sparesa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Medelhavet

Behagligt klimat och stort utbud av skönhetsbehandlingar

Spahotell vid Medelhavet

Populära spahotell i Sydeuropa

Sol och spa? En perfekt kombination!

Länderna runt Medelhavet har tusentals år av historia, med otaliga fantastiska historiska platser och kända byggnader i varje hamn. Om du är sugen på en sparesa till Medelhavet så finns det dock mycket mer än bara fantastiskt klimat, pittoreska hamnar, god mat och en avslappnad livsstil - det är verkligen svårt att bestämma vilket land man ska välja. Italien? Spanien? Grekland? Eller kanske Kroatien?

En flygresa som inte tar allt för lång tid men garanterar dig soltimmar - Medelhavet är helt enkelt en drömdestination för oss svenskar! Det är någonting med livsstilen runt länderna kring Medelhavet som lockar oss från Norden, vi älskar deras mat, vin, siesta, sangria, soliga klimat och avundas deras lättsamma inställning till livet. Förutom fantastiska spa anläggningar och spahotell så erbjuder alla länderna kring Medelhavet något speciellt, kanske vill du kombinera din solsemester med ayurveda i Spanien? Eller lära dig mer om fango i Italien? Eller varför inte passa på att tillbringa en aktiv semester vid Medelhavet? Vi har något som passar alla och som garanterat kommer få dig att slappna av och njuta till hundra procent! Tillåt dig själv att bli bortskämd!

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder de bästa wellnesscenter och spa:n i soldränkta länder längs Medelhavet. På semester med SpaDreams kan du boka specialiserade behandlingar med kända massage och spaterapiexperter. Låt oss hjälpa dig hitta en semester som lämnar dig pigg och föryngrad i både kropp och knopp.

Upptäck våra härliga hotell!