Raga Svara
DELUXE

Indien · Kathiawar · Rajkot
Ayurvedisk retreat mitt i den helande naturen
Lyxig design utformad av lokala arkitekter
Samarbete med 46 ayurvediska läkare
Till erbjudandena

Lyxig design möter holistisk ayurveda, hälsa och välbefinnande

Raga Svara imponerar med sin unika, ljusa och lyxiga design och högkvalitativa ayurveda-, hälso- och wellness-retreats med olika inriktningar som kombinerar tradition och modernitet. En sann oas av välbefinnande i en grönskande miljö - perfekt för att regenerera kropp, själ och ande.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellness Retreat

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 6 135 kr

Ayurveda Anti-Stress

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 10 221 kr

Yoga & Ayurveda

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 14 318 kr

Ayurveda Kvinnors hälsa

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 14 318 kr

Ayurveda Viktstyrning

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 14 318 kr

Ayurveda Ögonhälsa

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 14 318 kr

Ayurveda Panchakarma

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 26 587 kr

Ayurveda ledbesvär

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 28 635 kr

Ayurveda Förebyggande av diabetes

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 28 635 kr

Raga Svara i detalj

Ditt Ayurveda Resort

I västra Indien, i den idylliska byn Kasturbadham, inte långt från Rajkot och cirka 700 km från Mumbai, ligger Raga Svara, som har utformats av lokala arkitekter, på cirka 25 hektar i ett idylliskt naturlandskap. Små tropiska trädgårdar, fruktodlingar, byggnader i jordnära färger och en otrolig biologisk mångfald av flora och fauna gör till en riktig oas av välbefinnande.

Ljudet av Raga

"Raga" beskriver en sekvens av toner ("Svara") som ger melodier en unik färg - symboliskt för resan, som består av många enskilda steg, till sig själv. Fokus ligger på välbefinnande och balans mellan kropp, själ och ande. Den lugnande atmosfären och de holistiska ayurvediska behandlingarna hjälper dig att komma tillbaka till harmoni med naturen och dig själv. Traditionella metoder och moderna system smälter samman för att inte bara erbjuda gästerna avkoppling, utan också lära dem hur de ska klara av vardagens utmaningar samtidigt som de fortsätter att ägna sig åt sin hälsa.

Ät & Njut

Du kan välja att äta i friska luften eller med stil i den egna restaurangen. Köksteamet serverar dig smakfulla dosa-vänliga rätter och "supermat" som meny och erbjuder en spännande kombination av traditionella och moderna rätter. Stor vikt läggs vid hälsosam och vegetarisk mat. De säsongsbetonade ingredienserna kommer huvudsakligen från vår egen grönsaks- och örtträdgård. Alkohol serveras inte, i enlighet med ayurvediska läror.

Ayurveda-center

Prakriti Ayurveda-centret ligger tillsammans med Ayurveda-universitetet i den södra delen av komplexet. Denna kombination är unik i världen, eftersom Raga Svara är en av få retreats som också har ett universitet. Detta gör det möjligt att arbeta tillsammans med 46 ayurvediska läkare som kan stödja en optimal inriktning av din behandling. Dessutom finns två ayurvediska läkare alltid på plats och tillsammans med erfarna terapeuter ger de varje gäst individuell uppmärksamhet. De autentiska ayurvedabehandlingarna utförs i 8 behandlingsrum. Dessutom finns det två ångbåtar. Du väljer inriktningen på din ayurvedabehandling innan du anländer, men den kan också justeras av ayurvedaläkaren under den första konsultationen om det behövs, och en personlig behandlingsplan upprättas. Vid avresan får du tips som du kan använda i din vardag även efter din kur. Det finns också ett center i lokalerna för yoga- och meditationssessioner med erfarna yogalärare (lämpliga för avancerade och nybörjare).

Fritid

Resorten har lummiga trädgårdar, en utomhuspool med solstolar, ett bibliotek, en butik med lokala souvenirer och amfiteatern "Mandala" för kultur- och dansevenemang. Dessutom erbjuds ayurvediska matlagningskurser och föreläsningar. Det finns flera utflyktsmål i närheten, till exempel den tidigare furstliga huvudstaden Rajkot (ca 14 km) med Mahatma Gandhi-museet och Shree Swaminarayan Main Madir-templet, Khijadiya-fågelskyddsområdet (ca 96 km), Dwarkadhish-templet (ca 106 km) eller Gir National Park (ca 190 km)

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

 • Raga dubbelrum

   ca. 56qm
  mer information
 • Raga Enkelrum = Dubbelrum

   ca. 56qm
  mer information
 • Raga Villa

   ca. 15qm
  mer information

Plats

Raga Svara
Indien, Kathiawar, Rajkot

Loading map ...

Liknande hotell