Ayurveda med familjen

Ayurveda med familjen

Prova på att ta med hela familjen på ett avkopplande ayurveda-äventyr!

Familjevänliga ayurvedahotell

Anpassa din ayurvedaresa till familjen!

Ayurvedaresa med familjen

Att vara förälder är ett heltidsjobb och du längtar ofta efter en avkopplande semester med lugn och ro. För dig som saknar balans i vardagen kan en ayurvedaresa vara mycket välgörande, då den kombinerar sköna behandlingar, sol och bad med varandra. Du kanske redan funderar på att åka iväg  men kan kommer du inte att sakna de minsta när du reser långt bort? Du som vill ha med dina kära barn behöver inte kompromissa. Ayurveda är inte bara för vuxna.

Faktum är att att barn är så enkla och okomplicerade i sin natur att det är mycket enkelt att anpassa ayurvedakur efter deras behov.


Då ayurveda handlar mycket om lugn, passar inte alla ayurvedahotell för barn, men vi på SpaDreams har förstått att både vuxna och barn mår bra av att komma iväg på en avkopplande resa. Visste du att de flesta ayurvedaresorna inkluderar daglig yoga? Det är jätteskönt för att komma i balans. Se även yogaresor för hela familjen!

Ayurveda handlar om balans och lättnad. Om du har ett hyperaktivt barn med till synes gränslös energi och vars tankar verkar gå en miljon kilometer i timmen, kan autentisk ayurveda hjälpa till med avkoppling, och ge barnet stimulans. Lättare sagt än gjort, naturligtvis - men man har sett goda resultat av detta. Dessutom kan rätt mat kan hjälpa barn med att balansera deras egenskaper. 

Ayurveda med familjen kanske inte levererar exakt samma mentala och fysiska fördelar som andra ayurvedaresor för ensamresande. Men hur underbart känns det inte att få dagens stillasittande barn att åka iväg på en ayurvedasemester där ni kan umgås och leka samtidigt som hela familjen rör på sig och hittar lugnet? Perfekt i kombination med bad i poolen, lek på stranden och härligt väder! Och hur spännande är det inte för småttingarna att upptäcka en helt ny kultur?

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan anpassa din ayurvedasemester till din familjs behov!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Alla våra familjevänliga hotell

Vilket hotell blir perfekt för just din familj?