asien, spa, thailand, resa

Sparesa till Asien

Kombinera din spavistelse med stränder, tempel, shopping och naturupplevelser!

Tropisk sparesa till Asien

Asien har allt och lite till!

sparesa till asien

Det största problemet med en resa till Asien är att bestämma sig för vilket land man ska resa till. Det finns ju så många fantastiska länder och så många olika kulturella sevärdheter! Naturligtvis finns det viktiga skillnader mellan destinationerna och alla har ju en unik charm och exotisk natur. Asien bjuder på många leenden och fantastiska människor. Oavsett om du reser till Bali, Thailand, Vietnam, Indien, Sri Lanka och Malaysia kan vi lova att du kommer att uppleva en oförglömlig semester - trots den långa resan. Det är det värt! Varje härliga land bjuder på en alldeles egen "to-do" lista av attraktioner och unika upplevelser.

Slappa under ett parasoll, lyssna på havets brus och ta ett uppfriskade dopp i poolen

sparesa till asien

Boka en av våra lyxiga sparesor till Asien idag och börja utforska denna otroligt mångsidiga kontinent... med länder som har mystik, legender och samtidigt är en plats där du kan uppleva den mest storslagna spa-kulturen i hela världen. Omgiven av skönhet och lugn i Asiens breda utbud av spahotell som är perfekta för att lugna kropp och själ. Våra handplockade spahotell har förstklassiga faciliteter och bjuder på ett totalt lugn.


Thailand är känt som en av världens främsta spa destinationer, där vi har massor av fantastiska spa-hotell. Få inte panik när du ser det gigantiska utbudet av olika hotell... du hittar säkert en pärla som passar just dig! Vi hjälper dig mycket gärna. En exotisk semester i Thailand är magisk och oförglömlig. Upplev nöjen i den färgstarka, vibrerande huvudstaden, upptäck utsmyckade tempel och spendera en eftermiddag på en ”vykortsstrand” för dig själv. Vi har ett utbud av lyxiga resorts och frestande hotell för dig att välja mellan.

Kanske är du sugen på att kombinera din sparesa med ayurveda eller yoga? Vi har något för alla smaker!

Våra bästa sparesor i Asien

Härliga spahotell i Asien