Träningsresa med barn

Träningsresor med barn

Ha en härlig aktiv semester med hela familjen

Våra bästa familjevänliga hotell vid havet

Träningsresor med barn

ayurveda, resa, familj, familjeresa, yoga

Vill du semestra med hela familjen? Kolla in våra familjevänliga hotell och sök efter ett aktivt program för hela familjen, där både vuxna och barn trivs och kan röra på sig.

Om du planerar en wellnesssemester med aktivprogram för hela familjen kan det vara svårt att hitta ett hotell som erbjuder allt tillsammans. På våra familjevänliga hotell måste du inte bestämma dig för wellness, familj ELLER aktivprogram - här kan du njuta av wellness och röra på dig tillsammans med hela familjen.

Härliga hotell som passar hela familjen

träningsresor med barn

Våra hotell erbjuder barnrabatter och program som passar hela familjen. Hotel Lambert Medical Spa vid polska östersjön erbjuder fritidsprogram för de små och även för vuxna med ridning, fiskning, och kanot paddling. Här kommer ingen av er ha det långtråkigt! Om du däremot är i behov av lugn och ro och vill koppla av några dagar och ta det lugnt kan du prova på hotellets härliga kur & spa program.

Vill du njuta av lite tid med din partner på tu man hand? Många hotell erbjuder även barnvakt så att du kan koppla av och inte måste oroa dig om att barnet har det tråkigt eller inte får tillsyn under semestern.

Boka din familjesemester hos Spa Dreams och njut av de bästa hotellen, spännande program med aktivitet och avkopplande dagar i wellnessavdelningar i hela världen.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla resor för familjer

Hitta det perfekte hotellet för din träningssemester med familjen