thiland, resa, yoga, stranden

Thailand

Upplev livsglädje i det leende landet

Populära teman i Thailand

Vilket hotell blir din favorit?

Njut av dina drömmars semester i Thailand

Ingen har väl missat Svenskarnas kärlek till Thailand? Vi förstår varför! Fördjupa dig i den unika världen av Thailand där du kan se oförglömliga landskap med ändlösa vita sandstränder och kristallklart vatten.

Inbäddat i den tropiska idyllen, där den utbredda djungeln visar upp ett stort biologisk mångfald och värdefulla naturresurser. I naturparken på Koh Lanta kan du fortsätta ditt äventyr. På en vandring genom den orörda naturen i regnskogen, upplever du i ett annat ögonblick en eller annan skymt av de karakteristiska rullande kullarna, som släntar ner mot djupet av det turkosa havet.

Kanske skulle du vilja prova på en individuellt anpassad detoxbehandling samtidigt som du också kan njuta av avslappning och titta på kulturskatter. Se den bästa utsikten uppe på den höga ryggen av en elefant och låt ögonen vila på vackra vattenfall, gömda buddistiska tempel och tropiska täta skogar.

Om du vill så kan du ta dig ner under havsytan, Thailand bjuder på spektakulär dykning. Beundra den fascinerande undervattensvärlden och om du inte vill prova på scuba diving så kan du fortfarande se en hel del bara genom att snorkla. Efter dykningen kan du se fram emot att få en härlig thailänds måltid, nyttig mat som är individuellt anpassat till dina krav och behov. Ekologiska produkter och närodlade frukter och grönsaker ökar din livskvalitet och skapar en långvarig balans. Avsluta dagen med ett avkopplande yoga-pass i skuggan av kokospalmerna. Du kan sen med gott samvete unna dig och din kropp lite vila och avkoppling i harmoni med naturen och låta tankarna få ny kraft.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Thailand