ayurveda, yoga, nybörjare, light

Ayurveda för Nybörjare

Lär dig allt om ayurveda och unna dig själv ett äventyr!

Prova på något nytt - Ayurveda semester!

En frisk kropp är drömmen för alla. Men på grund av vår hektiska livsstil, för mycket stress och spänningar, föroreningar och dålig kost, lider många människor idag av olika fysiska och psykiska hälsoproblem. Men oroa dig inte eftersom det finns strimma av hopp i form av "Ayurveda". Det är en form av komplementär och alternativ medicin som går tillbaka till ca 5000 år. Ayurvedans populäritet bara ökar och ökar i västvärlden och många undrar varför, Två ord: enkelt och praktisk. Och det faktum att det faktiskt fungerar!

Det fina är att du inte behöver veta mycket om ayurveda för att förändra ditt liv. Så om du aldrig har hört talas om det innan eller kanske du undrar vad Ayurveda har att erbjuda dig, tveka inte att prova! Ayurveda är som den perfekta mormorn - antik och modern på samma gång. Du vet en såndär cool mormor som tillbringar sina dagar med både stickning och Facebooking och verkar alltid veta de senaste skvaller, tekniken eller sportresultatet. Japp, det är ayurveda. Åk iväg på en Ayurveda "light" semester och upplev fördelarna, du komemr varva ner, känna dig lättare och börja prioritera om i livet.

5 anledningar att börja med ayurveda

  • Ayurveda vill att du ska sluta jämföra dig med andra – Älska dig själv!
  • Ayurveda vill att du ska hålla dig hälsosam
  • Ayurved förstår varför du gör som du gör och vill att du också ska förstå (Ayurveda använder sig av de fem elementen: rymden, luft, eld, vatten och jord)
  • Ayurveda vet att renade handlingar är en av nycklarna till att få det du vill
  • Ayurveda omfattar hela dig - Du är långt mer kapabel av healing och lycka än du tror.

Läs mer om Auntentisk Ayurveda

Ayurveda för Nybörjare