sparesa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Medelhavet

Behagligt klimat och stort utbud av skönhetsbehandlingar

Spahotell vid Medelhavet

Populära spahotell i Sydeuropa

Sol och spa? En perfekt kombination!

Spa Medelhavet

Länderna runt Medelhavet har tusentals år av historia, med otaliga fantastiska historiska platser och kända byggnader i varje hamn. Om du är sugen på en sparesa till Medelhavet så finns det dock mycket mer än bara fantastiskt klimat, pittoreska hamnar, god mat och en avslappnad livsstil - det är verkligen svårt att bestämma vilket land man ska välja. Italien? Spanien? Grekland? Eller kanske Kroatien?

En flygresa som inte tar allt för lång tid men garanterar dig soltimmar - Medelhavet är helt enkelt en drömdestination för oss svenskar! Det är någonting med livsstilen runt länderna kring Medelhavet som lockar oss från Norden, vi älskar deras mat, vin, siesta, sangria, soliga klimat och avundas deras lättsamma inställning till livet.

Förutom fantastiska spaanläggningar och spahotell så erbjuder alla länderna kring
Medelhavet något speciellt, kanske vill du kombinera din solsemester med ayurveda i Spanien? Eller lära dig mer om fango i Italien? Eller varför inte passa på att tillbringa en aktiv semester vid Medelhavet? Vi har något som passar alla och som garanterat kommer få dig att slappna av och njuta till hundra procent! Tillåt dig själv att bli bortskämd!

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder de bästa wellnesscenter och spa:n i soldränkta länder längs Medelhavet. På semester med SpaDreams kan du boka specialiserade behandlingar med kända massage och spaterapiexperter. Låt oss hjälpa dig hitta en semester som lämnar dig pigg och föryngrad i både kropp och knopp.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa Medelhavshotell med spa

Upptäck våra härliga hotell!