asien, spa, thailand, resa

Sparesa till Asien

Kombinera din spavistelse med stränder, tempel, shopping och naturupplevelser!

Tropisk sparesa till Asien

Asien har allt och lite till!

sparesa till asien

Det största problemet med en resa till Asien är att ta beslutet om vilket land man ska välja att resa till. Så många fantastiska länder med så många olika skäl att besöka. Naturligtvis finns det tydliga skillnader mellan destinationerna och  alla har sin unika tjusning av det lite exotiska. Asien bjuder på många leenden och fantastiska människor. Oavsett om du reser till Bali, Thailand, Vietnam, Indien, Sri Lanka och Malaysia kan vi lova att du kommer känna att även om resan var lång, så var det värt det och var och en har sin egen "to-do" lista av attraktioner och unika upplevelser.

Slappa under ett parasoll, lyssna på havets brus och ta ett uppfriskade dopp i poolen

sparesa till asien

Boka en av våra Asien spa-resor idag och börja utforska denna otroligt mångsidiga kontinent... med länder som har mystik, legender och samtidigt är en plats där du kan uppleva den mest storslagna spa-kulturen i världen. Omgiven av skönhet och lugn i Asiens breda utbud av spa hotell som är perfekt för att lugna kropp och själ. Våra handplockade spahotell har förstklassiga faciliteter och totalt lugn.

Thailand är känd som en av världens främsta spa destinationer, där vi har massor av fantastiska spa-hotell. Men oroa dig inte över det det kanske lite överväldigande utbudet! Vi hjälper dig! En exotisk semester i Thailand är magisk och oförglömlig. Upplev nöjen i detta färgstarka landets vibrerande huvudstad, utsmyckade tempel och spendera en eftermiddag på en ”vykorts strand” för dig själv. Vi har ett utbud av lyxiga resorts och frestande hotell för dig att välja mellan.

Kanske är du sugen på att kombinera din sparesa med Ayurveda eller yoga? Vi har något för alla smaker!

Härliga spahotell i Asien