Kurer i Italien

Kur i Italien

Upplev autentiska fangokurer i en härlig omgivning

Våra bästa kurer i Italien

Bli frisk med en kur i Italien

fango, italien, resa, hälsa
fango, italien, resa, hälsa
fango, italien, resa, hälsa

Mot årets slut blir livet allt stressigare. Varför åker du inte utomlands och slappnar av med en kur i Italien istället? Slipp att köpa julklappar, besöka alla familjemedlemmar och tråkiga julbord med jobbet, och dröm dig bort med en varm och skön hälsoresa! Kör en fangokur för att göra din kropp något gott.

Vad är fango?

Fango är vulkanisk lera. Den innehåller många mineralier,  som verkar hälsosamt på kroppen. Leran sägs vara helande och har en positiv effekt vid inflammationer, försörjer kroppen med syre, energi och livskraft. Varför inte kombinera en av våra fina solresor till Italien med något riktigt skönt för din hälsa? Fango hjälper också vid ryggproblem, hjälper huden att förbättra blodcirkulationen och är bra för hela din kropps flexibilitet. Särskilt under kalla vinterdagar kan fango förnya och låta din kropp slappna av. Inpackningar användas med varierande länge och temperatur, men maximalt 48 °C. Fangoterapin har sitt ursprung i Italien. Därför får den mest autentiska fangoupplevelse i Italien.

Abano Terme i de euganeiska kullarna är en av de bästa och populärsta platserna för en klassisk kur i Italien. I ett lugnt område kan du njuta av fangoinpackningar och andra hälsosamma och välgörande behandlingar, som massage eller ta ett dopp i en av 200 termalkällor. Kurer i Italien ger dig avkoppling och hälsa.

Tillsammans med avslappning kan du se fram emot god mat: autentisk italiensk parmesanost, mozzarella, parmaskinka och salami med ett glas rödvin och utsikt över vackra kullar och dalar. Tveka inte! Boka en hälsoresa till Italien.

 

Du älskar exotiska hälsoresor? Kika in våra resor med Thalassoterapi och ayurvedaresor!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra kurer i Italien

Boka din sköna kursemester i Italien nu