Norges hisnande skönhet.

En utflykt till öarna i Oslo är ett absolut höjdpunkt som inte bör missas utöver de typiska sevärdheterna i Oslo. De små öarna i Oslofjorden ligger pittoreskt framför Norges huvudstads portar. Färgglada trähus står i rad och tävlar med det blå vattnet. På färjresan mellan öarna finns det fina fyrtorn att upptäcka. Historia och kultur väntar på ön Hovedøya, som är närmast Oslo. Här finns också stränder för bad.

Ät & Njut

3 restauranger ser till ditt kulinariska välbefinnande. "MORI" presenterar en asiatisk fusionskök i en fin dining-miljö. Menyn inkluderar små snacks och huvudrätter som kan delas vid ett stort bord. "Brasseriet" ger dig en inblick i det franska köket på morgonen, lunchen och kvällen. Här njuter du av din frukostbuffé i en mysig, modern atmosfär. I "Naturli'® Wellness Lounge", inuti det stora spa-området, hittar du ett brett utbud av vegetariska och veganska snacks för lunch och middag. Kökets kockar lägger stor vikt vid hälsosamma och hållbara rätter från hela världen. I hotellets bibliotek finns en bar.

Spa

"The Well" imponerar med sitt hisnande, textilfria spa-område (från 18 år) på ca 10 500 kvm och erbjuder varje wellnessälskare en plats för välbefinnande och avkoppling. Uppvärmd utomhuspool året runt med inbjudande terrass.10 olika inomhuspooler med varierande temperaturer och mineraler som t.ex. wellness-pool med motströmsanläggning, massagejets och -sängar, japansk onsen (ca 38 °C), Art Deco Caladarium med jasminarom (ca 36 °C) och Hot Spring Pool (ca 36 °C). Jacuzzi. Stor bastuavdelning med 9 olika bastur: norrsken-laconium (ca 45°C), biosauna (ca 50-60°C), finsk bastu (ca 90°C), banja bastu (ca 90°C), tropisk bastu (ca 50-60°C), japansk bastu (ca 90°C), skogsbastu (ca 90°C), meditationsbastu (ca 45°C) och TV Soft Bastu (ca 40-45°C) utrustad med stor TV. 4 olika ångbad: kristallrum, rasul, romerskt tepidarium, japanskt ångrum (ca 40-47°C) och 6 upplevelseduschar. Mångsidiga wellnessbehandlingar från ansiktsbehandlingar till kroppsinpackningar och djupgående massage samt traditionella spa-aktiviteter som t.ex. hamamritualer och marockanskt rasul (mot avgift på plats). Här hittar du allt du behöver för att minska stress och ladda med ny energi.

Fritid

Utflykt till den närliggande huvudstaden Oslo (ca 15 km). Busshållplats i närheten av hotellet, inom gångavstånd. Koppla av i hotellets egen skulpturpark med barfotastig eller ta en vandring i de omgivande skogarna. Besök Oslofjorden.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

De 104 rummen och sviterna är moderna och smakfullt inredda och utrustade med en kingsize-säng, regndusch/toalett, hårtork, badrock, tofflor, spa-produkter från "The Well", minibar, Nespresso® kaffemaskin, teset, Bang & Olufsen® ljudsystem, Wi-Fi och utsikt över skogen. Signature (ca. 24-26 kvm). Signature Cove (ca. 24 kvm) med en mysig burspråk och sittgrupp. Junior Suite (ca. 42-47 kvm) med vardags- och matplats, badkar eller dubbel dusch, TV. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

 • Dubbelrum Signature

   ca. 24-26 qm
  mer information
 • Dubbelrum Signature Cove

   ca. 24 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Signature

   ca. 24-26 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Signature Cove

   ca. 24 qm
  mer information
 • Juniorsvit

   ca. 42-47 qm
  mer information

Plats

The Well
Norge, Arkhus, Sofiemyråsen
Oslo Gardermoen Airport (OSL)
ca 62 km / 48 min

Liknande hotell

Hotell i närheten