Thailand

Thailand

Upplev livsglädje i det leende landet

Populära teman i Thailand

Vilket hotell blir din favorit?

Njut av dina drömmars semester i Thailand

Ingen har väl missat Svenskarnas kärlek till Thailand? Vi förstår varför! Fördjupa dig i den unika världen av Thailand där du kan uppleva oförglömliga landskap med ändlösa vita sandstränder och kristallklart vatten.

Inbäddat i den tropiska idyllen, där den utbredda djungeln visar upp en stort biologisk diversitet och värdefulla naturresurser. I naturparken på Koh Lanta kan du fortsätta ditt äventyr. På en vandring genom den orörda naturen i regnskogen kan du få dig en eller annan skymt av de karakteristiska rullande kullarna, som släntar ner mot djupet av det turkosa havet.

Kanske skulle du vilja prova på en individuellt anpassad detoxbehandling samtidigt som du också kan njuta av avslappning och titta på kulturskatter. Se den bästa utsikten uppe på den höga ryggen av en elefant och låt ögonen vila på vackra vattenfall, gömda buddistiska tempel och tropiska täta skogar.

Om du vill så kan du ta dig ner under havsytan, Thailand bjuder på spektakulär dykning. Beundra den fascinerande undervattensvärlden! Och om du inte vill prova på scuba diving, så kan du ändå se en hel del bara genom att snorkla. Efter dykningen kan du se fram emot att frossa i härlig thailändsk mat som är individuellt anpassat till dina krav och behov. Ekologiska produkter och närodlade frukter och grönsaker ökar din livskvalitet och skapar en långvarig balans. Avsluta dagen med ett avkopplande yoga-pass i skuggan av kokospalmerna. Du kan sen med gott samvete unna dig och din kropp lite vila och avkoppling i harmoni med naturen och låta tankarna få ny kraft.

Läs mer om de bästa resmålen i Thailand!

Information om Thailand

Språk: Thai
Tidsskillnad: + 5 timmar
Bästa restiden: November - februari/mars
Valuta: Thailändska baht (THB)
Visum: Du erhåller ett turistvisum vid ankomst som gäller i upp till 30 dagar. Ditt pass bör vara giltigt i minst sex månader efter ankomst.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest populära hotell

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Thailand