sparesa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Medelhavet

Behagligt klimat och stort utbud av skönhetsbehandlingar

Populära Spahotell i Södra Europa

Sol och spa? Bästa kombinationen!

Länderna runt Medelhavet är genomsyrad av tusentals år av historia, med otaliga historiska platser och kända byggnader i varje hamn. Om du är sugen på en sparesa till Medelhavet, finns mycket mer än fantastiskt klimat, pittoreska hamnar, god mat och en avslappnad livsstil - det är verkligen svårt att bestämma vilket land man ska välja. Italien? Spanien? Grekland? Eller kanske Kroatien?

En flygresa inte allt för långt bort men med garanterade soltimmar är Medelhavet en drömdestination för oss Svenskar! Det är någonting med livsstilen runt länderna kring Medelhavet som lockar oss från Norden, vi älskar deras mat, vin, siesta, sangria, soliga klimat och avundas deras lättsamma inställning till livet. Förutom fantastiska spa anläggningar och spa hotell så erbjuder alla länderna kring Medelhavet något speciellt, kanske vill du kombinera med Ayurveda i Spanien? Eller lära dig mer om Fango i Italien? Eller varför kanske inte passa på att ha en aktiv semester vid Medelhavet? Vi har något som passar alla och som garanterat kommer få dig att slappna av och njuta till hundra procent! Tillåt dig själv att bli bortskämd!

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder de bästa wellness center och spa i soldränkta länder längs Medelhavet. På semester med SpaDreams, kan du boka specialiserade behandlingar med kända massage och spaterapi experter. Låt oss hjälpa dig hitta en semester som lämnar dig pigg och föryngrad i både kropp och knopp.

Spa Hotell vid Medelhavet