boot camp, fitness, träning, work out

Boot Camp

Dags att sluta slappa och komma i form med intensiv träning

Vad är Bootcamp?

Med SpaDreams Bootcamp semester är det slut med ursäkter! Här har den lata rösten inom dig ingen chans att stoppa dina sportaktiviteter och nya sunda matvanor!

De utbildade Bootcamp tränare ser till att du hittar oanade krafter inom dig och på kvällen somnar du glad men trött. Med varierande sport och fitnessövningar i kombination med roliga övningar är detta inget vanligt aerobics pass som man snabbt glömmer bort. Boot camp har blivit en populär träningsform de senaste åren. Boot camp utförs mestadels utomhus med allt vad naturen har att erbjuda som träningsredskap.

Ett träningspass kan innehålla ett flertal högintensiva övningar som fokuserar på styrka, kondition och uthållighet. En utav det stora fördelarna med den här träningsformen är variationen av övningar som kan skifta från träningspass till träningspass. Ibland kan ett träningspass fokusera mer på kondition och uthållighet, ett är mer fokuserat på muskelstyrka! Att utföra Boot camp ute i naturen inspirerar också samt att det är ett perfekt sätt att komma ut i friska luften.

Grundläggande bootcamp övningar

  • En stor del av träningen är anpassad till situationer som en soldat kan möta. Krypa och åla är ett viktigt sätt att ta sig fram på vare sig man är själv eller tvungen att ta med sig en skadad vän. 
  • Favoriterna är olika typer av bröst/armövningar, samt magövningar. Även benen tränas på ett sätt som garanterat ger träningsvärk. 
  • Den mentala delen är viktig i Boot Camp. Det gäller att hela tiden utmana sig själv, att inte ge upp, samtidigt som man är en del av en grupp, där man inte tävlar med varandra utan peppar och inte lämnar någon bakom sig. 

Boot Camp Hotell