SIRO One Za'abeel

Förenade Arabemiraten · Dubai · Dubai
upplev den aktiva SIRO-livsstilen
rum designade för perfekt återhämtande sömn
2.000 kvm återhämtnings- och fitnessområden
Till erbjudandena

Aktiv livsstil i hjärtat av Dubai

Upplev den aktiva livsstilen på det nyligen öppnade SIRO One Za’abeel i hjärtat av Dubai och njut av hisnande vyer över staden, vare sig från ditt rum eller från infinity-poolen.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Centralt läge
Deluxe / Best Spa
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Wellness-område

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Active Wellcation

1 natt, Dubbelrum
från 1 560 kr
ny

Återhämtningspaket

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 2 318 kr
ny

Fitnesspaket

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 2 917 kr
ny

SIRO One Za'abeel i detalj

Ditt fitness- och wellnesshotell

SIRO One Za’abeel imponerar med en 360° vy över staden, den längsta svävande infinity-poolen i Förenade Arabemiraten och ett utmärkt läge i centrala Dubai. Upplev ett brett utbud av fitness- och aktivitetsmöjligheter samt de mest moderna behandlingsmetoderna för wellness och en aktiv livsstil.

Läge & Omgivning

Hotellet ligger i hjärtat av Dubai, endast cirka 5 km/10 min från Burj Khalifa, Dubai Mall och turistcentret.

Ät & Njut

Hotellet lägger stor vikt vid individuell, hälsosam kost. "Refuel Bar" erbjuder läckra och hälsosamma snacks, shakes och uppfriskningar, perfekt för ett hälsosamt mål före eller efter träningen. Kvaliteten och balansen i maten kontrolleras ständigt av hotellets näringsrådgivare. Dessutom kan individuella näringsbehov tillgodoses genom In-Room Modular Dining.

SIRO One Za’abeel är kopplat till "The Link", en av de mest kända kulinariska mötesplatserna i Dubai med 8 restauranger. "The Link" ligger direkt under hotellet på 100 meters höjd och är med sina 230 meter världens längsta fristående restaurangkomplex. På "Aelia" på 25:e våningen kan du njuta av en riklig frukostbuffé (07:00 - 11:00) med färska bakverk och baristakaffe. Andra restauranger i "The Link" inkluderar det franska restaurangen "La Dame de Pic", "Qabu by Paco Morales" med modern andalusisk mat, det miljövänliga thairestaurangen "DuangDy by BO.LAN" med hållbara rätter och "Arrazuna" med autentiska orientaliska rätter.

Spa

Det toppmoderna Recovery Lab (ca. 1.000 kvm) erbjuder en rad holistiska och innovativa terapier för att främja mental och fysisk välbefinnande. Kvalificerade terapeuter och näringsrådgivare skapar skräddarsydda behandlings- och kostplaner och tar hänsyn till individuella behov. 10 behandlingsrum erbjuder det idealiska utrymmet för din återhämtningsupplevelse, varav 3 rum är specialiserade på iDome, Welnamis och kryoterapi. Behandlingsutbudet inkluderar bland annat myofascialt koppning, fysioterapi, torrnålning/akupunktur m.m.

Förutom de toppmoderna terapierna erbjuder spa-området en bastu, ångbad, kallbad, ett Zen-rum och en salt-vilorum med Himalayasalt-vägg.

Fitness & Kurser

Det moderna Fitness Lab (ca. 1.000 kvm, från 16 år, öppet 24 timmar) med utsikt över staden har ett flertal styrke- och konditionsmaskiner samt klassrum:
- Konditionsområde
- Funktionell träning
- Styrketräningsområde
- Cykelstudio
- Yogastudio
- Pilatesstudio

Fitnessområdet är lämpligt både för professionell träning och för hobbyidrottare. Det erbjuds klasser som HIIT och boxning. Dessutom finns möjlighet att få personlig träning av en personlig tränare (ca. 100€/timme, betalas på plats).

SIRO Team

SIRO-teamet inkluderar det världsberömda fotbollslaget och vår officiella partner AC Milan, den olympiska boxaren och kända modellen Ramla Ali samt Jonah Kest, en världsberömd yogalärare. Dessa branschledare är inte bara SIRO-ambassadörer utan har också bidragit med sina personliga erfarenheter och expertis inom elitidrott, träningsmetoder, näringslära och återhämtningsstrategier till SIRO-konceptet för att skapa SIRO-upplevelsen som tar fram det bästa hos gästerna.

Pool

Njut av utsikten över horisonten från Infinity-poolen (06:00 - 10:00) på Tapasake Restaurant, Förenade Arabemiratens längsta hängande Infinity-pool. Dessutom kan du koppla av vid Garden Pool under hela dagen och njuta av solen.

Fritid

Särskilt för ensamresenärer och gäster som söker nya kontakter har SIRO One mycket att erbjuda. "The Collective" erbjuder utrymme för utbyte och ny inspiration. Besök workshops, seminarier eller diskussionsrundor med SIRO Fitness Team. Det finns regelbundet pop-up-butiker från olika märken och community-evenemang.
Hotellet erbjuder även utflykter med kvalificerade guider i Dubais omgivningar, såsom ökenvandringar, cykling i de omgivande emiraten eller fallskärmshoppning (mot avgift).

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

132 rum och sviter (ca. 46-120 kvm) övertygar med modern design, högkvalitativ utrustning och högsta komfort. Rummen är designade för att främja en avkopplande sömn och gästernas välbefinnande. Alla rum har stora fönster som erbjuder vidsträckta vyer över staden. Dessutom erbjuder alla rum ett urval av kuddar från kuddmenyn, madrasser med justerbar temperatur, individuellt justerbar A/C, mörkläggningsgardiner och ett "återhämtnings-skåp" med yogamatta och ytterligare träningsutrustning för den perfekta SIRO-upplevelsen. Alla rum har både en promenaddusch och ett badkar samt ett separat WC, sittplatser, kaffe-/teset, hårtork och badrock. EZ är DZ för ensam användning.
Fitness Suite (ca. 120 kvm) med separat rum för wellness-behandlingar och träningsområde, samt Recovery Suite (ca. 120 kvm) med separat rum för wellness-behandlingar och loungeområde på förfrågan.

 • SIRO Plus

   ca. 46-50 qm · Kingsize-säng
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Premium Double Queen

   ca. 60 qm · 2 Queensize-sängar
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Premium King

   ca. 75 qm · Kingsize-säng
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Plus enkelrum=dubbelrum

   ca. 46-50 qm · Kingsize-säng
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Premium Queen enkelrum=dubbelrum

   ca. 60 qm · 2 Queensize-sängar
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Premium King enkelrum=dubbelrum

   ca. 75 qm · Kingsize-säng
  +7 vidare
  mer information
 • SIRO Premium Queen Triple

   ca. 60 qm · 2 Queensize-sängar
  +7 vidare
  mer information

Plats

SIRO One Za'abeel
Förenade Arabemiraten, Dubai, Dubai
Dubai International Airport (DXB)
ca 18 km / 23 min

Liknande hotell

Hotell i närheten