Ayurveda med familjen

Ayurveda med familjen

Prova på att ta med hela familjen på ett avkopplande ayurveda-äventyr!

Familjevänliga ayurvedahotell

Anpassa din ayurvedaresa för familjen!

Ayurvedaresa med familjen

Att vara förälder är ett heltidsjobb, även om man vill ta semester ibland. Är du sugen på att åka iväg på en ayurvedaresa, men du vill ha med dina kära barn behöver du inte kompromissa. Ayurveda är inte bara för vuxna. Faktum är att att barn är så enkla och okomplicerade i sin natur vilket gör det väldigt enkelt att anpassa ayurvedakurer till dem.

Då ayurveda handlar mycket om lugn så är det inte alla ayurvedahotell som passar för barn men vi på SpaDreams har förstått att både vuxna och barn mår bra av att komma iväg på en avkopplande resa. Se även yogaresor för hela familjen!

Ayurveda handlar om balans och lättnad. Så om du har ett hyperaktivt barn med till synes gränslös energi och vars tankar verkar gå en miljon kilometer i timmen, vill ayurvedan hjälpa till med avkoppling, soliditet och ge barnet stimulans. Lättare sagt än gjort, naturligtvis. Rätt mat kan hjälpa barn med att balansera dess egenskaper. 

Ayurveda med familjen kanske inte levererar exakt samma mentala och fysiska fördelar som andra ayurvedaresor men hur underbart känns det inte att få dagens stillasittande barn att åka iväg på en ayurvedasemester där ni kan umgås och leka samtidigt som hela familjen rör på sig och hittar lugnet? Perfekt i kombination med bad i poolen, lek på stranden och njutande av härligt väder!

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan anpassa din ayurvedasemester till din familjs behov!

Vilket hotell blir perfekt för just din familj?