Spa, weekend, helgresa, mini semester, wellness

Spa weekend

De perfekta sättet att unna dig ett avbrott i vardagen

Upptäck de bästa erbjudanden bland våra weekendresor

Våra populäraste weekenderbjudanden

Koppla av på ett spa över helgen

Spa weekend

SpaDreams utvalda spahotell erbjuder de bästa och billigaste erbjudanden för dig som vill ha total avslappning, få ett avbrott från vardagstristressen eller bara unna dig något extra – vad passar då bättre än en en minisemester?

Detta är perfekt om du kanske har du en stor familj med små barn där du inte kan vara borta för länge, ett jobb som inte fungerar utan dig eller du har helt enkelt inte har lust att stanna så länge på ett och samma ställe.

Men även om du vill resa iväg med din käraste till en mycket lugn och lyxig plats finns det massor av vuxenhotell för er! Du behöver avoppling?

Då är en weekend alldeles lagom för att komma tillbaka med nya krafter och laddade batterier. Hos SpaDreams finns ett unikt utbud av spa-weekends i fantastiska miljöer där kvalificerad personal låter dig njuta av bland annat massage, ansiktsbehandlingar och pedikyrer.

Om du bokar med oss slipper du att bekymra dig om detaljerna, eftersom vi har valt ut de bästa hotellen på de bästa platserna. Vi och hotellets personal ser alltid till att ha dig och ditt välmående i fokus. Upptäck Europas bästa smultronställen och gör ett avbrott i vardagen. Det finns många spännande och härliga upplevelser så som; solvarma stränder, vackra gamla städer med spännande arkitektur och historia och fascinerande natur på våra weekendresor.

Weekendresor i Europa med spa

Spa weekend

Våra mest populära weekendresor är sparesor inom Europa. Särksilt omtyckta är sparesor till kurtraditionens land Tyskland eller budget favoriten Polen. Direkt vid Östersjöns kust kan du koppla av, njuta av kustklimatet och unna dig en paus. Det korta avståndet gör detta också till en perfekt weekend destination.

Resor till värmen är också populära. Upptäck den portugisiska Algarvekusten där du kan kombinera spa-behandlingar med vandring eller prova på en resa till Spanien, sola vid stranden, ta en "siesta" och ät den sunda Medelhavskosten med fisk, skaldjur eller paella.

Alla våra spa weekends

Hitta din perfekta weekendresa bland våra fina hotell här