boot camp, fitness, träning, work out

Boot Camp

Dags att sluta slappa - kom i form med intensiv träning

Spännande hotell för din semester med ett boot camp

Vad är ett boot camp?

Boot camp

Med SpaDreams boot camp-semester är det slut med ursäkter! Här har den lata rösten inom dig ingen chans att stoppa dina sportaktiviteter och nya sunda matvanor!

De utbildade boot camp-tränarna ser till att du hittar oanade krafter inom dig och på kvällen somnar du trött men lyckligt. Med varierande sport och fitnessövningar i kombination med roliga övningar är detta inget vanligt aerobicspass som man snabbt glömmer bort. Boot camp har blivit en populär träningsform de senaste åren. Det utförs mestadels utomhus med allt vad naturen har att erbjuda som träningsredskap.

Ett träningspass kan innehålla ett flertal högintensiva övningar som fokuserar på styrka, kondition och uthållighet. En utav det stora fördelarna med den här träningsformen är variationen av övningar som kan skifta från träningspass till träningspass. Ibland kan en enhet fokusera mer på kondition och uthållighet, en annan är mer fokuserad på muskelstyrka! Att utföra boot camps ute i naturen inspirerar dig och det är ett perfekt sätt för dig att komma ut i friska luften.

Boot camp - något för alla sportsugna!

Boot camp
  • En stor del av träningen är anpassad till situationer som en soldat kan möta. Krypa och åla är ett viktigt sätt att ta sig fram på vare sig man är själv eller tvungen att ta med sig en skadad vän. 
  • Favoriterna är olika typer av bröst/armövningar, samt magövningar. Även benen tränas på ett sätt som garanterat ger dig träningsvärk. 
  • Den mentala delen är särskilt viktig under ett boot camp. Det gäller att hela tiden utmana sig själv, att inte ge upp, samtidigt som man är en del av en grupp, där man inte tävlar med varandra utan peppar och inte lämnar någon bakom sig. 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa boot camp-hotell

Vilket hotell blir bäst för din semester med boot camp?