spaweekend, minisemester, weekendresa, spa, resa

Spaweekend

Ett avbrott i vardagen

De bästa erbjudanden på våra weekendresor

Våra populäraste weekend erbjudanden

Alla hotell för din lyxiga spaweekend med SpaDreams

Din individuella spaweekend

spaweekend, minisemester, weekendresa, spa, resa

Behöver du ett avbott i vardagen?

På SpaDreams hittar du alltid de bästa spaweekend erbjudanden för dina relax- och avslappningsbehov, eftersom vi är specialister på spa och avkoppling. Våra spahotell erbjuder fantastiska program som hjälper dig att koppla av totalt och utnyttja din korta tid på bästa sätt. Tre dagar räcker absolut för att få tillbaka livskvaliteten och energi som kanske saknas just nu. Om du behöver mer avkoppling kan du kolla in i våra spa erbjudanden och boka en längre resa med behandlingarna som gör att du må bra på riktig. 

Har du provat en fangolerabehandling eller har du någon gång testat en detoxresa? Det kan förändra ditt liv!

Kolla in i våra erbjudanden och boka din spaweekend nu!

Ett avbrott i vardagen

Varför inte behandla din partner med påkostade skämma bort dagar för två i exklusiva kurorter över hela världen? En himmelsk samling av behandlingar och makeovers kommer att ge dig känslan av att verkligen bli bortskämda och återupplivad... redo att möta världen!

Om du letar efter en avkopplande kropps- eller skönhetsbehandlingar så finns det ansiktsbehandlingar och hudbehandlingar som är anpassade till individuella hudbehov och kroppsmassage för att koppla av och fylla dig med en känsla av välbefinnande. Skämma-bort-dagar behandlingar kan variera från en expert manikyr eller pedikyr till en chokladwrap kroppsbehandling - choklad är inte alltid dåligt för din hud!

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Din härliga spaweekend till super pris väntar på dig