Italien, resa, spa, wellness, fango

Kur i Italien

Upplev autentiska fangokurer i en härlig omgivning

Alla våra kurer i Italien

Bli rörligare med en kur i Italien

fango, italien, resa, hälsa
fango, italien, resa, hälsa
fango, italien, resa, hälsa

Till årets slut blir livet allt stressigare. Varför åker du inte utomlands då och slappnar av med en fango kur i Italien? I stället för att köpa julklappar, besöka alla familjemedlemmar och tråkiga julbord med jobbet, drömma dig bort med en varm och skön hälsoresa?

Därför ska fango användas:

Fango är vulkanisk lera. Den innehåller många mineralier,  som verkar hälsosamt på kroppen. Lerkar sägs vara helande och verkar mot inflammation, försörjer kroppen med syre, energi och livskraft. Fango hjälper också vid ryggproblem, hjälper huden att förbättra blodcirkulationen och är bra för hela din kropps flexibilitet. Särskilt under kalla vinterdagar kan fango förnya och låta din kropp slappna av. Inpackningar användas med varierande länge och temperatur, men maximalt 48 °C.  Fangoterapin har sitt ursprung i Italien. Därför får du bara på kur i Italien en autentisk fangoupplevelse.

Abano Termen i de euganeiska kullarna är en av  de bästa och populärsta platser för en klassisk fangokur i Italien. I lugnt område kan du njuta av fangoinpackningar och andra hälsosamma och välgörande behandlingar, som massage eller ta ett dopp i en av 200 termalkällor. Kurer i Italien ger dig avkoppling och hälsa.

Tillsammans med avslappning kan du ser fram emot god mat: autentisk italiensk parmesan, mozzarella, parmaskinka och salami med ett glas rödvin och utsikt över vackra kullar och dalar. Tveka inte! Boka en hälsoresa till Italien.

 

Du älskar exotiska hälsoresor? Kika in våra resor med Thalassoterapi och Ayurveda-resor!

Boka din sköna kursemester i Italien nu