spa, fitness, hälsa, resa, spahelg

Spahelg

Unna dig en helg där du kan koppla av och njuta

Våra bästa spahelger - gör dig och din kropp något gott!

Spahelg: bra för din hälsa

spa, fitness, hälsa, resa, spahelg
spa, fitness, hälsa, resa, spahelg

Sparesor är inte bara återhämtande utan kan även hjälpa till att förebygga sjukdomar och åtgärda dåligt humör och stress. Ibland måste vi glömma vardagen och bryta gamla mönster. Därför kan det vara bra när vi får lite distans till livet så vi kan komma hem igen och se det med nya ögon. Ett perfekt tillfälle kan vara att åka på en spahelg! Ta med mamma, tjejkompisarna, syrran eller någon som du vill umgås lite extra med.

Återhämtning fungerar bäst i en lugn omgivning. Många av våra spahotell ligger mitt i naturen, vid havet och uppe i bergen. Inget stoppar dig från att boka en drömliknande spahelg redan idag!

Spa betyder inte att slappa hela dagen utan...

...att motionera. Avkopplingen betyder även fysisk och psykisk balans. Våra spa hotell erbjuder därför olika sportliga aktiviter som yoga, tennis, stavgång eller cykel uthyrning.

Ett uppiggande idrottprogram kan vara lika bra som en bastuvistelse. Därför finns i våra hotell idrott för alla som vill kom i form och vara frisk. Och för de som vill specialisera sig på motion erbjuder vi träningresor och yogaresor.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra spahelger till toppenpris

Här väntar din drömresa