Träna i Portugal

Träna i Portugal

Återhämtningen är lika viktig som träningen

Träna i Portugal

Semester behöver inte betyda avslappning

Träna och sola i Portugal

Men din träningsresa i Portugal skulle inte bara vara för krävande. Återhämtningen är lika viktig som träningen. Därför väntar massage och tillång till wellnessområdet med pooler och bastu på dig. Eller du bara slår ner dig i en solstol och njuter av solen och den fina mediterana maten.

Oberoende på vilken nivå du är, här får du ditt perfekta program för en semester med motion och glädje. Din träningsresa till Portugal hjälper dig att börja med en effektiv och frisk livsstil.

Uppnå dina träningsmål från bekvämligheten av ett lyxhotell med en SpaDreams fitness semester!

Våra fitness semester program är perfekt för fitness entusiaster som söker högkvalitativ utbildning och ett miljöombyte, eller alla som vill komma i form och gå ner i vikt, särskilt i kombination med våra viktminskning och fasta program. Bli motiverad med våra gruppmöten, inklusive aerobics, vattengympa, jogging och muskelträning, eller fullfölja dina egna personliga mål i rymliga, högteknologiska gym.

Koppla av i eleganta spa och mysiga bastu efter en tuff träning och njuta av hälsosamma, gourmet måltider tillagas av kockar i världsklass. Samt tillgång till förstklassiga faciliteter, alla fitness semester gäster får särskilda privilegier, såsom hälsodrycker och nutritionklasser. Fasta och detox program finns också.

Med stöd och vägledning av den inhemska nutrition, fitness och specialistläkare på våra hotell, kommer en SpaDreams fitness semester ger dig allt du behöver för att utveckla hälsosamma vanor och fortsätta att förbättra din kondition på lång sikt.

Men om du tycker att Portugal är inte den riktiga ställen för din akivasmester, titta också på våra andra träningsresorVåra tränings semester i Europa erbjuder högsta kvalitetsklasser i eleganta, moderna hotell. För de mer äventyrliga gäster, kan vi hitta fitness livs semester i Asien eller Karibien.