- 15%

Zulal Wellness Resort

drivs av Chiva-Som
över 280.000 kvm stor anläggning
första resorten med arabisk medicin (TAIM)
Till erbjudandena

by Chiva-Som

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som, grundat av Chiva-Som, en global pionjär inom wellness och livsstilsförändringar, öppnade sina dörrar i slutet av mars 2022 som det största wellnessresortet i Mellanöstern. Zulal Wellness Resort kombinerar traditionell arabisk-islamisk medicin (TAIM) med en modern, holistisk hälsa- och välbefinnandefilosofi. Den grundar sig på sex pelare av välbefinnande: näring, fitness, spa, fysioterapi, holistisk hälsa och estetik. Upplev en värld av ren lyx och total avkoppling. Resortets mål är att inspirera dig till en positiv och hållbar förändring av din livsstil.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Handikappsvänlig
Perfekt för ensamresande
Familjevänlig

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Upptäck Återkoppling

2 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 6 804 krfrån 5 783 kr
ny

Upptäck - Smaken av Zulal

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 16 312 krfrån 13 865 kr
ny

Upptäck - Stressåterställning

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 16 312 krfrån 13 865 kr
ny

Hel Retreat för Sinnesro

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 17 651 krfrån 15 003 kr
ny

Zulal Wellness Resort i detalj

Ert Wellness-resort

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som är i sann mening en wellness-oas. Med havet på ena sidan och öknen på den andra erbjuder det ett heltäckande hälsa- och välbefinnandekoncept av särskild sort. Resorten, belägen vid Qatars norra spets, består av två områden: Zulal Serenity-komplexet (från 16 år), riktar sig till vuxna gäster som vill engagera sig i sin hälsa och återhämtning av kropp, själ och sinne. Zulal Discovery-komplexet är tillägnat familjer som vill uppleva en wellness-resa tillsammans med sina barn. Båda områdena förenar traditionell arabisk-islamisk medicin (TAIM) med en modern holistisk hälsa- och välbefinnandefilosofi.

Läge & Omgivning

Nära nationalparken Umm Tais, erbjuder resorten med sitt kustläge en unik utsikt över Persiska viken vid norra spetsen av Qatar. Till centrum av Al Ruwais med många shoppingmöjligheter är det ca 5 km.

Ät & Njut

Serenity: Frukost, lunch och middag på "Al-Sidr" med hälsosamma rätter från hela världen, tillagade med färska lokala produkter. Discovery: På "Aizoon" serveras hälsosam frukost och à la carte lunch och middag, inklusive typiska arabiska och internationella rätter, barnbuffé. Många ytterligare gastronomiska faciliteter finns tillgängliga på anläggningen. I harmoni med TAIM baseras den kulinariska upplevelsen på övertygelsen att hälsosam kost är avgörande för en holistisk livsstil. Utbudet inkluderar traditionella superfoods och TAIM-inspirerade ingredienser som olivolja, fikon, kamelmjölk, sumak, honung och dadlar. Inget raffinerat socker används och laktosfria samt glutenfria rätter kan också tillagas. Menyn innehåller kalorifattiga, välportionerade rätter gjorda på färska ekologiska ingredienser som främjar glädje, energi, vitalitet och lång livslängd. Dessutom erbjuds alternativ som stödjer tarmrening, hälsosam kost, hjärnhälsa och hjärthälsa.

Spa

Det Serenity Wellness-Center med inomhus- och utomhuspool, Watsu-pool, upplevelseduschar, bastuområde (bastu, saltgrotta, ångbad, hamam, kvinnobastu, kallbad), vilorum och 64 behandlingsrum samt ett fitnesscenter uppfyller alla önskemål. Det finns ett område för kvinnor och ett för män. I Discovery Wellness-Center med inomhus- och utomhuspool, bastu och ångbad, lärs barn värdet av en hälsosam och hållbar livsstil genom åldersanpassade aktiviteter. Wellness-program för barn (indelade efter åldersgrupper) och separata wellness-program för föräldrar. Lagunpool utomhus.

Fitness & Kurser

Veckovis växlande aktiviteter såsom Aqua Gymnastik, Zumba, Step Aerobic, Meditation, (Aqua-) Yoga (Hatha, Ashtanga och Fit Yoga), Pilates och Thai Boxning.

Fritid

Den turkosblå stranden är perfekt för en omgång volleyboll eller badminton. Dessutom har du möjlighet att paddla kajak, prova på stand-up-paddling, skåda fåglar, ta naturpromenader och njuta av den unika stjärnhimlen. Tillgång till en paddelbana kompletterar erbjudandet.

Ankomst

Traditionell Arabisk & Islamisk Medicin (TAIM)

Allmän information

Hotellrummen i överblick

Totalt 180 rum och sviter, varav 60 i Serenity-komplexet, inredda med naturliga material och högsta komfort. Serenity Grand Deluxe rum (84 kvm) med soffa, bar, terrass, privat dykpool och solstolar. Serenity Junior Suite (115 kvm) med separat sovrum, vardagsrum och omklädningsrum. Discovery Deluxe rum (44 kvm) med terrass och utsikt över lagunen eller havet. Discovery Junior Suite (59 kvm) med balkong, badkar, separat sovrum, vardagsrum och omklädningsrum. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

 • Discovery Junior Suite

   ca. 115 qm
  +8 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Discovery Deluxe med trädgårdsutsikt

  mer information
 • Dubbelrum Discovery Deluxe

   ca. 44 qm
  +7 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Serenity Grand Deluxe

   ca. 44 qm · Kingsize-säng · Trädgårdsutsikt · Terrass eller balkong
  +5 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Discovery Deluxe med trädgårdsutsikt

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Discovery Deluxe

   ca. 44 qm
  +7 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Serenity Grand Deluxe

   ca. 44 qm · Kingsize-säng · Trädgårdsutsikt · Terrass eller balkong
  +5 vidare
  mer information
 • Serenity Junior Suite

   ca. 115 qm · Lagunutsikt · Terrass eller balkong
  +7 vidare
  mer information

Plats

Zulal Wellness Resort
Qatar, Norra Qatar, Al Ruwais
Hamad International Airport (DOH)
ca 118 km / 91 min

Liknande hotell

 • från 2 nätter
  6 346 kr
  - 10%
  Ayurveda Resort Mandira
  Ayurveda Resort Mandira
  S
  Österrike · Steiermark · Bad Waltersdorf
  Ayurveda-provsmakning
  Enastående
  4,9
  /5
 • från 7 nätter
  6 668 kr
  Le Tazarkount
  Le Tazarkount
  S
  Marocko · Centrala Atlasbergen · Afourer
  Må-bra-vecka
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 2 nätter
  1 138 kr
  Vitality Hotel Punta
  Vitality Hotel Punta
  Kroatien · Kvarneviken · Veli Lošinj
  Avkoppling vid Adriatiska havet
 • från 7 nätter
  9 301 kr
  - 10%
  Ana Hotels Europa
  Ana Hotels Europa
  Rumänien · Rumänska rivieran · Eforie Nord
  Immunsystemets Booster
  Utmärkt
  4,7
  /5

Hotell i närheten