Träna i Portugal

Träningsresa Portugal

Sol, salt och träning

Träna i Portugal - våra bästa hotell

Semester behöver inte betyda avslappning

Träningsresa Portugal

Din träningsresa i Portugal bör inte vara för krävande. Återhämtningen är lika viktig som träningen. Därför väntar massage och tillång till lyxiga spaavdelningar med pooler och bastu på dig. Eller så slår du dig ner i en solstol och njuter av solen och den fina mediterana maten.

Oberoende på vilken nivå du är, här får du ditt perfekta program för en semester med motion och glädje. Din träningsresa till Portugal hjälper dig att börja med en effektiv och hälsosam livsstil. Du njuter även av vackra utsikter om du bokar t.ex. ett hotell på Madeira, som kallas för blommornas ö.

Uppnå dina träningsmål i kombination med bekvämligheten av ett lyxhotell med en SpaDreams träningsresa!

Våra träningsprogram är perfekta för sportentusiaster som söker högkvalitativ träning och ett miljöombyte, eller alla som vill komma i form och gå ner i vikt, särskilt i kombination med våra viktminsknings- och fastaprogram. Bli motiverad med våra gruppmöten, inklusive aerobics, vattengympa, jogging och muskelträning, eller följ dina egna personliga mål i rymliga, högteknologiska gym.

Koppla av i eleganta spa:n och mysiga bastuar efter en tuff träning och njut av hälsosamma gourmet måltider som tillagas av kockar i världsklass. Du får även tillgång till förstklassiga faciliteter, alla gäster får särskilda privilegier, såsom hälsodrycker och nutritionklasser. Fasta och detox program finns också.

Med stöd och vägledning av den inhemska nutritions-, tränings- och specialistläkaren på våra hotell, kommer en SpaDreams träningsresa ge dig allt du behöver för att utveckla hälsosamma vanor och fortsätta att förbättra din kondition på lång sikt. Och du kombinerar nytta med nöje med en av våra solresor till Portugal.

Men om du tycker att Portugal inte är det perfekta stället för din aktiva semester, kan du titta på våra andra träningsresor. Våra träningssemestrar i Europa erbjuder högsta kvalitetsklasser i eleganta, moderna hotell. För de mer äventyrliga gäster, kan vi hitta träningsresor i Asien eller Karibien.

Alla våra hotell i Portugal

Vilken träningsresa passar just dig?