Träningsresa Portugal

Träningsresa till Portugal

Återhämtning är lika viktig som träning för ditt välmående

Träna och njut i solen

Boka en solig träningsresa till Portugal

Är du nybörjare eller kanske elitmotionär? Med oss hittar alla det bästa programmet för att komma i form.  Vi erbjuder dig en vecka med såväl träning som avkoppling. Våra välutbildade tränare på hotell hjälper dig dygnet runt från idrottkurser till undervisning och föredrag om en hälsosam livsstil.

En träningsresa till Portugal hjälper dig att komma i gång med träning. De flesta hotellen för din portugisiska träningsvecka ligger på den gröna ön Madeira. Här kan du förvänta dig vandringar, joggning och stavgång på levadornorna. Levadornorna är gamla bevattningskanaler där du vandrar genom berg, tunnlar och vattenfall. Längs levadorna få du se vackra vyer, eftersom de är byggda i Madeiras klippbranter och längs skogen. En härlig kombination av avkoppling och motion.

Om du vill kom i form och få en smidig och stark kropp på semester, rekommenderar vi dig en Boot Camp vecka hos EPIC SANA Algarve. Bootcamp betyder att du får en individuell kostplan och ett intensivt individuelllt fitnessprogram. I början av din resa har du ett samtal med en diet-och fitnessspecialist som gestaltar och skräddarsyr din personliga fitnessplan. Fitnessprogrammet intar ca. 4-5 timmar om dagen. Du kan träna:

  •  Military training
  • Cykling
  • Cardio
  • Stretching
  • Boxing

Om du vill kan du också göra yoga och pilates - eller åk direkt på en yogaresa eller pilatesresa med oss.

Träna och sola i Portugal

Träna och sola i Portugal

Din träningsresa i Portugal bör dock inte vara för krävande. Återhämtningen är lika viktig som träningen. Därför väntar massage och tillgång till wellnessområdet med pooler och bastu på dig. Eller du bara slår ner dig i en solstol och njuter av solen och den fina mediterrana maten.

Oberoende på vilken nivå du är - här får du ditt perfekta program för en semester med motion och glädje. Din träningsresa till Portugal hjälper dig att börja med en effektiv och frisk livsstil.

Men om du tycker att Portugal är inte den riktiga ställen för din aktivsemester, titta också på våra andra träningsresor.

Alla våra populära träningsresor

Våra resor gör dig lycklig! Hitta din favorit här: