Spa i Italien

Spa i Italien

Slappna av med en lyxig känsla

Upptäck våra mest populära spahotell i Italien

Spa i Italien

Spa i Italien

Rom var spa:ets kungarike - de visste hur man kan slappna av i termalbad och bastuanläggningar. Det kan du också, med all lyx och alla bekvämligheter du kan tänka dig!

Termalkällorna sprudlar här än idag och bjuder på det mesta naturliga spa-programmet i hela världen. Vattnet och ångorna är läkande och låter dig glömma bort vardagsstress och bekymmer. Det är extra skönt med fango inpackningar: den läkande leran har sitt ursprung i Italien, där termalvatten rinner över lerblandad jord och bildar basen för den populära lerbehandlingen. Känn hur värmen tränger in djupt in i musklerna och låter kroppen slappna av.

Spa i Italien betyder inte bara ångbad och fango utan även ett totalt må bra program vid Medelhavet. Här väntar härliga ångbad, bubbelpooler och ett mångtal olika massage på dig. Oberoende på om du vill njuta solresor till Italien, av energi-ansiktsmassage vid Gardasjön eller fotreflexzonmassage i Toscana - Italien har mycket att erbjuda.

Detta gäller även utanför spa:et: med hyrcyklar och stavgångspinnar kan du upptäcka omgivningen. Njut av vinden i ditt hår medan vandrings- och promenadvägar leder dig genom mediterran natur, över mjuka kullar och längs med sjöar och stenkuster.

Komm med på en sparesa till underbara Italien, spa:ets hemland och ursprung! Upptäck våra härliga hotell idag och boka till bästa pris.

Alla våra hotell med spa i Italien

Skapa din perfekta drömsemester!