spaweekend, minisemester, weekendresa, spa, resa

Spaweekend

Ett avbrott i vardagen

De bästa erbjudanden på våra Weekendresor

Våra populäraste weekend erbjudanden

Alla hotell för din lyxigaste spaweekend hos SpaDreams

Din individuell spaweekend

spaweekend, minisemester, weekendresa, spa, resa

Behöver du ett avbott i vardagen?

På SpaDreams hittar du alltid de bästa spaweekend erbjudanden för dina relax- och avslappningsbehov, eftersom vi är specialist på spa och avkoppling. Våra spahotell erbjuder fantastiska program som hjälper dig att koppla av totalt och utnyttja din korta tid på det bästa sättet. Tre dagar räcker absolut för att få tillbaka livskvaliteten och energi som kanske saknas just nu. Om du behöver mer avkoppling kan du kolla in i våra spa erbjudanden och boka en längre resa med behandlingarna som gör att du må bra på riktig. 

Har du provat en Fangolerabehandling eller har du någon gång testat en detoxresa? Det kan förändra ditt liv!

Kolla in i våra erbjudanden och boka din spaweekend nu!

Ett avbrott i vardagen

Varför inte behandla din partner med påkostade skämma bort dagar för två, finns på ett antal exklusiva kurorter över hela världen. En himmelsk samling av behandlingar och makeovers kommer att lämna ett par känsla verkligen bortskämda och återupplivas, redo att möta världen.

Om du letar efter en avkopplande kropps eller skönhetsbehandlingar , det finns ansiktsbehandlingar och hudbehandlingar anpassade till individuella hudvård behov och kroppsmassage för att koppla av och fylla mottagare med en känsla av välbefinnande. Skämma-bort-dagar behandlingar kan variera från en expert manikyr eller pedikyr till en choklad wrap kroppsbehandling visar att choklad är inte alltid dåligt för din hud!

Din härliga spaweekend till super pris väntar på dig