Fantastiskt 4,4/5,0

9 Omdömen från våra kunder

Top 1 hotell i Sopot Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Sopot. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Sopot Marriott Resort & Spa ★★★★

Avslappning i havsgudinnan Meras tecken

Det familjevänliga hotellet i den tidigare fiskarbyn Sopot bjuder på 2 barer och 2 restauranger, en generöst tilltagen, 3.000 m² stort, wellnessområde. Det finns barnprogram i wellnessavdelningen.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Wellness vistelse

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

  • Inträde till Mera Spa med användning av pooler och bastulandskap
  • 1 Flaska mineralvatten på rummet
  • 10% rabatt på alla wellness- & beauty behandlingar på plats

Telefon bokningskod: 889P1

782 kr

I detalj

Din semesterort

Sopot, tidigare en liten fiskarby, har genom åren utvecklat sig till en känd kur- och badort längs med Polens östersjökust. Hus, byggda i jugendstil och underbara parker gör denna ort till en enastående plats vid havet. Den vida stranden (bara separerat ifrån hotellet genom en gata) och diverse kulturella inrättningar bjuder in till att promenera och upptäcka. En känsla av frihet och den eviga vidden av Östersjön blir tydligast när man står på Mole, Europas längsta träbrygga.

Ditt hotell

Glöm vardagen, stress och bekymmer och unna dig personligen en helt egen paus i Mera Spa Hotel. Döpt efter vattnets och vishetens gudinna bjuder detta hotell in till en underbar wellnessresa, där du som på ett magiskt sätt kann regenerera och återhämta dig. Huset charmar med en skandinavisk design och diskret elegans. Familjevänliga serviceinrättningar sörjer för en oförglömlig avkopplingsvistelse för hela famljen.

Så här bor du

145 rymliga rum (icke-rökare) med park- eller havsblick, badrum och dusch, fön, TV, telefon, Wi-Fi, minibar och balkong. Även allergivänliga rum. Standard dubbelrum med ca 19 m² (även med separata sängar) eller romansrum 8ca 32 m²) med öppet badrum, familjelägenheter (ca 22-29 m²) med soffa, enkel- och dubbelrum för 2 vuxna och upp till 2 barn (babysängar vid förfrågan hos receptionen). Enkelrum är dubbelrum till eget förfogande.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat, njutelse & nöje

4 barer och restauranger med internationella och traditionella rätter. Dagligen förbereds i hotellets brasserie en, med färska och sunda produkter, frukostbuffét samt vid halvpension en 3-gångers meny på kvällen. För romantisk candlelight-dinner och angenäm atmosfär rekommenderas restaurangen „Pescatore“ med italienskt och regionalt kök. I lobbybaren erbjuds förutom uppfriskande drycker (med eller utan alkohol) även cocktails, te, kaffe och snacks. Poolbar på takterrassen med panoramablick över havet. Njut här under varma sommardagar av en härlig cocktail och låt kropp och själ slappna av till den romantiska solnedgången.

Wellness & Spa

Generöst tilltagen Wellnessavdelning "Mera SPA" (3000 m²) med stor inomhuspool (27°C) och mindre inomhuspool (29°C) och 4 whirlpools. Panorama-utomhuspool (fr o m 16 år) på takterrassen. Spa- och bastuområde är öppet dagligen kl 7-22. Wellness- och Spaanvändningar, som t ex massager och helkroppsbehandlingar med tyngdpunkt på djupgående avslappning och anti-stress.
Beautyanvändningar i 35 kabiner (kl 10-22) med förstklassiga produkter t ex ur produktserien Ericson Laboratorie, Germaine de Capuccini och Organique.
Nämnvärt är hotellets speciella barn-wellnesserbjudanden. Rymligt barnområde.
Engelskakunskaper av fördel.

Tillägsinformation

FLYGRESA: Till Danzig (GDN), ca 17 km bort från hotellet.
TRANSFER (tur/retur): Flygplatsen Danzig (GDN), ca € 50 per bil (1-2 pers), reservering över SpaDreams, att betalas på plats.

INFORMATION
Kurortsavgift: ca PLN 4,20/ € 1 per dag, att betalas på plats.
P-plats: ca € 8/dag.
Garage: ca. € 12/dag.
Barnrabatt: vid förfrågan.
Hundar: ca € 15 per dag.

Kundomdömmen

Karta

Sopot Marriott Resort & Spa
Boka Kontakt Vidarebefodra