ayurveda, remester, spa, wellness, resa

Ayurveda med Familjen

Prova på att ta med hela familjen på ett avkopplande ayurveda-äventyr!

Anpassa din ayurvedaresa för familjen!

Att vara förälder är ett heltidsjobb, även om man vill ta semester ibland, går det inta. Är du sugen på att åka iväg på en ayurvedaresa men inte utan dina barn behöver du inte kompromissa. Ayurveda är inte bara för vuxna. Men eftersom det har ett visst exotisk klang, kanske det låter som om det är för svårt att tillämpa på barn. Men det faktum att barn är så enkla och okomplicerade i sin natur gör Ayurveda väldigt enkelt att anpassa för barn. Även om Ayurveda handlar mycket om lugn så är det inte alla ayurveda hotell som passar för barn men vi på SpaDreams har förstått att både vuxna och barn mår bra av att komma iväg på en avkopplande resa. Se även yogaresor för hela familjen!

Ayurveda handlar om balans och föra lättnad genom balans. Så om du har ett hyperaktivt barn med till synes gränslös energi och vars tankar verkar gå en miljon kilometer i timmen, vill Ayurvedan hjälpa till med avkoppling, soliditet och en stimulans till barnet. Lättare sagt än gjort, naturligtvis. Rätt mat för ett barn kan hjälpa till med att balansera dess egenskaper. 

Ayurveda med familjen kanske inte levererar exakt samma mentala och fysiska fördelar som andra Ayurveda resor men hur underbart känns det inte att få dagens stillasittande barn att åka iväg på en ayurvedasemester där ni kan umgås och leka samtidigt som hela familjen rör på sig och hittar lugnet? Perfekt i kombination med bad i poolen, lek på stranden och njutande av härligt väder!

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan anpassa din ayurveda remester till din familjs behov!

Familjevänliga Ayurveda Hotell