Top 2 hotell i Nordsjön Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för regionen Nordsjön. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Parkhotel Keck

Koppla av i närheten av Nordsjön

Avslappnat hotell med en 60000 kvm stor grön park. Hotellet erbjuder attraktiva fritidserbjudanden och ett intelligent dietprogram i familjär atmosfär.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Återhämtningsvistelse

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

Användning av fitness- och wellnessoasen

Telefon bokningskod: D42P2

349 kr

Wellness-vecka

2 nätter, Enkelrum, Halvpension

  • välkomstdrink i baren
  • 1x kaffe-/te-eftermiddag i Vinci-lounge

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

Användning av fitness- och wellnessoasen

Telefon bokningskod: D42P4

838 kr

Total avkoppling

från 7 nätter, Enkelrum, Halvpension

  • välkomstdrink i baren
  • 1x kaffe-/té-eftermiddag på slottscaféet
  • 1x biokväll

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

Användning av fitness- och wellnessoasen

Telefon bokningskod: D42P3

2 953 kr

Gå ner i vikt – med garanti Bestseller nr. 1

från 6 nätter, Dubbelrum, Special måltider

I samarbete med DIÄKO upplever du en alldeles speciell kulinarisk höjdpunkt!

Viktminskning med DIÄKO betyder att du kan njuta utan att behöva avstå från god mat. Du äter 5 goda måltider varje dag som totalt har ca. 1100 kcal. Alla rätter tillagas utan smakförstärkande ämnen, färg- och konserveringsämnen. Du kan se fram emot 100% njutning och att du gör de första stegen mot din målvikt. Din fördel: efter din vistelse i Parkhotel KECK Wingst kan du helt enkelt fortsätta Diäkos viktminskningsprogram hemma.

Ankomst sker alltid på söndagar:

  • 6x DIÄKO helpension ”Culinaria” med 5 måltider per dag
  • spa-presentkort € 15
  • minigolf, biljard, bordfotboll och bio

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

Användning av fitness- och wellnessoasen

Telefon bokningskod: D42P1

3 891 kr

I detalj

Din semesterort

Den lugna orten Wingst i Niedersachsen ligger mellan Cuxhaven och Stade. Det är bara några få kilometer till Elbes mynning i Östersjön. Balksjön, som är en del av ett lugnt naturskyddsområde, ligger sydväster om Wingst. Många avkopplingserbjudanden i mitten av ett mångfacetterat landskap lockar med återhämtning och lugn.

Ditt hotell

Parkhotel Keck välkomnar sina gäster med sitt mysiga 70-tals-ambiente. Hotellet är omgivet av en underbar park och erbjuder smakfulla rum, utsökta restauranger och en omfattande fritids- och wellnessverksamhet.

Så här bor du

65 praktiskt inredda rum. Standard med dusch/wc på andra våningen i gamla delen av byggnaden. Komfort på första våningen med sittmöjlighet. De Luxe med egen terrass till parken, delvis med badkar. Suite på bottenvåningen, ett till två sovrum, separat sitthörna, egen balkong eller terrass till parkområdet.

Ät & njut

Restaurangen ”Venezia“ serverar underbara rätter i smakfullt ambiente, njut av kaffe, bakelser och den stora frukostbuffén på caféet ”Schwanensee”, ”Happy Austria” med österrikiska rätter i tirolsk atmosfär, sjöterrass ”Bar der 70er Jahre” (övers.: ”70-talets bar”).

Wellness & spa

Bastuer, infrarödhytt, bubbelpool, Kneipp-, fat- och gymrum, solarium. Behandlingar som örtstämpel-, rygg-, helkroppsmassage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr.

Fritid

Danscafé Waikiki, - här kan du dansa i ett avslappnat ambiente. Strandbar, biljard, bio-lounge, inomus-golfanläggning. Den 60000 kvm stora parken utmärker sig med en stor äng, en Kneippanläggning, skuggiga träd lockar till avkoppling. Wingst har en stor skogsyta som lockar till vandring och utomhus-fitness, kurpark, utflyktsmål i omgivningen. Utsiktstornet Deutscher Olymp, zoo, inomhus- och utomhusbad.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Hamburg Airport (HAM) (ca. 94 km / 98 minuter)

RES med flyg till: Hamburg (HAM).
RES med tåg till: Wingst.

INFORMATION
Husdjur: hundar (ca. € 6/dag).

Karta

Parkhotel Keck
Boka Kontakt Vidarebefodra